עוד שנה (לא טובה בכלל) חלפה, ואנחנו מסכמים...
YossihNew Well-known member 31/12/24 #2 הסדרות שהיו השנה: מה הבעיה הטבח 2 מקיף מילאנו 4 שנות ה-90 2 בת השוטר 3 מנאייכ 3 מתוקים טיטו ורוחו כראמל 3 חולי אהבה הצבי רוני ותום 3 ברלין בלוז שקשוקה 5 רוני ותום 4 רוח צפונית באש ובמים הדברים שהלכו לאיבוד היהודים באים 6 לבד בבית 4 האיש שרצה לדעת הכל אף אחד לא עוזב את פאלו אלטו המאבטחת בלקספייס 2 אינדל ספין מיוחדת 2 טיפול לילי האמת שקשוקה 6 סברי מרנן 8 חלק ב' בית הכלבים 4+5 סטודיו אמציה המפקדת 3 האחיות המוצלחות שלי 4 יונייטד היי החיים הם תקופה קשה שחר אדום האריות של שלי הכובשת אליצורה קופה ראשית 5 ילד רע דרימארס 2 בקרוב אצלי פטריק הסדרתיים קוגל טהרן 3 הסוכן כמות סדרות: נטפליקס: 1 רשת: 3 HOT בוגרים: 4 קשת: 5 HOT ילדים: 6 YES ילדים: 6 YES בוגרים: 7 כאן בוגרים: 8 כאן חינוכית: 9 נערך לאחרונה ב: 31/12/24
הסדרות שהיו השנה: מה הבעיה הטבח 2 מקיף מילאנו 4 שנות ה-90 2 בת השוטר 3 מנאייכ 3 מתוקים טיטו ורוחו כראמל 3 חולי אהבה הצבי רוני ותום 3 ברלין בלוז שקשוקה 5 רוני ותום 4 רוח צפונית באש ובמים הדברים שהלכו לאיבוד היהודים באים 6 לבד בבית 4 האיש שרצה לדעת הכל אף אחד לא עוזב את פאלו אלטו המאבטחת בלקספייס 2 אינדל ספין מיוחדת 2 טיפול לילי האמת שקשוקה 6 סברי מרנן 8 חלק ב' בית הכלבים 4+5 סטודיו אמציה המפקדת 3 האחיות המוצלחות שלי 4 יונייטד היי החיים הם תקופה קשה שחר אדום האריות של שלי הכובשת אליצורה קופה ראשית 5 ילד רע דרימארס 2 בקרוב אצלי פטריק הסדרתיים קוגל טהרן 3 הסוכן כמות סדרות: נטפליקס: 1 רשת: 3 HOT בוגרים: 4 קשת: 5 HOT ילדים: 6 YES ילדים: 6 YES בוגרים: 7 כאן בוגרים: 8 כאן חינוכית: 9
YossihNew Well-known member 31/12/24 #18 אינדל? או האמת? במה נבחר? האמת, רק בגלל שאני מת על השחקנים הראשיים והיה בזה משהו מרתק...
YossihNew Well-known member 31/12/24 #19 אז כאן נלך על אינדל. הזוי בעיניי שזה לא ממשיך עם כמה שזה הצליח.
YossihNew Well-known member 31/12/24 #20 הסדרתיים. דרימארס ומתוקים נלחמים על המקום השני. אבל באמת התלהבתי מהסדרתיים.
YossihNew Well-known member 31/12/24 #22 בני אבני באמת. לבחור יש את היכולת לשחק רוצח יפה. לשון אמסלם יש יכולת לשחק אנס יפה.
YossihNew Well-known member 31/12/24 #23 נועה אס... לא? לא עובד השנה? אז שמרית על באש וב... לא? אז מור דימרי. יאללה.
YossihNew Well-known member 31/12/24 #10 שחקנית השנה - נוער מי הייתה שחקנית מסדרת הנוער שלכם השנה? נערך לאחרונה ב: אתמול ב- 13:49
YossihNew Well-known member 31/12/24 #27 בגלל שאני לא מטה דברים לטובת חברים, אז בר במיוחדת, ריגשה מאוד. סליחה מחברה, הייתה שיחה טובה. סליחה מחברה טובה שמכירה אותי מהצגות, אל תרצחי אותי.
בגלל שאני לא מטה דברים לטובת חברים, אז בר במיוחדת, ריגשה מאוד. סליחה מחברה, הייתה שיחה טובה. סליחה מחברה טובה שמכירה אותי מהצגות, אל תרצחי אותי.
YossihNew Well-known member 31/12/24 #24 נועם אימבר במפקדת. די, הוא הכי הצחיק אותי העונה. סליחה דאלי...