קומיקאית השנה מי היתה שחקנית השנה בקומדיה?
YossihNew Well-known member ביום שלישי ב- 11:48 #25 נועה אסטנג'לוב ב... בסדר, לא. אבל טס השילוני באחיות המוצלחות שלי, לא כי היא מצחיקה, כי מצחיק לראות הכול קורה לה.
נועה אסטנג'לוב ב... בסדר, לא. אבל טס השילוני באחיות המוצלחות שלי, לא כי היא מצחיקה, כי מצחיק לראות הכול קורה לה.
YossihNew Well-known member ביום שלישי ב- 11:51 #28 עדי צמח! זכיתי להגיד לה במציאות... סליחה מג'ויסטיק שאני אוהב. סליחה מנועה כרמי, אל תצעקי עליי ביידיש. או בסופרן. יש לה סופרן.
עדי צמח! זכיתי להגיד לה במציאות... סליחה מג'ויסטיק שאני אוהב. סליחה מנועה כרמי, אל תצעקי עליי ביידיש. או בסופרן. יש לה סופרן.
YossihNew Well-known member ביום שלישי ב- 11:53 #30 המוות של ברק הראל במנאייכ. סוף ידוע מראש לאדם שנפל.
YossihNew Well-known member ביום שלישי ב- 11:32 #16 שיר השנה איזה שיר היה שיר השנה שלכם מבחינת סדרות?
YossihNew Well-known member ביום שלישי ב- 11:53 #31 אני הבטחתי לה... לא הבטחתי לה? תכניסו פה גם את השיר של טלי והשיר של גלוך וברדה. והשיר עם הכיש-רון.
YossihNew Well-known member ביום שלישי ב- 11:33 #17 מפגש השנה המפגש האהוב עלכם השנה! כולל קטגוריית "מפגש של יוסי", "מפגש של רועי" ו"מפגש של יוסי ורועי".
YossihNew Well-known member ביום שלישי ב- 11:55 #32 מפגש שלי- כל הפרמיירה של הסדרתיים, ספציפית נעה ועדי. מפגש עם רועי- ליהי. הבחורה נחמדה. וגיל ססובר שתמיד כיף. ואין לשכוח את עידו כשאני רץ ופורץ פנימה. ורועי שחיבק אותי.
מפגש שלי- כל הפרמיירה של הסדרתיים, ספציפית נעה ועדי. מפגש עם רועי- ליהי. הבחורה נחמדה. וגיל ססובר שתמיד כיף. ואין לשכוח את עידו כשאני רץ ופורץ פנימה. ורועי שחיבק אותי.