נגטיבים - מה נהוג

אתי@

New member
אנחנו קיבלנו את כל הנגטיבים

למרות שההיגיון אומר שנקבל רק נגטיבים של תמונות שקנינו. נו טוב, מי יתחיל לגזור נגטיבים...

הילית*

New member
גם אנחנו קיבלנו את כל הנגטיבים

אבל למעשה לקחנו כמעט את כל התמונות אז ככה שזה לא היה משנה

*שיר

New member
../images/Emo119.gifזה משתנה מצלם לצלם ../images/Emo119.gif

"צלמי החתונות" (וסליחה, אייל) שהיינו אצלהם אמרו שהם נותנים רק את הפילם של התמונות שבחרנו. אנחנו לא אהבנו את הסגנון הזה. לעומת זאת, תמי נותנת הכל. אתם מקבלים את כל התמונות מפותחות ואת כל הפילמים.

שיר חמודה לא נפגעתי....

ואולי אצל תמי היא תמחרה מראש את זה שאתם לוקחים את הכל ואולי היא צילמה מחושב באירוע על פי מה שסיכמתם אני דיי בטוח שאם הייתם מסכמים על 250 תמונות ותמי הייתה מצלמת 600 תמונות ואתם הייתם רוצים לקחת רק 250 תמונות אם תמי הייתה מדפיסה את כל ה-600 לא נראה לי שהיא הייתה נותנת לכם את הנגטיבים של התמונות שאתם לא לוקחים, או שמה אני טועה אולי בשביל הספורט תשאלי אותה ותתארי לה בדיוק את הסיטואציה שתארתי לעייל, ביי בנתיים ובהצלחה אייל...

*שיר

New member
זה בדיוק מה שאמרתי למעלה

כל אחד זכאי לבחור את שיטת התמחור והתוצר המתאימים לו. אין מה להתעצבן ממישהו שנוהג לא לפי רוחך, אלא פשוט לא לבחור בו. אנחנו לא אהבנו את נושא "הסלקטיביות" של התמונות ולכן הלכנו לצלמת ששיטת התמחור שלה שונה לחלוטין. היא מתמחרת על בסיס של עלות יום עבודה+מחיר לפילם (נגטיב+פיתוח כל התמונות). השיטה השונה נובעת מכך שהיא לא צלמת חתונות אלא צלמת סטילס "מקצועית" (כלומר, מצלמת קטלוגים, בוקים, פרסומות וכדומה). בעינינו, השיטה הזו היתה הוגנת לגמרי - בייחוד לאור העובדה שהיא "הזהירה" אותנו מראש על כמות הפילמים שהיא הולכת לצלם.

אז עכשיו את מבינה

את כן משלמת כל כל התמו8נות ולכן אין כל בעיה לתת לך את הנגטיבים היא גובה על יום העבודה לחוד בעוד שאחרים מתמחרים את היום עבודה בעלות של כל תמונה וזה באמת נכון ובסדר אז אתם שילמתם על כל התמונות שהיא צילמה פר סרט וכך למעשה היא כיסתה את עלויות הפיתוח וההדפסה שזו גם אפשרות כבר אמרתי יש הרבה אפשרויות. בהצלחה בהמשך אייל...

*שיר

New member
אייל אנחנו פה בדו-שיח של חרשים!!

אני חושבת בדיוק מה שאתה חושב!! בעיני צילום הוא אמנות, ולכן מגיע לצלם סכום הוגן. מה זה הוגן
כל אחד ושיקול דעתו. כל אחד והתמחור שלו, ובידינו להחליט את מי לוקחים עפ"י איזה תמחור! אז סוף לויכוח? אנחנו באותו צד...

*שיר

New member
חס וחלילה../images/Emo70.gif אני מאוד נהנית להתווכח

איתך
וקוראת תמיד בעיון את התשובות הארוכות והמפורטות שלך
אבל נראה לי שאנחנו מתחילים לשעמם את הסובבים אותנו

טוב נו מסכים

וחוץ מזה אני צריך להיכנס לשיעור מחכים לי אז ביי בנתיים אייל...

למעלה