שמעי ג'סי
בואי ברוח טובה זו ניסלח אחד לשני ונתחיל מהתחלה נתחיל בנעים מאוד אני שחר החתיך, ואני כבר שנתיים בעיניינים של הקונספירציה הגדולה בעולם העונה לשם "האמא של כל הקונספירציות" אני בדרך כלל משתתף בפורומים אחרים של קונספירציה, אבל אמרתי נפנק גם את תפוז, אך מכייון שאני כל הזמן עסוק בהסברה המונית אין לי יותר מידי אנרגיה בלהתחיל כל פעם מהתחלה, אז מה שעשיתי איתכם פה בפורום זה היה פשוט לעשות העתק הדבק מכל מיני שירשורים אחרים שלי, ואמרתי לעצמי בטח יתחיל ויכוח וככה אני אתחיל את ההסברה שלי, אך שום ויכוח לא התחיל, רק קריאות גנאי, ולא שהן מפריעות לי, אבל הייתי בטוח שבגלל שזה פורום שנוגע לקונספירציות אז יהיו פה אנשים שקצת יותר בעיניין של להקשיב ולחקור ולכן חשבתי שיתפתח פה בדיון לאט לאט, אבל זה לא קרה בקיצון מאון לאון, אני אהיה הראשון להתנצל , סליחה ומחילה עכשיו לך יש הזדמנות ליהיות הראשונה מבין כל חברי הפורום להתחיל איתי דיון קונספירטיבי, מה שיעפוך אותך בין רגע לחכמה יותר בסולם הדרגות של תושבי פורום זה אשר דחוני על הסף, ואני מבטיח לך שכשאת תתחילי ותשמעי מה יש לי להגיד פתאום כולם יקפצו להתדיין, אבל אני מבטיח לך שאת תקבלי ממני לכל אורך הדרך יחס מועדף, ואת הקרדיט לכך שכולם פה ילמדו מעט, זה הכל יכול ליהיות בזכותך, ותאמיני לי שאני לא איזה אחד שראה איזה סרט או שניים, אני כבר שנתיים חוקר את הנושא בלי סוף ובלי הפסקות, אז יש לי איזה דבר או שניים להגיד כמובן שאת גם יכולה להמשיך בליצנות כמו כולם ולכתוב לי איזה משהו סתמי כזה כמו "עזוב אתה לא שווה את זה" ונמשיך אלה תבחרי בעצמך מה בא לך, ללמוד או לדחות מידע