נגמרה השביתה

ALandau124

New member
את טועה

ההסכם שבסופו של דבר חתמו עליו הוא לא ההסכם הכי טוב שהוצע למורים וונתוני העלאתה השכר הם אותם נתונים שהציעו למורים לפני חודש. לדעתי רן ארז החליט לחתום על הסכם כדי למנוע את הפרות צווי המניעה שתכננו המורים בחלק מבתי הספר. יותר סביר שמה שעמד מאחורי ההחלטה הוא הרצון שלא להפוך את המאבק ללא לגיטימי בעקבות הפרת צווי בית משפט, ולא איזה אינטרס כספי.

לזרושקה

New member
אממ.. אני בהחלט מתחברת למה שאמרת..

לנו אתמול עשו שיחה לכל היב'ניקים שהגיעו לבית סםר (זה בערך 40.. בהמשך הגיעו עוד איזה 20-30.. אפילו לא..) אפשר להגיד גם שהבית ספר היה ממש ריק.. התיכון והכל.. בכל מקרה בשיחה הזאת דיברו איתנו על כמה שאנחנו צריכים לתת את "הפוש" האחרון.. שזו השנה האחרונה שלנו.. שלא תיהיה לנו עוד הזדמנות לעשות את השנה של יב'.. בעיקר אמרו לנו במילים אחרות עד כמה שנצטרך להשאר כל הזמןו בבית ספר ולא יהיה לנו זמן לעיסוקים אחרים.. אני גם לא בטוחה עד כמה יתנו לי, ולבוגרת שלי לצאת לגיוסים (כולנו באותו בית ספר, חוץ מבן קבוצה שלי.. לא משנה...) אני כמוך מתחילה להדריך קבוצה שדי בתחילת הדרך עם עוד חברה שלי, אני לא יודעת אם בכלל תיהיה לי אפשרות לעשות להם פעולות כי הרי נלמד עד מאוחר ואי אפשר לעשות לה'ניקים פעולות ב6(!!!!!) וזמן לישיבות מדצים (אני גם משצית..) וכמו שאתה אמרת בעצמך, הרי לכל אחד מאיתנו יש עוד דברים שהוא עוסק בהם חוץ מבית ספר ותנועה.. עבודה למשל, חוגים, משפחה.. אני דואגת כי אני יודעת שלא רק אני מרגישה ככה, שלא רק אני דואגת לגבי הזמן, הגיוסים, פעולות ושאר הדברים האחרים שלא פחות חשובים שלא קשורים לתנועה.. אני דואגת כי אני רואה את המצב בקן שלי איך הוא הולך להיראות, וכי אני חושבת וגם די בטוחה שחברי הבוגרת שלי יראו שאין זמן והכל, ואז.. כמו שאמרת זה יכול להפריע ממש להתנהלות בקן. אני לא יודעת איך להתמוודד עם הלחץ שלי, ואיך להתמודד עם חברי בוגרת שאומרים שהם לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד חומר ולא ללמוד למבחנים...

בסה"כ,

זה לא משהו שאפשר לשנות. זה המצב הנתון, ואיתו צריך להתמודד. אני לא יודעת מה הולך להיות ההסדר של הלימודים עד לסוף השנה (בי אישית זה לא הולך לפגוע כי לא הייתה לי שביתה, אבל -כל- שאר חברי הבוגרת שלי כן שבתו), ואני לא יודעת עד כמה חמור זה יהיה, אבל אני חושבת שעם הרבה מאמץ אפשר יהיה להתגבר גם על זה ולתפעל את הקן כמעט כרגיל. כמובן שיהיו ויתורים לכאן ולכאן.. צריך לתת באמת ה- 100% ולתמוך המון אחד בשני! רק ככה אפשר להסתדר עם העומס הזה. בסה"כ, אין הרבה מה להגיד, צריך לשבת יחד עם הבוגרת, הצוותים והקבוצות ולראות איך משנים את הלו"ז בהתאם לתוכנית הלימודים החדשה, ופשוט ממש להתאמץ שזה יעבוד. (וכנראה מסיימים בשלושים, מה שאומר שהקורס מד"צים ידחה, ודווקא בניתי על זה שהנה כן יהיה לי יום הולדת מגניב :(..)

kogi6

New member
זהו גם אצלנו..

היה לי 4 שעות שבועיות במתמטיקה.. ועכשיו הורידו 2..

למעלה