נגמרו לי החלטורות

IrishKiss

New member
../images/Emo32.gif חזרתי מסקוטלנד!

היה הכי מדהים בעולםםםםם פגשתי את ווסטלייף!!! *כן ברור לי שזה לא בדיוק הפורום בשביל זה אבל זה החלום שלי כבר 7 שנים אז תסלחו לי הפעם*

IrishKiss

New member
אוקיי אז ככה:

טסתי בשני לפנות בוקר.. שעה אחרי שנחתתי הייתי צריכה ללכת למפגש עם ווסט אז התראגנתי הכי מהר בעולם ויצאתי לאולם של ההופעה.. חיכיתי שם חצי שעה כזה ואז נכנסתי...או מיי גאדדדדד הם היו כאלה מדהימים!!! אני לא מאמינה שפגשתי אותם! אני מעריצה ממש ממש מהתתחלה...כבר 7 שנים! הם כאלה אנשים מתוקים!!! והם כל כך יפיםםםםם וההופעה היתה פשוט מושלמת! זאת היתה ההופעה הכי מדהימה שהיתה להם עד היום... כל כך התרגשתי! הייתי בטוחה שאני הולכת להתעלף...אבל בסוף הכל היה פשוט מדהים ונשארתי בחיים...אפילו דיברתי איתם!!! והם דיברו איתייייי חחחח אוקיי אני אפסיק עכשיו כי נראה לי שאני משעממת כאן קצת... סורי אני פשוט לא מאמינה שזה באמת קרה!

Juliann

New member
איך נתנו לך לפגוש אותם?????

איזה כיף לךךךךךךךךך!!!!!

IrishKiss

New member
אמא שלי

היא פשוט מדהימה! היא התקשרה ללואיס וולש *האמרגן האידיוט* וביקשה...ונתנו לה אישור! אין לי מושג איך וממש אין לי מושג למה...אבל כנראה שהיו במצב רוח טוב ביום שהיא התקשרה!

IrishKiss

New member
לא...אמא שלי אירגנה לי

היא דיברה עם האמרגן שלהם.. בהתחלה הייתי אמורה לטוס רק להופעה *שהיתה פשוט מדהימה*...טסתי גם שנה שעברה וגם לפני 3 שנים... ואז ביום שישי אמא שלי מודיעה לי שהיא סידרה לי כרטיסים למפגש איתם! אז פגשתי אותם והם פשוט אנשים מושלמים

MaiEgan

New member
יאאאא איזה כייף לך!!! כנסי!!!

אני פגשתי אותם ודיברתי איתם מלא כשהם היו בארץ עם פייב הם ממש מקסימים במיוחד קיאן :))))))))))))))

IrishKiss

New member
באמת?

דווקא עם קיאן דיברתי הכי פחות...הוא נראה לי קצת לחוץ ועייף ולא רציתי להציק לו...הוא חתם לי על הדיסק והצטלמנו וזהו כזה עם שיין דיברנו הכי הרבה! הוא פשוט מקסים...וניקי פשוט מדהים וךמארק יש את השפתיים הכי יפות בעולם!!! ד"א- את בפורום של ווסט במקרה?

MaiEgan

New member
לא לא, אני בכלל אוהבת את בקסטריט!

בקסטריט בויז הרבה יותר נחמדים :)))

IrishKiss

New member
פשוט בפורום של ווסט

אנחנו מנסות לעשות הכל כדי להחזיר אותם לארץ ואנחנו צריכות את כל העזרה שאפשר.. שיין אמר לי שאם היחצנ"ים יזמינו אותם הם יבואו לכאן בשניה! הבעיה היא ששוקי וייס *היחצ"ן האידיוט* לא חושב שיש ביקוש והוא לא חושב שזה יהיה ריווחי להביא אותם... אז אם במקרה בא לך לעזור לנו זה יהיה נחמד:)

MaiEgan

New member
בכייף! כל עוד אתם תעזרו לנו עם בקסי

אחרי שיצא הסינגל החדש שלהם עוד שלושה שבועות אז אנחנו פוצחות במסע עצומתי להבאת בקסטריט! בכל מקרה אני אשמח לעזור לך , ואני מכירה אישית המון מעריצות שלהם...

IrishKiss

New member
מעולה!

אני מבטיחה לעזור לכן במה שתרצו...אני גם הייתי רוצה שהם יבואו לכאן!

shalehet

New member
איזה כיף לך..

איזה כיף זה להגשים חלום... גם אני בספטמבר שעבר החלטתי שאני רוצה לפגוש את מושא הערצתי ("מכושפות") והלכתי לצילומים שלהם... "לפעמים חלומות מתגשמים"..חחח ולפעמים לא...

IrishKiss

New member
היית בצילומים?

איזה שווה!!! אחרי שפגשתי אותם הגעתי למסקנה שחלומות כן מתגשמים אם רוצים אותם מספיק ועושים כ-ל מה שיכולים כדי להגשים אותם! לקח לי 7 שנים אבל בסוף הצלחתי..

shalehet

New member
נכון... אין לך מושג כמה זה היה קשה

דיברתי שם עם מי שאת לא רוצה טלפונים עם ההפקה, עם מנהלים עם כל מישאפשר, כולם אמרו לי שאין מצב מאז ה-11.9 לא מכניסים אף אחד לצילומים... עשיתי כמה בירורים גיליתי שהם מצלמים ביום הולדת שלי והחלטתי שאין מצב שאני לא עושה את זה ביומולדת... נסעתי ואשכרה התחננתי לפני כל אחד בכניסה שיתנו לי להכנס שבאתי במיוחד מישראל.. כמה דקות וכו' כלום לא עזר.. עד שאיכשהו מישהי שדיברה איתי קודם והיתה ממש חמודה ובכלל לא ידעתי שהיא עובדת שם, אמרה לי ללכת אחריה ונכנסתי... וזה היה כבר כמה דקות לפני שכמעט התייאשתי, הייתי שם רק איזה עשר דקות רבע שעה אולי.. אבל כל כך נהנתי לראות את זה, למרות שבניגוד אלייך לא יכולתי לגשת ולדבר עם אף אחד, כי זה היה מסבך את זאת שהכניסה אותי.. אז נפגשתי רק עם רוז... השחקנית שאני הכי פחות אוהבת היא יצאה בדיוק אחריי... והחלטתי לא לחכות לשאר שם כי מבחינתי הגשמתי את החלום שלי, הוא היה להיות בצילומים שלהם, לאוו דווקא לדבר איתם.. אז זהו... עכשיו צריך להכין את החלום הבא.. מה את אומרת? שייט בקאריבים עם סיימון?

למעלה