ועד כמה שאני אוהבת את בריאן המושלם אני חושבת שהכל הסתדר לטובה.. ווסט מדהימים עכשיו והם עושים את מה שהם רוצים ובריאן עושה את מה שהוא רוצה...הדיסק של בריאן פשוט מדהים ואני שמחה שנתנו לו לבטא את הכישרון המדהים שלו! אני אישית חושבת שההופעה הזאת *למרות שהיא היתה בלי בריאן* היתה ההופעה הכי טובה שהיו לווסט עד היום וגם שנה שעברה בדאבלין הם היו בלעדיו ועדיין היה מדהים...עכשיו רק צריך לחכות לסיבוב הופעות של בריאן שמתחיל עוד מעט...
אנגליה-אירלנד-סקוטלנד זה שיש הרבה בחורים גבוהים... אני צריכה להגיע לשם כדי מצוא לי מישהו, איזה קונסי בריטי משלי
(את חדשה פה, אז אולי את לא יודעת שאני נישאת לגובה 1.84 מ'- מה שמקשה עליי מאוד למצוא את האביר על הסוס/על הטוסטוס/על היאכטה/על האוטובוס, העיקר על משהו, נו...)
אני 10 ס"מ פחות ממך ותמיד יש לי בעיות עם בנים בקטע של הגובה... אני מתה על אנגליה אירלנד סקוטלנד בלי שום קשר אבל בנים שם באמת יותר גבוהים! והמבטא הזה לגמרי עושה לי את זה...
קודם כל, אירלנד היא עצמאית והיא לא נכללת כאן..היא רק באיזור! ודבר שני כשאומרים בריטניה מתכוונים לאנגליה...אם אתה רוצה להגיד אנגליה וסקוטלנד אומרים UNITED KINGDOM או UK אבל אירלנד עבדה קשה בשביל העצמאות הזאת אז בלי הכללות..חחח