נגמרו לי הכוחות...

קרניר

New member
נגמרו לי הכוחות...

כשכבר חשבנו שהכל מסתדר אז משהו חדש צץ... (לא אמא שלי, היא בסדר גמור) פשוט מתחילת ההריון כולם חולים אצלנו ועוברים ניתוחים ומה לא.... באמת היינו בטוחים שהכל בסדר סוף סוף ואפשר לנשום... אז זהו שלא. עכשיו תור הבעל, כבר שבוע הוא עם חום גבוה שלא יורד ועוד כל מיני תופעות, בתור איש קבע הגיע ל"קצין העיר" באזורנו, הרופא ניסה לפתור אותו בגימלים, הוא הסביר לו שזה לא מעניין הוא פשוט רוצה טיפול, בסוף הרופא עשה טובה ובדק אותו ואמר לו שאם עוד יומיים החום לא יורד אז שיחזור. ולא החום לא ירד, הוא חזר ונשלח במידי למיון ועכשיו הוא מאושפז במחלקה הנוירולוגית ויש חשש לדלקת קרום המוח (תחזיקו לי אצבעות שזה לא זה ושהחום כבר ירד והוא יחזור הביתה). בנוסף לרוני יש משבר הנקה וכנראה שהיא גם מרגישה את הלחץ שלי כי היא לא כמו תמיד, טוב מותר לה... אבל אני מרגישה שאני קורסת, אני ערה כבר כמה ימים טובים ורוני רק איתי כל הזמן כי אין לנו כרגע מי שיעזור (לאמי אסור להתקרב אלינו בגלל חיסון 4 חודשים, חמי ואשתו עם הבעל וכל שאר המשפחה גם לא יכולה, כל אחד מסיבותיו, ובדר"כ הם מאוד עוזרים אז לא יכולה להתלונן). אז זהו, הייתי זקוקה לאויר לפני שאני נוסעת אליו לבית חולים, רוני תבוא איתי אבל תשאר עם חמי בחוץ. מקווה שהכל כבר יסתדר. בהזדמנות זו מבקשת סליחה ענקית שאני לא מוצאת זמן להכנס וכשכבר מוצאת לא מספיקה להגיב, סליחה. תודה על האוזן הקשבת

digabu

New member
וואי קרן, שולחת לך חיבוק גדול

אין לי הרבה מה להוסיף ואיך לעזור.. אז רק שירגיש טוב ויחלים מהר. תחזיקי עוד טיפה מעמד ואז תאפשרי לעצמך קצת לנוח.. שוב חיבוק ענקי. בי

אוי,שירגיש טוב,צרות בצרורות...

ומה סליחה מה? לא מכירה אף אחת שעם כזה קיטבג עוד הייתה נכנסת להגיב להודעות. אין שום צורך להתנצל,נשמח לנוכחות ערה פה מהסיבות הנכונות...

POOH*

New member
יקירתי!!!! ../images/Emo24.gif

קודם כל ברור שמחזיקים אצבעות... חוץ מזה למה לא צילצלת??? ישר הייתי מגיעה!!! בערב אני אתקשר ותגידי מה ואיך לעזור הלאה... המון אהבה... POOH

משוש30

New member
מתוקה תחזיקי מעמד ../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יסתדר והבעל יבריא מהר תעדכני כשתוכלי מה קורה איתו

בלינקה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תרגישו טוב כולכם... שללו אצל בעלך מחלת הנשיקה?

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמתוקה!

מאחלת לכם הרבה בריאות! ואם חלילה זו דלקת קרום המוח-לבדוק מהר את התינוקת-זה נורא מידבק (אני מניחה שיתנו לכולכם אנטיביוטיקה מונעת).

ליילה

New member
../images/Emo24.gif מקווה שזה לא באמת דלקת

קרום המח, אלא סתם וירוס מעצבן, ושיחזור מהר הבייתה. הייתי עוזרת אם רק הייתי יכולה, אבל קצת קשה מהמרחק...

קרניר

New member
../images/Emo7.gifתודה לכולכן, עכשיו קבלתי הודעה

עצובה כל כך, ילדה פרח שטפלתי בה לפני כמה שנים והיא גם הבת של הרופאה שלי, נהרגה היום בתאונת אופנוע בגיל 16. אני לא מפסיקה לבכות. אני פשוט המומה, מתי יהיה הסוף לתאונות האלה. יהי זכרה ברוך לגבי הבעל, החום טיפה ירד, כנראה שהוא לקראת סוף המחלה, תודה לאל, עדין לא ברור מה זה, הוא עושה מליוני בדיקות ועדיין החשד שזו דלקת קרום המוח שכנראה הוא קבל ברמה נמוכה יחסית (לא מבינה בזה כלום זה מה שאמרו לנו בנתיים) הוא עדין מאושפז ומקוה שיצא הכי מהר שאפשר הביתה תודה לכולכן וסליחה שאני כל הזמן בוכה לכן על בריאות משפחתי

ליילה

New member
כמה נורא....

משתתפת בצערך, זה באמת קשה מאוד התאונות האלו. אני מקווה שמחר תקומי ליום הרבה יותר טוב, ולהתחלה יותר טובה בלי מחלות ומוות ודברים עצובים כאלו.

עדי 5

New member
קרן יקרה,תחזיקי מעמד

תטפלי ברוני ובך יפה יפה,אל תקרסי לנו.

למעלה