נגמרו לי הכוחות...

dorlim

New member
קרן תחזיקי מעמד ../images/Emo24.gif

מקווה שתחילתה של תקופה חדשה וטובה בפתח

yaelia

New member
../images/Emo24.gif ענק

אני מקווה שהדברים יגמרו על הצד הטוב ביותר. נראה לי שאת זקוקה למנוחה רצינית. הלוואי שהייתי יכולה לקחת את רוני כדי לאפשר לך קצת איסוף עצמי (ירושלים, אני מבינה, לא אופציה עכשיו
).

daldan

New member
מקווה שהדברים מתחילים להסתדר

בכל אופן ההצעה שקיבלת (דרך POOH) עומדת בעינה.... ואם את צריכה עזרה אחה"צ אני אשמח לעזור (אנחנו גרים ממש קרוב אליך)

POOH*

New member
וממשיכה לשלוח חיזוקים...

מקווה שהיום כבר יתברר שזה כלום והכל בסדר ומחר תחזרו כולכם ביחד הביתה. שולחת אלפי חיבוקים וחיזוקים, והמון אהבה... ואם את צריכה משהו רק תגידי.. POOH

קרן תחזיקי מעמד

אנחנו כאן בשבילך. זאת תקופה כזו שהכל קורה בה אבל יהיה טוב, בטוח!

קרניר

New member
תודה לכל המעודדות,

אני קצת נרגעתי, הבעל עוד מאושפז. אין לו דלקת קרום המוח (תודה לאל) אבל עדין עם חום גבוה ולא מובן למה, הוא עובר מליוני בדיקות, הרופאים טוענים שזה לא סתם וירוס כי זה מלווה בעוד תופעות שאין בוירוסים, מקווה שימצאו מה יש לו שירד החום כבר (אתמול הייתה הפוגה ועכשיו עוד הפוגה קצרה שהלוואי ותמשיך) ושיבוא כבר הביתה בריא ושלם. סליחה שאני לא חוזרת למסרים אין לי המון זמן מתרוצצת מהבית לבית חולים ביחד עם רוני. תודה לכל הרוצות לעזור, פו, דליה, לילך, גאיה וסליחה עם שכחתי מישהי(כרגע אין צורך אני מסתדרת) שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifרק עכשיו ראיתי

מקווה שהחום ירד מהר ושזה סתם וירוס רשע שיסתלק במהרה! החלמה מהירה ורפואה שלמה, זה לא קל להתרוץץ ככה בית- בית החולים...

גורבי

New member
../images/Emo24.gif גדול גם משחר וממני

טוב שזו לא דלקת קרום המוח - מקווה שימצאו מהר מה זה כן... תחזיקי מעמד!

למעלה