נגמר בית הספר!!!

eorion

New member
נגמר בית הספר!!!

ובלילה הראשון של שחופש הסתובבתי עם מציט של ארסים שמצאתי, והצטתי נמלים וג'וקים. כיף אמיתי. שקלי אוסבורן תשרף מישהו כאן?

ailag

New member
תגידי את זה לפרופ' פלורוב-קאפה-אן.

הוא מתעקש לבחון אותנו ביום ראשון o_O (קאפה היא אות יוונית, למי שלא ידע.)

Silver Fox

New member
הצטת נמלים וג'וקים?../images/Emo82.gif

ולא שמט לב לכל הטעויוט שלך?

eorion

New member
לא בשעות המעורערות האלו של הלילה...

איך כולבים( שאדע לעתיד...)

E l i a n

New member
יי! עוד בת מזל אריה לפורום! ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה!!!
ממ..ראית מה כתבו לנו בהורוסקופ של היום? .. freaky! חח סתם :) מקווה שתהני בצלו של פורום 464, וגם מצילם של האנשים פה.. -לא לקחת אותי קשה-

Led sky

New member
לא לקחתי אותך קשה

לקחתי אותך קל, את יודעת, ככה זה יותר טוב למערכת העיקול
וקצת צל לא יזיק לי בקיץ הזה....

E l i a n

New member
../images/Emo8.gif בוקר טוף! ../images/Emo42.gif

בואי, תצטרפי, בא לך
? תנוחי לך איתנו.. הפורום לא רץ כל כך מהר..
מה התאריך שלך, שאת מזל אריה? אני ב-16 באוגוסט.. -נושא לדיון,אם בא לכם- יודעים אולי מה המזל של דריה? (לא ראיתי את כל התוכניות) אני חושבת שאו שהיא מזל דגים (כמו גיתית, מנהלתנו החביבה עד מאוד) או קשת..מתאימים לה המזלות האלה.. מה דעתכם בנושא? אליאן. נ.ב, לד סקיי- מה את עושה פה בשעה כל כך מוקדמת? עוד לא סיימת ללמוד?..

E l i a n

New member
פשוט כל תוכנית אני חושבת..

עליה משהו אחר.. אין איזה פרק שמדברים על זה? שחוגגים לה יומולדת? (= וואי, פרק שחוגגים לדריה יומולדת יכול להיות ציני במיוחד, ומכאן- כיפי יותר!) קשתית? ג'וין דה קלאב אוף "מזלות האש" !
סתם, סתם.. אליאן.

ailag

New member
אריה רולז.

בת 13 ששומעת alice in chains? ולא מקשיבה לילדים שבעטו להם בביצים ששרים "i love you"? פשי ..

E l i a n

New member
מזל אריה משובחת!

-ודי עם הנושא הזה- חחחחחח
עוד יגידו לנו שזה לא קשור לנושא הפורום,ונינזף כולנו.. *פרצוף תמים*

Led sky

New member
תודה ל- ailag

ומי שמשעמם לו ורוצה לדעת עכשיו אני שומעת רד הוט צ'ילי פפרס האלבום מודרז מילק (החלב של אמא)

Led sky

New member
ערב טוב גם לך

התאריך שלי זה ה-12 לאוגוסט. עוד מעט אני בת 14. אוי.. זה יהיה כל כך מרגש לשבת במושב הקידמי.... סיימתי ללמוד מזמן... אני בדיאטת אינטרנט

E l i a n

New member
12 באוגוסט..תאריך של מישהי שהיא

מאוד משמעותית בחיים שלי..
אולי פעם היא תראה את זה ותחייך לעצמה.. היא תהיה בת 15 השנה.. ולחשוב שחשבתי שהיא בערך בגיל שלי.. מ. חושבת עלייך גם פה
הלוואי יכולתי דיאטת אינטרנט, אבל נראה לי שאני בשלבי התמכרות מתקדמים משהו..

ailag

New member
לשבת במושב הקדמי? ../images/Emo9.gif

הבדלי הגילאים באינטרנט מצחיקים אותי כל פעם מחדש.. היא יושבת במושב הקדמי בקרוב (באמת לא הרשו לך עד עכשיו? נדמה לי שזה גם לפי גובה ומשקל) ואני עושה נהיגה מונעת בקרוב (צריך, אחרי 3 שנים רשיון)

Led sky

New member
יש לי אח גדול ואנחנו תמיד רבים

על המושב הקידמי, והוא זה שיושב בדרך כלל בגלל שהוא תמיד אומר: "את לא יכולה לשבת את קטנה מדי!" "אז מה, אתה שומע אבריל לאוין" "לכי לעזה לשמוע דיסקמן או משהוא" "לך תיכתוב במחברת המורדים שלך, יא פרחה!" ושם בדרך כלל עוצרים אותנו ההורים....

למעלה