נגנב מפורום סקרים ושאלונים.

דוVשה

New member
נגנב מפורום סקרים ושאלונים.

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

דוVשה

New member
תגוביות.

מהו שמך המלא? אינני יודעת. תאריך לידה: כנ"ל. מקום מגורים: אי שם. כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? כחול. צבע שיער? שחור. משקל: אין לי שמץ. גובה: 1.61 אולי?. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם, גיטרה ופסנתר. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, פסנתר, סקסופון וצ'לו. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שוטי הנבואה ודיןדין אביב. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חמישה קעקועים. אחד של כף רגל של חתול, אחד של לטאה, אחד של חצי היפופוטם חצי דרקון, אחד של אות יפנית ואחד של טראבל. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה באף, איננו קיים יותר. התנסת בעבר בסמים? איזה? חשיש, גראס. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14-15. ניסית להתאבד פעם? משהו בסגנון. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, כבר כמה שנים טובות!
. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 4. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? חיובי. איזה מגמה היית בביה"ס? גאוגרפית. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אה? קיצוני?. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אני מקווה לעסוק במה שארצה לעסוק. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? never say never. מה מתנגן עכשיו? מתנגן לי בראש שיר של מוש. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שומדבר. המחשב שלי נתקע. ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? כולי תקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית משלי. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני כמה זמן. התנשקת? נישוק על הלחי גם תופס?. התאהבת? במאיה =]. נשבר לך הלב? צחקת? אתמול. בכית? לפני כמה ימים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ממממ... לפני כמה שבועות, ימים? לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה ימים. חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? לפני כמה שנים. שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל. השתכרת? כנ"ל. שכבת עם מישהו/י? לפני כמה שבועות. היית במועדון? לבשת חצאית? אתמול. קנית בגד? אולי היום. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. הקדישו לך שיר? ואללה, לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? חברים שלי עושים את זה לרוב. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? פאטמה. חשבת עליו? מאיה. התקשרת אליו? שיר. התקשר אלייך? כנ"ל. פגע בך? שימח אותך? בת דודה שלי במסיבת רווקות אתמול. היום: באיזו שעה התעוררת? 09:30 אולי קצת לפני. מה/מי העיר אותך? אסאמאס. מה היה הדבר הראשון שאמרת? תודה על כל מה שיש לי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעשים מחוץ לדלת. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי שירים. מה אכלת? ענבים קפואים. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כל מיני. מיקום כרגע: חדר. להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: אחת היפות זו ההיא שמשחקת בסדרה עם ההוא שכולן מתלהבות ממנו, נו, רוזוול או משהו בסגנון, אז היא [שיש לה עיניים טיפה מלוכסנות ושיער שחור חלק] יפייפיה ממש ממש, וליב טיילר גם, ויש איזו דוגמנית שעשתה לפני מיליון שנה פרסומת לגלידה [נדמה לי האגן-דאס] על סוס בחוף ים והיא מאממת. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: רגעי הטרוף שלי רבים הם. את חושבת שאת יפה? בטח. את חושבת שאת צבועה? משתדלת מאוד שלא. את חושבת שאת קנאית? תלוי למי ומה אבל בעקרון כן. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? יום עסל יום באסל, אבל בעקרון כן. בזבזנית או חסכנית? מאיה, זו שאלה בשבילך. איפה היית רוצה לגור בארץ? במקום שיהיה לי נעים בו. יש לך פלאפון? חיובי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מאיה וחברים שלי. איזה צלצול יש לך? Baby cakes. הקול הכי יפה ששמעת? צחוק של ילד ומים. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מאיה ואנוכי ליד משהו יפה יפה בירושלים =]. ושומר מסך? שחור. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: 'אבל זה סיפור נוסף של אהבה קצרה....' של ארכדי דוכין. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שיר של דניאל בנגלפילד. מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: יש כמה שירים כאלו. גורם לך לצחוק: שיר מסויים של שוטי הנבואה. גורם לך לרצות לרקוד: המון המון המון. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: אע!?. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: בסלואו הראשון At last.... my love has come along..... my lonley days are over.... and life is like a dream.... לה לה להלהלה. הייתי רוצה המון ג'אז וכאלו אבל יש גם אורחים להתחשב בהם. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אני לא רוצה שיהיה עצוב. שמסכם את שנות הנעורים שלך: חה, הרבה שירים של שנות התשעים. בעיקר רד הוט, פיית' נו מור וכאלו. טוב, פה התייאשתי.

רעוּת

New member
יש לי שיר מושלם ללוויות בשבילך../images/Emo70.gif

את "האפי פאנטום" של טורי!!!!! and if i die today ill be the happy phantom and ill go chasin the nuns out in the yard!!!!!!!!!!!! אבל זה רק אם תמותי אחריי. כי אני רציתי אותו קודם, וההלוויה שלי תהיה הכיייייי מקורית

behappy

New member
סליחה!!!!!!!!!

זה ה-שיר ללוויה שלי ואני מכירה אותו כבר איזה.. הממ.. 14 שנה. אז גברת, קחי מספר ותעמדי בתור. (אלא אם כן את קונה לי חלקת קבר ממש ממש שווה)

רעוּת

New member
היית מתה ../images/Emo46.gif

אני אמות לפנייך מוות טרגי בטרם עת, אני אפול מהעקבים ולא יהיה לי מצנח או משהו כזה!!!!!!!!! ואז ישימו אותו בלוויה שלי קודם! מואהאהאה.

behappy

New member
אני גוססת כבר.

לא נותנים לי לישון בדירה
קמתי ב-5 וחצי בבוקר היום
ואני צריכה לכתוב 2 וחצי עמודים עכשיו עד 2 וחצי בצהריים, (פחח), וכתבתי כבר 2 וחצי ונמאס לי!!!!

רעוּת

New member
זה אפילו מסתדר עם הלוויה יהודית:

So if I die today Ill be the happy phantom" "And Ill go wearin my naughties like a jew

מתנות

New member
פפפ איזה אורך

מה מתנגן עכשיו? שומדבר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה כוסון אש מגיל שש מתיש אותי באיי סי קיו איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? זהו ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? לא יודעת אם אשן
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: נטייה לשקר התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אני איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במקום שהקיץ בו לא כזה נוראי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול התנשקת? לפני כמה זמן התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? כנ"ל צחקת? בסופ"ש לא יכולתי להפסיק לצחוק בכית? חמישי בערב, היה כיף אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? שלשום שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? מזמן היית במועדון? פיי לבשת חצאית? לא זוכרת קנית בגד? שבועיים ככה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? אתמול
"אולי" של אביב גפן שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן בחודש האחרון מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? יובל התקשרת אליו? יובל התקשר אלייך? הדס פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? ענבר היום: באיזו שעה התעוררת? 9:57 מה/מי העיר אותך? רחלי מהלימודים מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "היי, טל, מה נשמע? את ישנה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא שמעתי מה אכלת? עוד לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שלא בא לי ללכת להתקלח מיקום כרגע: בבית להקה אהובה: היהודים איזה כיתה את: י"א... שיא המוזר! הבנאדם הכי יפה שראית: אורית שחף ושתי הדנות וענבר הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חח איפה היית רוצה לגור בארץ? פה, יש כנרת יש לך פלאפון? יש למי אתה מתקשר הכי הרבה? הדס/בן איזה צלצול יש לך? היהודים - חופשי
הקול הכי יפה ששמעת? קהל בהופעה שר את המילים איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של תמונה שצילמתי ביום הולדת האחרון ושומר מסך? אין האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקרים מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שקרים אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי אקסים: כמה אקסים יש לכם? די והותר האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? הייתה מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור מבחינתי האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא לטווח הארוך יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

Remedy Lane 9

New member
סוג של בוקר

ששש. לא לגלות לאימא שאני לא לומדת לתיאוריה. ושאפחד לא יצחק על זה שאני קטינה/ אין לי רישיון עדיין. מהו שמך המלא? נסתפק בדפנה תאריך לידה:22.1.90 מקום מגורים:קיבוץ מסתורי בצפון.
כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?חום צבע שיער?חום כהה משקל:חה. באמת שמזמן לא בדקתי. גובה:1.56
מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא. אין לי שום חוש מוזיקלי בדם על מה היית רוצה לנגן?סקסופון
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?נמ. טוריף והגיטריסט של ד'רים שתהרגו אותי לא יודעת איך קוראים לו, ועד כמה. אני גרועה בשמות יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא. אני לא אוהבת. לא כרגע, בכל אופן יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזן נחשב?
אבל אני גם לא ממש אוהבת התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?נמ. בדיוק בקיץ הקודם. ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא. ואני מנסה להתרחק בכוח העדפה מינית:גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?NONE האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אני בבי"ס!
אמנות. והייתי ביולוגיה. מיותר למדי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לשחות עם כירישים ותוך כדי לצייר ציורים אקספרסיוניסטיים.
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?זה לא נשמע לכם ריאלי?
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?משהו שכרוך בלשבת מול המחשב המון זמן [וכרוך גם בלקבל הרבה כסף אבל שויין. אני לא אהיה מסוגלת] מה מתנגן עכשיו?88FM מהסלון עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?NONE איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אקספולרר.
ישנת טוב אתמול?די בסדר תישן טוב הלילה?מאיפה לי? זה עוד הרבה זמן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יש לי מיטה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אדישות. וציניות. למרות שאני גם שותפה לפשע התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לעשות עוגת שוקלד בלי קמח. פחח. סתם ראיתי אתמול את ערוץ האוכל ועשה לי חשק
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בקיבוץ פחות נידח. אבל בתנאי שמעבירים איתי את הסוסים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?לפני שעתיים התנשקת?נמ. בואו לא. התאהבת?נו די לעשות לי את זה נשבר לך הלב?די. אבל זה די מזמן. צחקת?אתמול בכית?כמעט אתמול. מזל שאבא בא לעזור לי להאכיל את הסוסים השמנים האלו
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא ל"מישהו", סתם לחברות שלי. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל. ובטח בקייצת זה רץ הרבה
חיבקת מישהו/י?אתמול. מלא מלא. עישנת?חודש שתית משקה אלכוהולי?בחמישי. השתכרת?ב-20 ביולי. תוודה, זה ממש לא בתכנונים שלי לזמן הקרוב שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?תגדירו מועדון. אני עובדת בפאב זה נחשב? לבשת חצאית?אתמול. וכולם אמרו לי שאני נראית כמו ילדת פרחים.
קנית בגד?ממממממ. בתחילת החודש נראה לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?יו. די כבר הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו? התקשרת אליו? מישהי מהחווה התקשר אלייך? כנ"ל. פשוט לא הספקתי לענות לה
פגע בך?פגע ממש? לא יכולה להצביע. למרות שכן, אבל עככשיו זה נראה קטנוני מדי שימח אותך?שני הסטלנים אתמול. כפרה עליהם
היום: באיזו שעה התעוררת?ב12:00. ושלא תראו אותי ככה- רוב החופש זה לא היה ככה מה/מי העיר אותך?הפלאפון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?סנדי! ראול! ואז שניםה קשקשו כאילו שחייהם תלויים בזה מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הצלצול פלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת?איזה משהו קלאסי כי אבא השאיר על קול המוסיקה מה אכלת?טוב די איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אה. צריך ללמוד תיאוריה. ו. אוף. עדיין אני צריכה להתקשר אליו מיקום כרגע:בחדר של המחשב להקה אהובה:לא ייצא לי בזמן האחרון להתמקד על להקות. יותר על בודדים איזה כיתה את:למה את? מה זה המגדריות הזאת??? י"ב. הבנאדם הכי יפה שראית:פווווו. מזה פה? היו בטח כמה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה?כשאני עם עדשות אז לפעמים את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא ממש. את חושבת שאת קרצייה?מה זה ה"את" הזה? כאילו, "אתה" לא חושב ש"אתה" קרצייה עם כל השאלות האלו? את חושבת שאת עקשנית?אני יכולה לחתום שגברבר ישב וכתב את השאלון הזה את אוהבת את עצמך?אני משתדלת בזבזנית או חסכנית?תלוי. איפה היית רוצה לגור בארץ? באיזון הכינרת, בכל מיני מקומות במשגב, בירושלים! יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברות איזה צלצול יש לך?WHERE IS MY MIND אבל הוא קצת עילג הקול הכי יפה ששמעת?נו דייייייי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של המשפחה שלי מהתערוכה של הסופשנה ושומר מסך?אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:|סדגשPAPER BAG של פיונה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):כנ"ל מזכיר לך את הילדות:פחח. ישר עלה לי "במיטה אחת לא כל כך גדולה X שובבים לה להלה להלה. חחחח גורם לך לבכות:אני לא בוכה מהר משירים. הם נכנסים אבל עמוק לוריד גורם לך לצחוק:האקונה מטטה. ו THE BEST SONG IN THE WORLD וכל מיני מונטי פייטון שפעם הגיעו למחשב גורם לך לרצות לרקוד:יו מלא. היפ הופ גורם לי ממש לרקוד [ולהזכיר לי את איפה שעשיתי קיייצת. אני כזאת פוסט טראומה. זה הרבה יותר מסובך מטורי!] מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אין כרגע שהיית רוצה לכתוב אותו:מלא של טורי. ושל לאונרד. ואת "אני הולכת אליי" של לאה גולדברג ועוד מלאנתלפים שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לו'דע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:דיייייייייי שמסכם את שנות הנעורים שלך:די כבר | די, התייאשתי. היו שלום
ותודה על הדגים
חזורת ללמדו תיאוריה. WISH ME LUCK.

I can't SLEEEEEP

מהו שמך המלא? זה מזכיר לי [אווטינג!] שפעם היינו במחנה קיץ הכי שולט שעשה לי את הנעורים בערך, והיתה שם ילדה אחת שקראנו לה, טלי זרובבלה הפלפאף
תאריך לידה: קיץ שילי
מקום מגורים: השקט שבתוך הרעש, הסדר שבין הבלגן, האויר שבין העשן. בית אחד ליד נדבי הקטן.
כמה אחים/אחיות? 1קטן, ששומע הרבה גריןדיי. באשמתי
צבע עיניים? חומירוק צבע שיער? אדום ז"ל משקל: בחדר של אמא גובה: ג'ירפה מוסיקה: זה לחיות אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הפסנתר הלא מכוון שלי בבית כשאני שוכחת שאני לא זוכרת איך על מה היית רוצה לנגן? על הפסנתר שלי כשהוא כן יהיה מכוון ואני כן אזכור איך אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? טורי איימוץ יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? songs are like tatoos יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? חור שני באוזן ימין, הכי קיצוני שהגעתי. שפן. התנסת בעבר בסמים? איזה? שיז אדיקטד טו ניקוטין פאצ'זזזזזזז באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? נראה לי שכשעזבתי את הבית. רק אז באמת הפסקתי. ובבום ובדראסטיות. ניסית להתאבד פעם? נבר. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פעם ביומיים
העדפה מינית: רק שיהיה כבר מין, אני אגיד טודע. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? רק שלא יהיה סתמי, אני אגיד ממשששש תודה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מינוס אחד! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? הפלאפון שלי, שמעון כפרהעליו. איזה מגמה היית בביה"ס? איזו לא :| מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? גרופית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כירורגית [נאמר במבטא רוסי כבד] איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? את הדראג הזה ברוקי הורור, אין לי אומץ מה מתנגן עכשיו? מקודם, דמיאן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפרת, יעל, ורעות מדברת אליי אבל אני מייבשת אותה
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אם עוד משהו היה פתוח המחשב היה שולח אותי ואת עצמו לעזא' ישנת טוב אתמול? חחחחחחחחח תישן טוב הלילה? ח מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגיתשילי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר בגרות, על כל סוגיה ומיניה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אני [ואמא. ואח] איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפשהו עם הרבה אויר שאוכל לנשום מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הלילה אכלת? קודם התנשקת? לפני איזה חודש ו. התאהבת? קשות או קלות? ניצוצות יש לי כל הזמן לאחרונה, שזה כיף אבל קצת מפחיד ואני לא מסוגלת לפתח ציפיות כבר לכלום. נשבר לך הלב? נשבר ממש ממש? ינואר.. צחקת? עכשיו בכית? קודם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? קודם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? קודם חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? מזמן
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?
קנית בגד?
יום רביעי
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. הקדישו לך שיר? אני חושבת שלא ממש מזמן. שיפרו לך את המצברוח? ממש עכשיו, בהרבה
כשכפרת-ילדות-שלי אמרה לי שהיא מסופחת אצלי בדיוק כשאני סוגרת ויהיה לנו את החדר רק אנחנו לבד ונעשה שטויות והיא תביא מלא
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ש' חשבת עליו? ט'
התקשרת אליו? דס התקשר אלייך? ש' פגע בך? שימח אותך? כפרה ורותם בטלפון מקודם. היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? פון מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? לירוני? מה היה השיר הראשון ששמעת? אלאניס, I was hoping מה אכלת? לחמניה עם שוויצרית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך הברזתי לליז אני בתזונה זבל זבל זבל ואני ממש מקוה שהיא עדיין תרצה לבוא לצבוע לי את השיער מחר פויה פויה פויה עליי. מיקום כרגע: רחוק רחוק בארץ לעולם לא להקה אהובה: דווקא אני לא גדולה בלהקות אבל נו, פורטיסהד, מאזי סטאר [מסתבר שזו להקה, ברר], מטריק איזה כיתה את: ד' הבנאדם הכי יפה שראית: מלאכית אחת. אני כנראה יושבת איתה לקפה עוד כמה ימים. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני כל כך אוהבת אותך. אין לך מושג כמה שזה חזק עליי." את חושבת שאת יפה? מצאתם יום לשאול. [הולכת לקלף לעצמי את כל העור מהפרצוף] את חושבת שאת צבועה? במייקאפ את חושבת שאת קנאית? ממש לא. אולי פחות מדי. זה מוזר. לפעמים אני מנסה להעמיד פנים שאני כן כי אנשים מסביבי כן כי אני מרגישה ככ מוזרה שאני לא. את חושבת שאת קרצייה? יעל חושבת
סתם. אני חושבת שאני אני, וכמו שמישי אמרה לי קודם, שמי שיש לו בעיה יתמודד. את חושבת שאת עקשנית? וואו. כ"כ. את אוהבת את עצמך? אני משתדלת להיות טובה עם עצמי. כן. בזבזנית או חסכנית? חסכנית
חוץ מבחו"ל
וגם פה מסתבר שאני חסכנית יחסית למי שגר כאן. אפילו כשאני כן מבזבזת וחושבת שאני נוראית וחסרת שליטה. בלעע איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני. יש לך פלאפון? שמעון
למי אתה מתקשר הכי הרבה? דס, אנה איזה צלצול יש לך? משהו של טורי, נע בין קלאוד לקורנפלייק לסניז לשאר יצורים הקול הכי יפה ששמעת? נועה בביוף. [noababayof, חושבני?] כנסו למייספייס שלה, דחוף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פה סתם כחול מסרוח. בבית משו יותר יפה. ושומר מסך? כתובת, "משפחת $(#^)$(^@." בבית זה יותר גרוע! תמונות משפחתיות מכל הזמנים. להלהלה
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: enjoy the silence / depeche mode מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): mother revolution / tori amos מזכיר לך את הילדות: dream a little dream of me / the mamas and the papas גורם לך לבכות: in liverpool / suzanne vega גורם לך לצחוק: paperbag, בייחוד כששומעים אותו עם כפרה אחת ומתחרפנים גורם לך לרצות לרקוד: יש ככ הרבה
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: תמיד, זה כזה נצחי. cooling / tori amos שהיית רוצה לכתוב אותו: מה זה השאלה הזאת, נו. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואי, יש כל כך הרבה. סינג הללויה
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ענינו על זה כבר
שמסכם את שנות הנעורים שלך: lithium של נירוונה, לא יודעת עם מסכם כי אז זה קצת נוראי :| אבל הוא פשוט השיר נעורים שלי הכי שיש. הכי לדפוק את הראש בקיר I like it I'm not gonna crack ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: חצי מטורי בערך! :| [וידוי נועז] שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Bells [יעל, תמיד תתקשרי בבוקר!] שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: חצי עולם בערך אני מכירה בזכות מיכלי שלי או טל Tidal, והמון מטורי הכרחתי את יעלי להכיר לי ואת בת דודה שלי, שרה מקלוקלן זו אמא של ליז, וזה ממשיך ככה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: בואנה, אין שירים שמזכירים לי אותו :| הוא שמע סיסטם אוב אה דאון :| טוקסיסיטי לא נחשב :| [זה היה בתקופת הכריסטינה
לא העזתי לדבר איתו על מוזיקה, פחדתי
] שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: SIREN
מתוך GREAT EXPECTATIONS
כאילו, וואט מור, מאן.

6500

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יש מצב. אם כן, כמה זמן? עד אין קץ
ניסיתם להתחיל איתו? ממש ממש ל-א. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? יש מצב. התנשקתם איתו? יש מצב. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? יש מצב. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא היה הכי טוב אליי בעולם ואז זרק אותי לכלבים כאילו אני כלום? יהה... דט. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הרגשתי שמנה
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בועטת בדברים. ובוכה. ואז מתעשטת וחושבת לעצמי אם יש עוד טעם לנסות לדבר איתו. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי. במקרים מסויימים פשוט כן כן כן. אקסים: כמה אקסים יש לכם? אני חושבת שבפועל לא ממש הרבה. משהו בסביבות ה3 רשמיים, השאר פחות רשמיים [חמורים], השאר שוים לתחת. זהו בערך. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? במיוחד במיוחד. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? עם בנפיטס
סתם. כאילו, לא סתם. אבל כן. ברור. אבל. ממש תלוי איזה אקסים... האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד. זו משאלת ליבי הלא כמוסה בכלל, בערך. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? חחחחחחחחחחחחח, הצליח כמו שאבא שלי ואני מסתדרים. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? חצי מהם בערך, שזה מה שקורה כשהרבה זמן אין סקס. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. גם וגם :|

הה, זה כמו

שתי זקנות מיואשות מהחיים
סתם, אבל, תדמייני אותנו במקהלה צווחנית וצוחקת, he said it's all in your head and I said SO IS EVERYTHING BUT HE DIDN'T GET IT!!!! נו, זה או לצחוק או לבכות, ולפעמים אפשר לצחוק וזה נחמד.

behappy

New member
שומדבר לא יושיעני חוץ מהאמונה שיהיה טוב יותר!

בסוף אני אשן!! אתם תראו!!!!!! מהו שמך המלא? ביהפי תאריך לידה: מיצינו מקום מגורים: ירושלים כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: סתמו גובה: 166 כשאני ישנה מספיק!!!!!!!!! מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר ודרבוקה!! על מה היית רוצה לנגן? מנדולינה, באס, לתופף ממש טוב, נבל אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מייק פאטון, טורי, ג'וני מיטשל, טום ווייטס, ג'ורג' הריסון יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? גראס ולא עוד! הרעילו אותי בהכשרה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?- חחחח חזרתי להיות בגיל 22 עת שבתי אל עיר הקוידש ניסית להתאבד פעם? נראה לי שזה נקרא להתאבד בעקיפין או משו. יאללה עם ההפרעות אכילה האלה גמכן! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פסיבית, במיוחד לאחרונה, ועוד אחרי שפסלתי אותו בגלל סעיף עישון, איזה לא עקבית אני! וגם, ע' בעבודה חזר מחופש ויש פסטיבל קרוב משמע יש בלגן ועשן סיגריות כל הזמן ושיערי סרוח העדפה מינית: בנים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? נראה לי שזה נקרא משהו סתמי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא סופרת אותם!! מה זהזה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? בערך:| איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להפיק את לולהפאלוזה
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להפיק איזה פסטיבל בארץ איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? רואת חשבון, רופא כירורג, מנתחת גופות, וכו מה מתנגן עכשיו? הפסקתי את האמפי כדי להתרכז בכתיבת העבודה והריני כאן, איזה זוועות עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא יכולה לדבר ולעשות שאלון בו זמנית לא הולך לי! איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כן מלא ישנת טוב אתמול? !!!!!!!!!!!!!!!!!טריגר
|רחמים עצמיים| תישן טוב הלילה?
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית ענקית כזו עם כילה. כמו של נסיכות. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר התחשבות בזולת כשאתה קם בשש בבוקר והשותפים שלך עוד ישנים!! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לישון טוב והרבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במקום שקט בלי שותפים קקאים!!!!!!!!! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? קודם, תפוח עץ, באוטובוס התנשקת? אמממ, חסוי התאהבת? אני כל הזמן מתאהבת במי שאני לא צריכה
חסרת תקנה, בהההה נשבר לך הלב? אני חושבת שלפני חודשיים וזה די הזוי כי אני זרקתי אותו ובכל זאת בכיתי מרה צחקת? אתמול בלילה בכית? כמה ימים אולי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? הו אני אומרת לאנשים שאני אוהבת די הרבה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה=] עישנת? פסיבית!!! היום, אתמול, פוראבר אנד אבר שתית משקה אלכוהולי? חמישי בלילה וזה רע! רע! לא שותה יותר! השתכרת? חמישי בלילה, וואי וואי שכבת עם מישהו/י? מה זה פה! היית במועדון? מזמן, אני יוצאת כמעט רק לפאבים לאחרונה, מה נהיה ממני לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? לפני שבוע קניתי טייץ שיושב עלי ממש מכוער, אני צריכה להחליף אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד מתכוונת הקדישו לך שיר? יא, מזמן לא! שיפרו לך את המצברוח? אתמול=]]]]] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ע הבוס חשבת עליו? הממ. זה הרבה אנשים בראש שלי בו זמנית התקשרת אליו? דובש קיפודיתה
והשומר לא נתן לי להכנס ככה לחווה, בושה התקשר אלייך? אממממ. לא זוכרת. נראה לי החבר'ה מהאינפרה פגע בך? אבאמא אבל חפיף, מתרגלים בסוף שימח אותך? כל אחד ואחד מחבריי כפרעליהם
היום: היום הזה ממש!!!!!! באיזו שעה התעוררת? אתם לא רוצים לדעת. זה היה בקור בחושך. לבד. בדגש על החושך. מה/מי העיר אותך?
@#$@#$$# מה היה הדבר הראשון שאמרת? שוב השעה הזו!!! שיט!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעשים
מה היה השיר הראשון ששמעת? משו של פרל ג'אם אבל לא זוכרת מה היה ראשון בערבוביה ששמתי מה אכלת? שתיתי מלא דיאט קולה ואכלתי קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לישון. לישון. לישון. אני עייפה. מיקום כרגע: חווה להקה אהובה: לד זפלין איזה כיתה את: בצפר מקצועי הבנאדם הכי יפה שראית: יו, זה קשה. פורטיס!!!!סתם, לא. אממ.. לא יודעת:| לא עולה לי אף אחד בראש כרגע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בוא נתחתן כדי שנוכל לקחת משכנתא ולקנות דירה?
את חושבת שאת יפה? כשאני ישנה מספיק ! את חושבת שאת צבועה? במייקאפ, להסתיר את העיגולים השחורים, כן את חושבת שאת קנאית? הייתי רוצה לומר שלא. אבל אני כן קנאית לפעמים
את חושבת שאת קרצייה? כן! את חושבת שאת עקשנית? לא תמיד. פחות מדי בלימודים את אוהבת את עצמך? כן. גם אם אני רוצה לשנות דברים ולא מרוצה. זה מגיע ממקום של אהבה לעצמי בזבזנית או חסכנית? אוי ואבוי לי כמה אני מבזבזת איפה היית רוצה לגור בארץ? כרגע פה, בירושלים. לא יודעת איפה בעתיד. יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? רטט הקול הכי יפה ששמעת? טורי, זמרת אחת לא ידועה ששרה שירי עם צועניים באקדמיה, ג'וני מיטשל, אוח, יש המון. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אצלי בבית זה איזה שקיעה דמדומים כזה אאלט ושומר מסך? אין לי

behappy

New member
המשך

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: putting the damage on של טורינקה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא יודעת כרגע מזכיר לך את הילדות: יש איזה שיר מהזה חותך שאמא שלי הייתה שרה לי ולאחותי לפני שנים, זה הולך משהו כמו "התדעו את הצריף הרעוע הניצב לבדו מול הים", וזה ממשיך ומצמרר לאללה! בקיצור, אני וגלית עד היום שומעות אותו ובוכות אוטומטית
גמכן אמא שלי המורבידית הזו!! גורם לך לבכות: הנ"ל, ושיר ללא שם של שלום חנוך שורף אותי כל פעם מחדש גורם לך לצחוק: אל תעני לי אפילו!! אל תעני לי אפילו!!!!!! גורם לך לרצות לרקוד: פאפא דונט פריצ'! איים אין טראבל היר! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: זה תמיד I want you של אלביס קוסטלו שהיית רוצה לכתוב אותו: כל שירי טורי למיניהם אני לוקחת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: היכנסי כבר לאוטו וניסעעעע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: האפי פנטום, ואת פינק סיגארט בגלל סיומו המרגש שמסכם את שנות הנעורים שלך: הממ. זה קשה. גט א גריפ של אירוסמית' ופול און דה היל ופרשססססס ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודעת עכשיו שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אריק איינשטיינים כאלה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הרבה.. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: הייתה איזו סדרה פעם בערוץ 2 כשהייתי ממש קטנה ואיזה מישהי שם שרה שיר מעפן כזה, "איי לאב הים! איי לאב הים! אנד אברי וואי הי גואוס איי פולואו!!" וכאלה, וזה היה בדיוק בכיתה ז כשמה-זה התאהבתי במישו
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: את כל פסקול רוקדת בחשכה, סיירן של טורי, את האיגי פופ שבסוף חלום אריזונה, ועוד ועוד האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הממ.. ירדתי מזה די מהר, אני מתאהבת בד"כ במי שמעוניין בי ניסיתם להתחיל איתו? לעשות עיניים וכאלה. אני גרועה בזה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? בקשר כלשהו התנשקתם איתו? לא זוכרת כבר, בחיי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ממש מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הייתי המפרקת משפחות שלו בלי ידיעתי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוי, הייתי טיפשה וסנובית והוא היה טכנאי מקררים:| אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? תלוי מי. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא תמיד. זוגיות: כן. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך אם כן, אתם אוהבים אותו? זה ממש התחלתי כל העניין והוא, אוהב אתכם? אין לי מושג כמה זמן אתם יחד? קצת איך הכרתם? דרך הזויה משהו, כמו כל פעם שאני מכירה מישו כמעט:|:| מה אתם הכי אוהבים בו? לא יודעת, כייף איתו. זה ממש התחלה מה גרם לכם לבחור דווקא בו? זה עדיין לא לבחור.. אתם רבים? עדיין לא האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? כמה. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לפעמים. הייתי רוצה. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא יודעת. קשה להחליט, תלוי איפה הצד השני בסיטואציה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? פעם אחת זה הצליח.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא חושבת שזה אפשרי לשנות, ולא הייתי רוצה למחוק כלום.

noosh

New member
we can probably fix it

תאריך לידה: 6.7.86 מקום מגורים: השרון כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: אין לי מושג גובה: 1.57 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חליל צד על מה היית רוצה לנגן? פסנתר, נבל אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש המון המון
נגיד שטורי, קלפטון, איאן אנדרסון... סתם נייםדרופינג, יש כלכך הרבה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין ילדה טובה ירושלים
ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כלום האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? פיזיקה ואמנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות ציירת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אין לי מושג מה היא תהיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מדריכת טיולים מה מתנגן עכשיו? Round Here של הקאונטינג קרואוז, בגרסת הסטוריטלרז עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, מסנג'ר, סולסיק ישנת טוב אתמול? מעט תישן טוב הלילה? אני מקווה.... יש לי קוצר נשימה, אז בטח לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות, שקרנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת, איך עונים על זה? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית גדולגדול, ובירושלים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום? אכלת? לפני כמה דקות התנשקת? לפני כמה חודשים התאהבת? לא זוכרת נשבר לך הלב? הא צחקת? היום בכית? לא זוכרת.. בטח בשבוע האחרון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? אמממ אתמול, קצת יין השתכרת?
היית במועדון? במסיבת שחרור שלי לבשת חצאית? לפני כמה שבועות קנית בגד? המממ... לפני כמה שבועות בטח, לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת הקדישו לך שיר? הממ. לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? חברה שלי התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא פגע בך?חברה שלי שימח אותך? חברים שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 6:45
מה/מי העיר אותך? קלי קלארקסון, שרה לי את Because of youuuu וזה נורא התאים. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב? מה היה הדבר הראשון ששמעת? קלי מה היה השיר הראשון ששמעת? קלי מה אכלת? אממ לא ממש הצלחתי לאכול. ניסיתי לאכול קוואקר סקוורז, אבל הייתה לי בחילה אז לא ממש הצלחתי. בעבודה אכלתי שוקולד
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני ממש רוצה להקיא / אני ממש רוצה לישון / אוף מיקום כרגע: בחדר להקה אהובה: אין אחת איזה כיתה את: כיתה
הבנאדם הכי יפה שראית: יש לי כמה חברים כאלה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת, אבל הייתי פסיכית היום את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? משתדלת בזבזנית או חסכנית? חסכנית, יותר מדי איפה היית רוצה לגור בארץ? ירושלים יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? בטח בתוך המשפחה איזה צלצול יש לך? Firth of Fifth של ג'נסיס הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? Space Dog ושומר מסך? תמונות

noosh

New member
if we clean it up all day

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: יש הרבה
נגיד שניים: Northern Lad ו-Little Earthquakes, ואממ, גם Never Is A Promise, אבל זה לאחד אחר
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): די נו :/ מבול, ו-I Know, ו-Do What You Have To Do ו-Horses ואני אפסיק עכשיו. מזכיר לך את הילדות: הכבש הששה עשר גורם לך לבכות: הכל? לא יודעת. יש הרבה. גורם לך לצחוק: Take Your Clothes Off When You Dance של זאפה גורם לך לרצות לרקוד: שירי גלגלצ כאלה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא רוצה אף אחד שהיית רוצה לכתוב אותו: חחחחחח זו רשימה שלא נגמרת
. Here In My Head, The Waitress, Hey Jupiter, Blue, עטור מצחך ועוד שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הביטלס - או Real Love או Something שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: When The Music's Over. ואמא שלי תסבול. שמסכם את שנות הנעורים שלך: Precious Things ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: המממ... וואי, לא יודעת. אבל פעם לא אהבתי את הקאונטינג קרואוז והיום כן, זה נחמשב? שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Wake Up Boo, Here Comes The Sun שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Hey Jupiter שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Teardrop שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל הפסקול של Almost Famous האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן? הרבה. ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? תלוי, על איזה מהם מדברים?
התנשקתם איתו? שוב, תלוי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא נתן לי להיות שם ואטם אותי מהחיים שלו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהוא היה פחדן? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת, אינ משערת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אני משערת שהיו פעמים כאלה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? רשמית? 0 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא יודעת האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה