נגנב מפורום סקרים ושאלונים.

"and I have the sense

to recognize that I don't know how to let you go..."
אח איזה שיר. ו"שהוא היה פחדן, עכשיו כשאני חושבת על זה, זו באמת הסיבה הכי מטומטמת, אפילו יותר מ"הרגשתי שמנה
"....
איזה שאלון, אה?

וואי, מה-זה את התחלת ../images/Emo7.gif

"glowing ember burning hot burning slow... deep within I'm shaken by the violence of existing for only you................................................"
טוב לא נורא, תמר אייזנמן ברקע
זה מעודד משהו. אולי בגלל זה אני כבר לא שומעת שרה. עדיף ציניות משעשעת מאשר דיכאון כל---כך מרוכז....

noosh

New member
את ממש, ממש רעה.

ואני לא ציטטתי כלום, תפסיקו כבר, רק אמרתי שם של שיר.

לא אומרים את השם של השיר הזה לידי.

זה כמו להגיד Mercy :| longinggggg cold and hollowwwwwwwwwwww with sweet breathhhhhhhhhh you'd come to warm meeeeeeee but I held on to harddddddddd to only a memoryyyyyyyyyyyyyy you lie there on the swolen ground deserted in your hearttttttttttttt כגףחדיעףחיחףיףחגףחיחגיףחעיחעיגעינגכמהץנשמץבףשחדלג!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו, עזבי שם, אל תגידי שיר 9 בסורפסינג, עזבי שם, אני נופלת ברצפה בו ברגע.

רעוּת

New member
טוב, התחלתי מהאמצע במקום להפסיק מהאמצע ../images/Emo6.gif

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? אני מניחה שגם היום התנשקת? לפני כמה זמן התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? מזמן צחקת? היום בכית? 25.7
הספירה התחילה מחדש. אוף. שברתי שיא של 5 חודשים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום, לפשושה הקטנה
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום, היא אמרה לי בחזרה, כפרהעליה. חיבקת מישהו/י? היום עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? ביום של השחרור. וזאת היתה בערך הפעם היחידה
שכבת עם מישהו/י? אני תמימה
היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? לפני כמה ימים דווקא קנית בגד? לא זוכרת. חודש? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? רק לילדים אני מתכוונת
הקדישו לך שיר? לא יודעת אם זאת הפעם האחרונה, אבל לפני כמה זמן האקס שלי היה בהופעה של שלמה ארצי והתקשר והקדיש לי את אהבתיה
ואת פתאום כשלא באת (כי הברזתי לו). שיפרו לך את המצברוח? להיזכר בזה עכשיו לא ממש שיפר לי את המצברוח
אבל אני מניחה שהילדים היום
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא נכנסה לי לחדר לפני כמה דקות או משו כזה. חשבת עליו? הילדים
התקשרת אליו? *שנייה בודקת שיחות יוצאות* לאחותי, משום מה. התקשר אלייך? אנשים שרצו שאני אעשה להם בייביסטר בשבוע הבא
פגע בך? אמא שימח אותך? אוף, זה כ"כ חוזר על עצמו
היום: באיזו שעה התעוררת? 8
מה/מי העיר אותך? השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסאמק!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון. והוא ממש מפחיד. בדר"כ אני מתעוררת איזה 5 דקות לפני, מהפוביה שאשמע אותו מצלצל. מה היה השיר הראשון ששמעת? היום? באמ פי....נראה לי בלעד רוזס. איזה דרך להתחיל איתה את הבוקר
מה אכלת? בבוקר? כלום. ארוחת בוקר זה לאנשים נורמלים וזה. לי זה עושה בחילה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה.לעזאזל.כ"כ.מוקדם. מיקום כרגע: להקה אהובה: לא יודעת. אין לי קשר רגשי עמוק לאף להקה כרגע נראה לי. איזה כיתה את: עולה לכיתה א'
הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת, בטח היו כמה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני אוהבת אותך"...? את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? מקווה שלא את חושבת שאת קנאית? לא נותנת לזה לעלות לי לראש
את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? אהא את אוהבת את עצמך? זה בא בתקופות בזבזנית או חסכנית? זה גם בא בתקופות. עכשיו צריך לחסוך. ומצד שני לחיות. אוף, דילמה קיומית. איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת יש לך פלאפון? אהא למי אתה מתקשר הכי הרבה? לבדוק בשיחות יוצאות?! איזה צלצול יש לך? נובמבר ריין, לוזינג מיי ריליג'ן למשפחה
הקול הכי יפה ששמעת? טורי
וגם של רג'ינה ממש יפה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סטיירוואי טו האבן. סתם, לא ממש, סתם תמונה שמזכירה. ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: "זה כל הקסם", "putting the damage on" מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): girl you gotta know when its time to turn the page when youre only wet because of the rain ו"עכשיו אתה חוזר בחזרה". מזכיר לך את הילדות: אדון שוקו וכל השירים האלה
והכבש השישה עשר גורם לך לבכות: שום דבר לא גורם לי לבכות
אין לי רגשות וזה. גורם לך לצחוק: האפי פאנטום
גורם לך לרצות לרקוד: לא זוכרת כרגע מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא רוצה אף אחד
שהיית רוצה לכתוב אותו: האפי פאנטום
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני תמיד אומרת. ברית עולם. והיה עוד אחד, ששכחתי
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: האפי פאנטום!!!!!!!!!! שמסכם את שנות הנעורים שלך: lady marmalade
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אמממ..לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל דבר שהוא לא השעון המעורר
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: rejazz ועוד כל מיני של רג'ינה. תודה לירון שהרסת לי ת'חיים
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא זוכרת? שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מישו לרוץ איתו. אבות ובנים. תתחנני אלי.
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא זוכרת
אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אוף. בואו לא ניכנס לזה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מה אכפת לי, אני כבר לא אוהבת אותו יותר האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אהא? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? את החבר הדמיוני שלי? והוא, אוהב אתכם? בטח, אני המצאתי אותו. כמה זמן אתם יחד? אוף, אף פעם לא היה לי חבר דמיוני באמת
איזו ילדות עשוקה. איך הכרתם? זה אתה נפגשנו אי פעם בחלום לה לה לה מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? אוף. מה לספור עכשיו. טוב, נגיד שמי שיצאתי איתו חודשיים ומעלה זה אקס אוקיי? אז יש איזה 5. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? אני חושבת שכן
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? עד שהם לא יכולים יותר
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? בהזדמנות
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? חחחחחח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? חחחחחחחחחחחחחחח האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא נראה לי.היה וטוב שהיה.

למעלה