נגעלתי

crazy cottage

New member
נגעלתי../images/Emo163.gif

ראיתי עכשיו את הקליפ של מלי ל"ביי ביי" עצם זה שהוסיפו את הקטע שהיא יענו בריטני זה העלה בי כזה גועל.. מי היא חושבת שהיא?? היא בחיים לא תצליח להשתוות לבריטני! היא הזכירה לי עכשיו את זה שאמרו שרוני תהיה בריטני הישראלית חח ממש מצחיק
לא רוני וכמובן שלא מלי יהיו בריטני הישראליות ואני לא מבינה מה אהבתם בשיר הזה זה שיר שכל כך לא כתוב יפה והיא שרה דיי מזעזע.. זו הדעה שלי ובכך אני פותחת דיון: מה אתם חושבים על הקטע הזה בקליפ?

אממ..

אני כבר אמרתי שאני לא אוהבת את השיר והקליפ איףף אין על לדבר... קליפ מזעזע היא כלכך חשה ת'עצמה שם שזה עצוב.. כיאלו מה למה לשיר שיר כזה ולעשות קליפ כזה.. זה יותר מידי פאקצתי כמו רוני סופרגראס והמילים של השיר ממש דביליות רואים שאין שום משעמות לשיר (היא אפילו לא כתבה אותו) הכל יותר מידי אמריקקי השיר הקליפ פשוט הכל.... מסכימה איתך קרן :]

tutana

New member
האמת שאני לא ראיתי אותו!

אבל ראיתי קטעים ממנו... את הקליפ בשלמותו לא ראיתי. זה מזעזע אותי! מה קרה למלי? "התבגרה" אויש תנוחו! זה לא ממש יפה ובאמת שזה לא יותר מדי מחמיא לה ובאמת שאני לא אומרת את זה מרוע לב. זה פשוט לא זה. את השיר אני דווקא אוהבת. הוא לא עמוק אבל יש לו קצב שגורם לי לרצוץ לרקוד או לפחות להמציא לו כריאוגרפיה תוך כדי שמיעתו. בכל מקרה כל אחד ודעתו האישית. לפי מה שראיתי ולפני מה ששמעתי הוא לא משו בכלל:S.

../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא מתה על מלי ועל איך שהיא שרה אבל הקליפ בלי שום קשר מגעיל אותי איך שהיא רוקדת שמה עירומה עם טיפה נצנצים עליה
מה שהיא לא תשיר ככה אני לא אוהב את זה

tutana

New member
../images/Emo45.gif

זה באמת כבר יותר מדי בריטני וטוקסיק! :-\

ToXic BoY17

New member
קרן את מזה צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

גם אני נגעלתי שהיא הוסיפה את הקטע מ-TOXIC... ואפילו כתבתי פה בפורום פעמיים "מזה הוואנבי בריטני שלה?", "שתנסה לחקות את בריטני, היא בחיי םלא תגיע לקרסוליים שלה"...ואף אחד לא התייחס
השיר דיי נחמד, אבל אני לא אוהב איך שמלי שלה...היא שרה אותו בסנוביות כזאת... הקטע של בריטני ממש מוגזם וגם היא נראית לא יפה בחליפת יהלומים הזאת-לא מתאים לה!!!! אבל מה איכפת לי שתעשה מה שבראש שלה-אבל שתחלום להיות בריטני כי בחיים היא לא תגיע להיות אחת הזמרות המפורסמות ביותר בעולם שמכרה מעל 80 מליון אלבומים בכל העולם(שלא נדבר על לפחות 20 מליון סינגלים בעולם)...אז מלי-dreams dreams dreams dreams....

כל מילה זהב..../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

פחות או יותר מה שאני חושבת חוץ מהקטע שאמרת שמלי שרה אותו בסנוביות לדעתי היא השתפרה ברמות...כן אבל יש משהו במה שאתה אומר

../images/Emo187.gif

אני מסכימה איתך..בהתחלה חשבתי שהקליפ ממש יפה אבל לפני כמה ימים ראיתי אותו שוב וממש ממש לא אהבתי את הקטע הזה כמו אצל בריטני
לא מתאים לה.

לפי דעתי זה יפה!

אתם ניכנסים לזה יותר מידי חזק כאילו היא לא חשה בריטני זה פשוט מה שהיא אמורה להראות שם = כוכבת גדולה! אני ממש אהבתי את השיר והקליפ......

אלה משה

New member
גם אני חושבת שהשיר לא משהו בכלל

השיר חביב ולא יותר כי למלי בכל מקרה אין קול כל כך יפה והיא באמת לא יכולה להיות בריטני הישראלית ......

מה זה אמור להיות?

שיר טיפשי ביותר, קליפ מזעזע להקיע, לא יודעת מה איתכם אני מעוכזבת !!!

crazy cottage

New member
אני רוצה לומר לכם משהו../images/Emo163.gif

כששלחתי את ההודעה הזו פחדתי קצת מהתגובה שלכם אבל כנראה שטעיתי ואני לא היחידה שחושבת ככה על הקליפ

מי שרשמה את ההודעה הזאתי שתיכנס דחו

יש לי מילה אחת להגיד לך: ש-ת-ק-י-!! שמעת על המילה פירגון?!? מליי לא ניסתה להשתוות לבריטני סתם רצתה לעשות משו מגניב שדומה לה שרה מזעזע?! לא נראלי... לא היו חורשים על השיר שלה עם היא היייתה שרה מזעזע והשיר היה מגעיל. הוא גם לא היה מגיע למקום שלישי במבוקשים ועוקף אפילו את ה-ר-א-ל- מ-ו-י-א-ל-!! קיצר חמודהה .. כדי לפרגן קצת לפעמים.. תאמיני לי זה לא כואב בכלל..זה אפילו נחמד!! שלום =]

tutana

New member
למה להשתיק אבל?

כל אחד והדעות שלו.. את לא חושבת שאת מגזימה קצת בתגובה שלך? מזה שתקי? זה דבר ממש מגעיל להגיד בפורום שהמטרה של פורום זה כתיבת דעות . אז יופי הקליפ עוקף את הראל מויאל סבבה. שיהיה לה בכייף. זה עדיין לא אומר שהיא לא מפרגנת למלי אפעם וזה לא אומר שהיא קוטלת אותה כולה אמרה מה דעתה על הקליפ וככה גם שאר האנשים פה ואני בינהם. והקיצר חמודה ממש איפ לי כוח להכנס איתך לויכוחים כי זה לא יגמר וגם כי לא נראה לי שאני מתכוונת להמשיך להגיב להודעה הזאת שלך כיוון שזה פשוט לא בשבילי. עוד שנתיים ואת יודעת מה בואי אפילו לא נלך רחוק אולי עוד חצי שנה את תסתכלי על עצמך מהצד ומזה צחקתי. אבל עד... שיהיה ל בהצלחה

למעלה