נגעלתי

ToXic BoY17

New member
את צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

אנשים זו מדינה דמוקרטית בה כל אחד אומר את מה שהוא חושב... יופי אם כל אחד יגיד את דעתו על נושאים מסויימים והאחרים התנפלו עליו כ"כ בסוף לא תישאר מדינת ישראל כי יהיה פה רצח בין אחים

צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo90.gif

דמוקרטיה דמוקרטיה דמוקרטיה זה סוד הקדם
אגב, נט לא דיברתי איתך הרבה זמן
מתגעגעת

ToXic BoY17

New member
קרןןן העם איתך../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

וחוצמזה אין לך מה לפחד. אז כולה היו מגיבים קצת בהגזמה כמו ה"צלילוש LOVE עפר" אבל היא במיעוט פה
וכל הכבוד לך כשתבת את דעתך ועוד בהודעה חדשה...צריך אומץ בשביל לפתוח הודעה שמפקפקת במישהו ובמה שהוא עושה...אבל כל הכבוד
;-*

../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תמיד תגידי את מה שאת חושבת! אין לך מה לפחד!

אהה כולכם כנסו

מה עשיתם אותי? האויב של הפורום!? טוב שלא לקחתם את זה אישית כולכם! אני לא התכוונתי להעליב ואם העלבתי אז ס-ל-י-ח-ה- ואני באמת מתכוונת לסליחה עם העלבתי.. מה שהתכוונתי להגיד שזה לא נכון שאתה ככה מקצין את מה שמלי עושה. מלי סכ"ה זמרת מתחילה , והיא זקוקה לכל הפרגון והאהבה מצד כולם כדי להצליח ועם כל אחד יבוא וככה יגיד זה לא יעשה לה יותר טוב =[

מה?../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אף אחד לא עשה ממך אויב... אני ממש מצטערת אם את מרגישה ככה... בסך הכל הגבנו וכתבנו מה דעתנו על הקליפ ומה לעשות הרוב פה לא מתים עליו... ואני וסהר אמרנו לקרן שהיא יכולה להגיד מה דעתה לא משנה מה היא חושבת... תראי אפילו אם זה פורום שאמור לתמוך במלי ואני באמת תומכת בה ומצביעה לה בכל מה שצריך זכותנו לא לאהוב משהו שהיא עושה... קחי לדוגמא את זה ששירי הוציאה את כמה פעמים ואני כתבתי בכל מקום שדיברו על זה שאני חושבת שזה רעיון גרוע ושהיא הייתה צריכה שיר אחר ואני עדיין מעריצה שלה ותומכת בה כל הזמן! זה שאנחנו חושבים שונה זה לא אומר שאנחנו לא תומכים במלי או חס וחלילה הופכים אותך לאויב... אז שוב- אני באמת מצטערת אם זה מה שאת מרגישה אבל זאת ממש לא הייתה הכוונה...

../images/Emo24.gif../images/Emo90.gif

אני הראשונה שהגבתי פה בצורה פחות אוהבת על הקליפ והאמת אף אחד לא בדיוק הגיב... לעומת זאת, את פתחת הודעה חדשה וכפי שראית בהתחלה פחדת שיהיו תגובות נגד (האמת, גם אני
) והנה בסוף לא קרה כלום ואפילו יש המון תגובות שמבינות אותך ומצטרפות לדעתך! אז קרן, אני גאה בך וכמו שסהר אמר העם איתך

אני מציעה לך דבר אחד-

תגעלי בשקט. גם אם זו דעתך יש דרך לומר את הדברים ולומר דברים כמו "זה העלה בי כזה גועל.. מי היא חושבת שהיא??.." מראה על ילדה קטנה שרמת ההתבטאות שלה כנראה שווה לרמת הדעות שלה. לא אהבת? את מוזמנת להעביר בכל פעם שהקליפ שדור בערוצ 24 (והוא משודר.. המון! כנראה לא סתם..) או כל פעם שאת שומעת אותו ברדיו.. לבינתים, מה חבל שהקליפ כלכך מצליח.. אז אני מניחה שתצטרכי להמשיך להיגעל עוד המון פעמים.. רק תעשי טובה-בשקט. ששש

tutana

New member
זה פורום!

ופורום אומר שיש מקום לדעות. היא לא קיללה היא לא השפילה היא כולה אמרה את דעתה. פורום לא קיים רק בשביל להתחנף לאנשים או להגיד כמה שהכל טוב ומושלם! אז באסה לך!

ToXic BoY17

New member
הלווו מה הבעיה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gifכנסי:

הרי בשביל מה הפורום נועד עם לא לאוהבי אקזיט והמנחים...ובפורום כל אחד יכול להגיד את דעתו, גם אם תקבלו את זה וגם אם לא... לא צריך להגזים...מזה תיגעלי בשקט
וגם תראי, רוב הפורום מגבה אותה אז אולי יש משהו נכון במה שהיא אומרת
ואם את חושבת ההיפך אז תגידי את דעתך אבל שלא תשתיקי אותה

למעלה