נדחיתי היום מהטכניון.....

salma4

New member
ציון המו"ר

ציוני המו"ר של המועמדים הערביים השפיעו רבות .. מאחר ולקחו את ציון מו"ר כמרכיב ראשי בקבלה.. כלומר גם אם יש סכם גבוהה וציון מו"ר נמוך יחסית .. בטכניון נתנו משקל יותר למו"ר.. באמת שאני לא רוצה להיכנס לדיון שיכול לפגוע באחרים, אני חושבת שיש לקחת את סוגיית הקרטריונים של ציון מו"ר ולבנות אותם בצורה שלא ישפיעו קרטריונים הטלויים: א. גיל 2. שפת האם זאת כי מועמדים בני 18 ו- 19 קשה להם להתמודד עם החוויות והרקע של בני 24 ומעלה. שנית כששפת האם שונה מהעברית יותר קשה להגיע לרמת מומעדים אחרים שעברית היא שפת האם שלהם, בגלל הקושי בהתבטאות או מילוי תפסים. אני חושבת שסוג בחינה כמו מו"ר הבודקת את אשיותו של המועמד הינה באמת שיטה טובה לדילול מספר המועמדים לרפואה מאחר ויש מספר כסאות מסוים, אני רק מוחה על כמה מהקרטריונים שפגועים בסיכוים של מועמדים שללא מגבלותם בגיל ושפה יכלו להיות רופאים מבריקים בארץ.

mitzipitzi1

New member
אבל בכל זאת משהו מוזר פה

גם אם כל הערבים קיבלו ציוני מו"ר נמוכים, עדיין יש שקלול וקבלת סכם חדש לאחר מו"ר. בסכם הזה כבר לא אמורים להתייחס למו"ר, איך קורה שמועמדים ערבים עם סכם גבוה אחרי מו"ר, לא מתקבלים, ומועמדים עם סכם נמוך יותר אחרי מו"ר, כן מתקבלים?

salma4

New member
גם אחרי חישוב הסכם כנראה עדין

מסתכלים על ציוני מו"ר .. פשוטו כמשמעו אנשים עם סכם יותר גבוהה וציון מו"ר נמוך יותר נדחים ..

mitzipitzi1

New member
אבל איך זה הגיוני?

הרי הסכם החדש משמעו-שקלול אחרי מו"ר... איך יכול להיות שאחד המועמדים הערבים פה נדחה עם 96 פלוס אחרי מו"ר???

יש דברים שהם מעבר לציון

יש דברים שבגללם פוסלים מועמדים אוטומטית, או מזמנים אותם לראיון נוסף. זה לאו דווקא קשור לציון, אלא למשהו ספציפי שהיה ביום המיונים.

salma4

New member
ובכל זאת אני מדברת לא בגלל מחקר

פשוט כך נראה לי הדבר אחרי ששמעתי על ציונים וסכמים של אנשים שנדחו ואחרים שהתקבלו .. יכול להיות שאני טועה.. אין לדעת בדיוק :)

rosa4

New member
מקווה שנתקבל שנינו

וגם אתה יש לך סיכוי בטכניון כל עוד אין דחיה יש סיכוי שתתקבל..אל תתייאש יהיה טוב

charmed2

New member
מותר לשאול עם איזה סכם נדחית מת"א?

כי אני תולשת שערה שערה בימים אלו

Carla12

New member
../images/Emo201.gif

חמודה.. לא לכעוס ולא להתייאש.. אני מקווה שיהיה לך ראיון טוב באת"א ושתתקבלי אמן... תתאזרי בסבלנות.. מתפללת למענך..

smiley87

New member
גם אני נדחיתי היום ../images/Emo70.gif

מוזר למה כל הנדחים היום הם ערבים????
מוגזם לא?????????
????!!!!!!!!!!!!!!!!???!?!?!?!?!?!?!??????????!!?!!!!

Tinks

New member
גם אצלי העמוד נראה כך...

"טרם ניתנה החלטה בדיון ע"ס רקע אקדמי" זה כל מה שכתוב שם כבר חודשים...

למעלה