נדיר!!!

סלול

New member
נדיר!!!

אין לכם מושג מה השגתי!!! יש לי דף עם כל המכשירים GSM של סלקום ואתם לא יודעים כמה יש שם שלא פורסמו!!! חוץ מזה יש שם את כל השירותים של IGETIT וכמה כל שירות יעלה!!! זה נדיר! אני אסרוק את זה ואביא לכם הערב! אתם לא תאמינו!

1אריאלה

New member
חבל על הזמן

אם אני אשים את הידיים שלי על מי שהביא לך את זה, ד"א כדאי לך לקרוא מה שכתוב בתחתית הדף ואני מצפה ממך לנהוג ע"פ מה שכתוב שם.

geostant

New member
אריאלה מספיק עם ה"שוויצ´ים"

מה באמת התפקיד שלך בסלקום ?

peretzy

New member
נו אמרתי לך -היא מנקה את המרכז...

את המרכז לקוחות סלקום עלק משחקת אותה בעלת תפקיד חשוב

geostant

New member
לא שאלתי אותך !

שאלתי אותה מה היא עושה... אני לא זוכר שצויין איפה שהוא שאתם מכירים אישית ושאתה יודע מה היא עושה. עכשיו בגללך יפתח פה עוד ריב, ובסך הכל רציתי לדעת מה היא באמת עושה.

geostant

New member
אני מכיר הרבה שעובדים במרכזי שירות.

השאלה בתור מה ? יש 1001 תפקידים במרכזי שירות, אני לא מגלה פה משהוא חדש

Nokia Fan

New member
נראה לי שכל חברי הפורום יסכימו איתי

יואב, נראה לי שכל חברי הפורום יסכימו איתי כשאומר לך: תסתום כבר ת´פה!!!! די! נמאס מההשמצות שלך, נמאס מהויכוחים שלך, ונמאס מהפרסום התמידי שלך לאמיגו (ולא, אין לי שום דבר נגדם - אבל דווקא כן נגד ההתנהגות שלך)!!! דרך אגב, זה לא אישי.

peretzy

New member
אני לא ישב בשקט בזמן שהיא תרד עלייי

אתה א.לא תדבר בשם כולם ב. אני לא אשב בשקט בזמן שהיא או כל אחד אחר יעליב תשכחו מזה! שהיא תראה בגרות למען השם היא אמורה בטח להיות בת 20+ תראה איך היא מתנהגת אני לא מאמין שסלקום מעסיקה אותי בעצם מצד שני אני כן מאמין זה סלקום

eranavni

New member
מה?

את יורד על עצמך רשמת אני לא מאמין שסלקום מעסיקים אותי

wiz

New member
../images/Emo31.gif אני מצטרף לנוקיה-פאן ../images/Emo70.gif

אנחנו כן נדבר בשם כל הפורום... אתה כברעברת כל גבול עם ההשמצות שלך, הפרסומות המציקות והבלתי-נסבלות שאתה עושה ל"אמיגו" , ועם כל הריבים שאתה מנסה להצית בפורום. אין לך חיים
ואתה עוד מדבר על בגרות... יודע מה? גם אם לא תרצה לשבת בשקט, אולי בסוף תהיה מוכרח... בסה"כ זה עניין של דור, ואני אישית לא מבין למה הוא נותן לך להמשיך עם ההתנהגות המרגיזה הזאת. אתה מטרד, אתה מרגיז, אתה לא עושה כבוד לאמיגו, ואתה מבריח גולשים פוטנציאלים מהפורום. תתבייש לך. wiz

eranavni

New member
דרך אגב

מה עם דור יש הרגשה שאין כאן מנהל בכל העמוד ראיתי רק 2 הודעות שלו המנהל צריך להיות יותר פעיל ולשים לב מה קורה כמו בפורומים אחרים

MaD-d0g

New member
יש מנהל או אין מנהל ?

מנסיון אישי, למנהל יש חיים והוא לא חייב להיות ליד הפורום שלו כל הזמן (למרות שאני כן
)

Nokia Fan

New member
בתור מנהל לשעבר...

יש צורך מסויים לא לזוז מהפורום... מנהלים הם עם מוזר...

wiz

New member
ד../images/Emo56.gifר 10 בקטע הזה ../images/Emo70.gif

איזו התחנפות...
הוא באמת משקיע המון בפורום, בגלריות ובמאמרים, ועדיין, כמו ל*כמעט* כל אדם אחר- יש לו חיים... צריך להבין, ולחכות בסבלנות... wiz

eranavni

New member
ברור שיש לו חיים

אבל הוא יכול למחוק הודעות של מריבות

MaD-d0g

New member
אל תשכחו שהוא לא בייביסיטר !

הוא רק בן אדם... אם אני לא טועה, מנהלים אמורים להיות לפחות פעמיים ביום שפורום שלהם..

eranavni

New member
מסכי איתך

אז כדי שלא יהיה ביביסיטר אז שימחוק את ההודעת במקום להגיב עליהם הכי נוח למחוק אותם תאמין לי שזה חוסך הרבה עצבים ולפי דעתי שיכנס אילו פעם זה מספיק
רן,
בני

למעלה