נדיר!!!

m e i r

New member
כאילו דא?!

איפה כל המידע? אני כבר מחכה. אני גם מחכה וגם מצפה!! עוד לא שלחת?

geostant

New member
לא מתנגד לעוד...

בנתיים העמוד הראשון לא חידש הרבה... מקבלים את אם מבקשים במרכזי השירות (ואני מדגיש בעניין העמוד הראשון... לא יודע מה עוד יש לך
)

geostant

New member
למה אם אני יבוא עכשיו לסלקום ויבקש

מחירון לא יביאו לי ? (לא שאני לקוח של סלקום...) טוב אני לקוח אבל לא משתמש בפלאפון... זרקתי אותו בצד ה-9110 שלי יותר נוח לי.

סלול

New member
הדף השני

אתם רוצים להגיד שאת כל המכשירים האלה ידעתם שהם יהיו? אז אתם משקרים כי בשום מקום אי אפשר לדעת ש אריקסון T65 יהיה כולל שאנשי השירות לקוחות בעצמם לא יודעים. חוץ מזה אני נותן עוד את כל השירותים של i get it. אז הנה הדף השני.

eranavni

New member
אני לא יעדתי

ידעתי שהם עוברים ל GSM וגם חלק והמכשירים שם ידעתי שהם יהיו אבל לא ידעתי לגבי האחרים והסימנס

m e i r

New member
סלול נרדמת?

מה קורה עם שאר הדפים? או שמא מישהו פה ניתק אותך מפני אפשרות לכתוב הודעות?!

Big N

New member
זה מידע?

ואללה חשבתי שתחדש, פחות או יותר הכל ידוע אולי יש עוד בדפים הבאים? אולי אתה יודע מתי ישיקו את ה-GSM.

סלול

New member
מצטער

לא מכובד מצידי אבל הייתי חייב ללכת, הפתיעו אותי והיה לי חמש דקות להתארגן ליציאה (יום שבת בלילה...) אני אעלה הכל מחר בצהריים. ומי שזה לא חידש לו, אני מצטער, לי זה כן ומי שאומר שהוא ידע על כל, ואני חוזר כל המכשירים אז כנראה שיש לו באמת מקור טוב... בכל מקרה, מחר אני אעלה את כל הדפים אבל אל תכחו למי יודע מה, חוץ מתקנון ועוד 100 שירותים אין משהו מיוחד. בשבילי, שאני שנים כבר מחכה לשירות הזה, זה משהו מיוחד. נ.ב. ועם יוסי מצה במקרה פה, אני מאמין שזה גם מעניין אותו. בכל מקרה, סליחה שלא העליתי היום בלי להגיד כלום, פשוט הייתי חייב ללכת...

LordNor

New member
וואלה?? תמשיך לחדש לנו...

בשבילי זה חדש.. תחשוף עוד מכשירים ושירותים...

eranavni

New member
סלול אמרת שתוסיף עוד דפים

לא יפה למתוח אותינו ככה מסקרנות
מה עם הדפים האחרים
רן,,
בני

סלול

New member
המחשב הנחמד שלי!

המחשב הנחמד שלי החליט להדפק דווקא עכשיו! המחשב עם הסורק לא עובד אז אני לא יכול להעלות את זה עכשיו, מצטער. אל תדאגו אני בודק מה הבעיה ברשת עם המחשב השלישי ועם הנייד. אם לא יעבוד אני אחבר את הנייד השני ואסרוק איתו אבל אני מקווה שאצליח לפתור את זה עם אני אדע איפה הבעיה... קיצר, עד מחר ני מקווה שאני אעלה את זה

yosimatza-c4u

New member
כן רבותי אני כאן

ולא מתכוון ללכת לשום מקום פשוט ...........
ואפרופו אריאלה1 סתם לידע כללי הפורום נועד למטרות אלו

למעלה