נדמה לי שיש התעמלות אומנותית עכשיו לא?

אריאל5

New member
משהו כמו עוד 6

וקשה להגיד כמה נק' צריך כי צריך להיות בעשירייה אחרי 4 מכשירים כלומר רק מחר נוכל לדעת.

אריאל5

New member
ונראה לי שכאן גם קשה לשפוט

הייתה עכשיו רוסיה שהיה ברור שהרמת קושי שלה זה משהו אחר מהאחרים והיא קיבלה באמת 9.5 אבל בביצוע היו חוסר דיוקים והיא קיבלה 9.7. האם רק בגלל שהיא מועמדת לכסף נתנו לה ציון גבוה כל כך?

אריאל5

New member
עכשיו אני בטוח

המועמדת לזהב הפילה החישוק 4 פעמים רמת הקושי הייתה גבוהה אבל על ביצוע לא יכלו לתת לה ציון גבוה. הפרשן אמר שזה מפסיק בשביל להיכנס לגמר אבל בקושי והיא קיבלה את הציון השני בטיבו בתחרות.

uma cuica

New member
אבל הרמה של קאלייבה

היא ממש פנומנלית אז אולי זה מתקזקז לא יודע

אריאל5

New member
אז בשביל מה עושים תרגיל?

היא עשתה תרגיל ברמת קושי גבוהה מאוד עם פספוסים גדולים ולכן על רמת קושי מגיע לה הרבה על ביצוע לא מגיע הרבה גם אם היא נחשבת טובה או מנסה לעשות דברים גדולים.

herouth

New member
הציון שלה בביצוע היה גבוה מ־9.1.

נניח על האומנותיות לא הורידו ודרגת הקושי לא נפלה בגלל הפשלות. אבל איך הורידו לה פחות מנקודה על שלוש פשלות ברצף? כנראה שהציון הוא ציון התרשמותי ואין הורדות חובה. ואם הוא התרשמותי, הוא מושפע מפוליטיקה וממצב החסה בשטחים, ולאו דווקא ממה שקורה על המזרן.

trilliane

Well-known member
מנהל
באמת לא ברור ודי מקומם. הופתעתי מהציון הגבוה

herouth

New member
הענף הזה נגוע בחוסר אובייקטיביות.

בלי שופטת "שלך" קשה להגיע לרמות הזהב-כסף. ולרוסיות יש את כל השופטות.

אריאל5

New member
אז דבריו של הפרשן מגוחכים מאוד

הוא אמר שזה טוב שנותנים למצרים ולקפריסין ולסין גם להיכנס למקצוע הזה שלאתהיה רק שליטה של אירופה אבל אם כל השופטים הם אירופאים אז אין סיכוי שיכנסו אחרים לצמרת!!!

herouth

New member
זה עניין הדרגתי.

הרי גם ישראל לא היתה בספורט הזה לפני 10 שנים. הרעיון הוא שיכניסו מישהי טובה למדי, כדי שבנות אחרות מאותו אזור ירצו להיכנס למקצוע. אם יהיו מספיק, יהיו גם כמה טובות, ואם המקצוע יתפתח באותו איזור אז באופן טבעי ייכנסו גם אנשי מנהל ושיפוט מאותו איזור.

לא חושבים על זה ברמה של מהיום למחר.

uma cuica

New member
אין השנה שופטים מהמדינה המתחרה

כל השופטים ממדינה אובייקטבית

herouth

New member
אם הבנתי נכון את המצב, העניין הוא לא השופטת

...שבמקרה שופטת באותו רגע, אלא עצם העובדה שאיגוד השופטות מבוסס בעיקר על רוסיות, בתוספת מדינות אחרות. כלומר, עצם העובדה שהחוג החברתי הזה של השופטות מוטה לכיוון כזה או אחר קובע את מידת הביקורתיות כלפי המתעמלות. לא כל כך ברור לי למה - אולי זה עניין של מעמד ושיבוצים.

uma cuica

New member
עכשיו אנחנו במספר15 אם אני לא טועה

וצריך להכינס ל8 הראשונות

עכשיו עלתה המייקל פלס של התעמלות אומנותית יבגנה קלאייבה
ודווקא היו לה כמה טעויות גסות

אריאל5

New member
אנחנו עדיין לא תהחרינו אז אין לנו מקום עדיין

בכל אופן כמו שכתבתי היו לה טעויות גסות והיא קיבלה 28.100 על הביצוע במקרה הטוב הייתה צריכה לקבל 8 (בניגוד לרמת קושי שמעל 9) היא קיבלה 9.1 על ביצוע של 4 פספוסים!!!

אריאל5

New member
ועוד בעיה לדעתי שאפשר כמה שרוצים מכל מדינה

לרוסיות יש 3 נציגות כךשעם שופטות כאילו הם יכולולתלקחת 1-3 בלי בעיה. היה צריך להגביל את המשתתפים ממדינה אחת ל-2.

ייא13

New member
חרפה

מה זאת החרפה הזאת שלרוסיה נפל החישוק פעמיים והיא לא קיבלה שום עונש על זה וסיימה מקום 2? על מכירות כאלה אי אפשר לקוות למדליה. חרפה ובושה

למעלה