נדמה לי שיש התעמלות אומנותית עכשיו לא?

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון (אם כי לטעמי האישי לא) ולכן משדרים אותו

במלואו כל יום, במשך למעלה משבוע, צהריים וערב, אף שאין בו כמעט ישראלים והמעט שהיו בו נשרו במוקדמות. התעמלות אמנותית היא בסה"כ שעות ספורות בצהריים למשך ארבעה ימים וזהו. אז נכון שיש תחרויות אחרות בזמן הזה, אבל זו תחרות יפה שיש בה נציגות ישראלית מכובדת (שגם עלתה לגמר) ויש בה עניין רב בישראל (לא לכולם, אבל יש מספיק) ולכן היא משודרת. לא מעניין אתכם? אל תצפו! גם אותי לא מעניינים כל השידורים, אז אני לא צופה בהם. יש די אנשים שזה כן מעניין אותם ואין סיבה לא לפרגן להם שידור של התחרות הזו פעם בארבע שנים. כמה אפשר לקטר? לא נמאס?

"בסך הכל שעות ספורות למשך ארבעה ימים"?!

בסך הכל?! כשיש כל כך הרבה אירועים נוספים?

לא היתה לי בעיה אם ערוץ 1 היה מחליט שיש כמה ענפים שבהם הוא יתרכז בצורה כזו, והתעמלות אמנותית היתה אחד מהם. אבל הוא לא, אין שום ענף נישה אחר שמקבל יחס כזה. אין שום ענף אחר ששידרו את המוקדמות שלו בצורה כל כך רציפה, ועוד הגמרים לפנינו. אם לוקחים ענף "קטן" אחד ומשדרים אותו כך, ואני לא חושב שצריך לשדר כך שום ענף נישה - לא התעמלות אמנותית ולא כדורמים ולא סוסים ולא הוקי - נראה לך הגיוני שיהיה זה התעמלות אמנותית מכל הענפים?

dardor

New member
הגברת חיה בעולם שכולו ריתמיקה

מבחינתה זה שווה ערך לשחייה ואתלטיקה ולא לדרסאג' וירי חרס

trilliane

Well-known member
מנהל
ענפים נוספים עם ישראלים? שעוסקים בהם בישראל?

ומגיעים מהם לגמרים? לא. אז כן, זה נראה לי הגיוני. יש ענפים אחרים ששידרו את המוקדמות שלהם הרבה יותר, כאמור; וכאן מדובר בסה"כ ב-4 שעות במשך יומיים. לכ-ל הענף! אז כן, זה נראה לי הגיוני.

מה שלא נראה לי הגיוני זה הזלזול בענף והגדרתו כ"אזוטרי", צרות העין והדיון הבלתי נגמר על עצם העובדה שבערוץ 1 העזו לשדר במלואן מוקדמות (עם ספורטאים ישראלים! שעלו לגמר!!!) בענף שכל "חטאו" הוא שהוא לא מעניין אתכם.

אז כן, זה נראה לי סופר-דופר הגיוני וכבר נשחקו לי קצות הציפורניים מלהסביר ולנמק. אני מבינה שלא אשכנע אותך, אז נישאר בחוסר הסכמה ואם אתה רוצה להמשיך להתלונן על ערוץ 1, שיהיה לבריאות. אני פרשתי מהדיון, לילה טוב.

doron62

New member
ברגע ששולחים שדרן ופרשן/ית

ברור שמתכוונים לשדר שידור ארוך וממושך גם על חשבון ארועים אחרים.ככה זה היה עם הגודו וככה זה ברתמיקה.ואני חוזר ושואל למה לו השתמשט בפלטפורמה של ערוץ 33 לשידור במקביל.

dardor

New member
בכיף.. להוציא חשבונית?

למעלה