רווחה בלוד זה ממש בדיחה, לעג לרש
ברווחה בלוד עוזרים יותר לילדים עם בעיות חינוכיות והורים שמתקשים לטפל בילדים שלהם על רקע של מה שהרווחה קוראת הזנחה גם אם לא מדובר בהזנחה. לרווחה בלוד (לא מכירה בערים אחרות) יש הגדרות משלה ל"הזנחת הורים את ילדם".
הם מטפלים במכורים בצורה יפה מאוד.
אבל לאישה קשת יום שעובדת קשה ומנסה להתפרנס בכבוד אין להם פתרונות.
פניתי אליהם בשנתיים האחרונות כמו גם בשנים קודמות בבקשת עזרה אבל אין סל מזון, אין תלושי מזון, אין עזרה בציוד חשמלי.
נותנים למלא טפסים על גבי טפסים ולחכות שבועות וחודשים ובסוף אומרים - אין!
אפילו חבילות לחג (בדרך כלל נותנים בפסח ובראש השנה) כבר לא נתנו בשנה האחרונה, קיבלתי ממקורות אחרים.
יש לי כרטיס של "יד ביד" שזו עמותה הכי מוכרת בלוד של הרב גלויברמן ועם הכרטיס הזה אני יכולה להגיע למרכז של "יד ביד" ולקנות מוצרי מסון וחומרי ניקוי - סל קניות בסיסי במחירים ממש ממש זולים אבל זה רחוק לי מהבית אז אם אני הולכת, זה פעם בחודש במקרה הטוב. קשה לי להיסחב באוטובוסים עם קניות ואין לי מי שיביא לי ברכב.
חוץ מזה, גם הזול הזה לפעמים אין לי
כאן בפורום יודעים שאני לא במצב גרוע כמו הרבה משפחות אחרות שאני שומעת ורואה אבל המצב לא טוב.
שבוע בחודש, כמעט כל חודש אני תקועה כי המשכורת כל כך מצומצמת שכשיש כסף בארנק אני רצה לקניות והמעט שנשאר לקראת סוף חודש הרבה פעמים לצערי הרב משמש אותי לתרופות לי או לילדות (במיוחד עכשיו בחורף, כשמתקררים יותר).
אז כן, יש עמותה, יש רווחה, אבל אני לא במצב גרוע מבחינתם ולכן אני צריכה לחכות בתור.