נהג חדש פה! שלום לכולם

springwolf

New member
תודה!

דוקא לך, משום מה, שכחתי להודות על התגובה שלך. הלוואי ותזכה גם אתה חבר..

dude579

New member
ברוך הבא בצל הפורום!

גנבתי את משפט הפתיחה הזה ממישהי פה אני חושב. :)
&nbsp
יש דבר אחד שמאוד הפריע לי בהודעת הפתיחה שלך: שקראת למצב שלך "חרפה". אני ממש מוחה נגד השימוש שלך במילה הזאת.
&nbsp
אני חושב שזה לא נכון לראות את עצמך ככה, ולא משנה מה. גם אני התביישתי, ועדיין מרגיש לא נוח, אבל כעיקרון, האידאל הוא לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך, כמו שאתה, עם נסיון או בלי.
&nbsp
יש מכלול שלם של סיבות, בעיות ונתונים, לפחות חלקם לא ניתנים לשינוי ובלתי הפיכים, שהביאו אותך ואת כולנו לנקודה הזאת בחיים. לדוגמה, כמו שהזכירו קודם, יכול להיות שיש קשר הדוק בין הבעייה לבין התרבות של המגזר ממנו באת, שנולדת אליו. אתה לא אשם בזה, ואף אחד לא יכול לשפוט אותך, לבייש אותך. אז למה שאתה תעשה זאת?
&nbsp
כמעט אף אחד לא ראה אותי עם בחורה גם, ואני מניח שאנשים חושבים שאני הומו, או "בעייתי", ואני, לפחות בראש, שם עליהם ז*ן, ולא נותן לדעות הקדומות לקבוע עבורי מי אני ומה אני, ואיך אני צריך להיות. המטרה היא תמיד שאני היחידי בעולם שיכול לקבוע לעצמי מי אני.
&nbsp
מסקנת ביניים (חושב בקול רם): עד שלא נדע להלחם על המרחב התודעתי שלנו, לא יהיה מרחב גם לבת זוג. צריך לכבד ולהעריך את עצמך (לא "חרפה"!), ואז לצאת משם אל העולם.
&nbsp
מה אתה חושב?

dori78

New member
הגונב מגנב פטור

זה ואריאציה על "ברוך הבא בצל קורתנו".

ו-
לדברים שכתבת.

springwolf

New member
אני חושב

שאתה צודק, וזה רק עוד דבר שיש לעבוד עליו, ואצלי כנראה הוא מהותי באישיות (שילוב מנצח של הפרעות קשב ובעיות דימוי עצמי.. קרנבל אני??), ואני מאוד מקווה שאולי מישהי פעם תוכל לאהוב אותי ולהאמין בי ככה כמו שאני, בלי התניות, ועוד לפני שפתרתי את הפאקים האלה, כי אני לא יודע כמה זמן זה עוד יקח, ובינתיים הייתי שמח מאוד (וזה בלשון המעטה כמובן ) לא להיות לבד. או שזה לא מציאותי ואני סתם חי בסרט, לא יודע.

bluish raindrop

New member
חבר

אם אתה באמת מאיזור חיפה. אני גם מהסביבה.
ייתכן שאני יכול לעזור לך. אני לא מדבר על להתחיל עם בנות, למרות שזה גם אפשרות. אפשר גם סתם לדבר על הנושא, זה עוזר לשתף, במיוחד שיש שלבים קשים במסע הזה(לא מזמן יצאתי עם מישהי חודשיים ונפרדה ממני.. זה כאב)
המטרה שלי בחיים היא לתת לאחרים, זה מה שעושה לי טוב. מי שמסוגל לקבל, מקבל ממני הרבה, ומי שלא, לא נורא. זה לא תפקידי להחליט בדיוק איך ומה.

למעלה