נהג משאית חצוף שראוי לחינוך

toysras

New member
נהג משאית חצוף שראוי לחינוך

אנחנו 3 דיירים שירשנו את הבניין מהורינו (בניין המכיל 3 דירות), ובינתיים זכויותינו בנכס (כל הבניין עם החצר) לא רשומות בטאבו. כל אחד גר בדירתו כבר 46 שנה בלי שום רישום. (הנכס כולו רשום על שם הורינו ויש צווי קיום צוואות שנותנות לכל אחד מאיתנו את הדירה בה הוא גר). אני הבן (של אחד היורשים) ואני היחיד שמשקיע כספים (בשתילים, מעדר וכו') וכוחות פיזיים בטיפוח גינה. אני שהקמתי את הגינה, עודר את האדמה, שותל שתילים, משקה על חשבוני (חשבון המים אומנם רשום על שם כל הבניין, אך אני והורי משלמים את חשבון המים). הדוד שלי (הוא אחד מהיורשים כמו אבא שלי) הפך את כל השטח בבניין למסגריה כשהרבה ברזלים חדים וכבדים מפוזרים בכל מקום. הוא ואשתו שמים במקלט (משותף) את החפצים שלהם וגם בזמן מלחמה לא פתחו את המקלט. הם תפסו את המרתפים בחצר, שמו דלתות ונעלו עם מנעולים. לאבא שלי לא נותר כלום, וכן גם לאחיו השני לא נותר דבר. אותו דוד שתלטן (ואשתו), מזמין משאית שמביאה לו סחורה (ברזלים ארוכים וכבדים) והנהג זורק את הברזלים דווקא על השתילים ששתלתי. היום, ראיתי במו עיני את הנהג לא מתחשב בגדר של הבניין, ונותן מכה תוך כדי נהיגה (חנה דווקא מול הגינה שלי) לגדר. הוא סיים להחנות, ואז הוא לקח את הברזלים מהמשאית וזרק אותם דווקא על השתילים שאני משקיע כל מאמץ. קראתי לו מהחלון, וביקשתי ממנו יפה שלא ישים את הברזלים בגינה. הנהג החצוף אמר; "החצר כולה שייכת למשפחת _______ אז תשתוק". אמרתי לו; "תקשיב, אני ממשפחת ___ וגם דוד שלי שהזמין אצלך את הברזלים הוא מהמשפחה שלי והוא דוד שלי. אני מבקש שלא תשים את הברזלים דווקא בגינה הזאת. אתה יכול לשים את הברזלים ליד הגינה אבל לא מעל השתילים". הנהג החצוף, לא התייחס למה שאמרתי לו בכלל. ואז שאלתי לו מי בעל הבית שלו. הוא ענה לי; "אין לי בעל בית, אני בעל בית של עצמי". אז אמרתי לו; "אתה בעל בית של עצמך, טוב חכה שניה". ואז לפני שהפסקתי לרדת, הנהג הדפוק כבר הספיק לברוח ושם גז חזק כדי למהר לברוח ממני. למזלי, הספקתי לקחת את מס' הרכב שלו. אני לא אדם אלים, ולא התכוונתי להרביץ לו, אלא רציתי לצעוק עליו. כעת, אני יודע שהבנאדם חצוף במיוחד ושום צעקות לא יעזרו ואני מאוד רוצה לחנך אותו במובן המשפטי. איך אני יכול לחנך את הבנאדם הזה עם מס' הרכב שלו ?

be_roo

New member
הנושא לא שייך לדיני תעבורה

מדובר על סכסוך של ירושה, רכוש ודיני נזיקין.

שיר ורד

New member
פנה למדרש התחבורה /משטרה

לקבלת פרטי בעל הרכב. לאחר שתקבל את פרטיו, צלם את הנזקים שנגרמו על ידו, תזמין בעלי מקצוע לתיקום הנזקים , שלם להם עם קבלות ולאחר מכן תגיש תביעה לבית הדין לתביעות קטנות.

למעלה