נהיגה בשכרות

נהיגה בשכרות

ראשית אבקש לציין כי אני מגנה בכל לשון את תופעת הנהיגה בשכרות ומבקש מכולכם: אם שותים לא נוהגים. לצערי, הייתה לי מעידה ונמצאתי כשבדמי רמת אלכוהול של 310 בבדיקת ינשוף וזאת למרות ששתיתי מעט מאוד. רציתי לשאול: 1 במידה ויש כאן נהגים שחתמו עסקת טיעון ו/או בעלי ניסיון בהרשעה על נהיגה בשכרות, אשמח אם תשתפ אותי בניסיונכם או בהמלצות שיש לכם. 2 האם מישהו מכם יודע האם משרדו של עורך דין דוד גולן הוא אכן מומלץ לטיפול במקרים כאלו 3 האם לעורך דין דוד קולקר ישנו פיתרון שיכול לעזור לי או שהמדובר במלחמה נגד טחנות הרוח ללא תוצאות? 4 האם המשרד של שמעון מזרחי מתמחה גם בתחום השכרות? 5 אשמח לעזרתכם, אני זקוק לה. אני רצוי לציין שבבדיקת המאפיינים נמצאתי צלול לחלוטין ואם היה לי שמץ של ספק שאיחשב שיכור לא הייתי עולה על הכביש אלא מחכה עוד.

transport524

New member
תגובה

המומחה האמיתי לעניני שכרות הוא עוד אשר ארבל כמי שנתפס בכמות פי שלוש זכיתי להסדר טיעון סופר קל עדיף להיות חכם ולא צודק עורדין הנ"ל כיהן כשופט וכבר בשנת 86 כתב את פסק הדין הראשון בארץ בנושא שכרות שמעון מזרחי גם הוא טוב ויסודי את ארבל תוכל להשיג תל אביב-6961211 עדיף פסק דין בהסדר מאשר זיכוי הגורר בעקבותיו ערעור ודפיקה חזקה במיחוזי אני עוד זוכר את ענין הממלז כאשר כולם שמחו כאשר שופט ירון לוי זיכה אך הבומבה חיכתה מעבר לפינה בתור נהג "שור מועד" לצערי הנושא קרוב ללבי לכיסי ולרגלי

חכם35

New member
הייתי אצל חלק מהם

כולם רציניים אבל בסופו של דבר בחרתי בעו"ד קוזניץ שמנהל את הפורום הזה. עו"ד טוב שנלחם בשביל לקוחותיו והשיג לי אחלה עסקת טיעון. בהזדמנות זו רציתי למסור לך בהצלחה עו"ד בני..

קראתי מספר פסקי דין והחלטות שדנו בטענות שהעלה

עו"ד קולקר:, מדינת ישראל נ' עופר שלם, בוסתנאי אבי נ' מדינת ישראל וכו'.. בינתיים בתי המשפט באמת אינם מקבלים את הטענות האלה. אבל יכול מאוד להיות שיש טענות נוספות להעלות..

kohut

New member
תגובת עו"ד קולקר

ראשית אני רוצה לציין שאינני מומחה בדיני תעבורה. שאת עו"ד אשר ארבל אני מכיר מאז שהתמחנו והופענו כמתמחים משני עבריו של אותו מתרס, מאז הצטלבו דרכינו מספר פעמים, ויש לי הערכה רבה ליכולותיו המקצועיות. מכיוון שנקלעתי לעין הסערה של הנהיגה בשכרות אינני נוהג לטפל בבעיה בשטחיות, ואף פעם אינני ניבהל מ"המון" גם אם זה המון של עורכי דין או שופטים, ובעניין הזה לצעריי השופטים מתנהגים כמו ועד עובדים של אירגון מקצועי. ובטרם אמשיך אומר כך בישירות וללא היסוס: אין לי ספק הקל שבקלים שהטענות שהעלתי יביאו לזיכוי אלפי נהגים שהועמדו לדין בעוולה ותוך הפרת חוק בוטה וביודעין. ואם המשטרה סבורה שאני מוציא דיבתה רעה, ואם המפכ"ל שיודע על זה שותק, ואם היועץ המשפטי לממשלה שומע ורואה הוא מוזמן לקרא אותי לסדר. בינתיים ביום 7.2.07 הגשתי תביעה על לשון הרע נגד המשטרה ונגד דובר המשטרה אשר העזו לומר שאני טוען דברים לא נכונים, והם עד עכשו רק מבקשים דחיות ולא הגישו כתב הגנה אפילו. הטענות שלי פשוטות ונקיות מ"תכסיסים" או אקרובטיקה מילולית. אמת פשוטה תכלס: 1. שר הבריאות לא טרח להוציא צו שבו הוגדרה רשימת המשקאות המשכרים. לכן אי אפשר להרשיע בנהיגה תחת השפעת משקה משכר משום שאין מושג כזה ברשומות! 2. לפי החוק מ5.12.05 אפשר להפעיל מכשיר נשיפה, לעצור אדם כדי שינשוף ללא חשד מוקדם וש-240 מיקרוגרם יהיו סף מוחלט של שכרות כלכ ובלי ויכוח. אבל באותה נשימה קבעו גם: א. שהמכשיר יהיה מכשיר ששר התחבורה יתן לו אישור ברשומות --- השר לא עשה כן עד היום!!!! ב. שיהיה כיול "באותו מקום" --- פיקוד המשטרה "המיר" ברשלנות או בטפשות אבל עכשו גם בחוצפה את המילים "באותו מקום" במילים "פעם ב-24 שעות" ג. נדרש איפוס או כיול בדוגמת אויר נקי מאלכוהול שתוצאתה תהיה בגבולות 50 מיקרוגרם - פיקוד המשטרה "המיר" את ההוראה הזו ב --לא לעשותה, או במילים פשוטות הוראת תקנה מפורשת לא מתבצעת בפקודה, ואם זו לא הפרת אמונים של השר הממונה, או של המפכ"ל או של מפקד אגף התנועה אז מה זה? 3. מתקיימות הפרות חוק נוספות ומתבצעת "בדיקת מאפיינים" שהיא אסורה לפי החוק, ויש שופטים ששככחו שהחוק שונה ואי אפשר עוד להרשיע על פיה והם ממשיכים כי העם שותק. 4. ובאשר לפסקי הדין עד כה: א. רק השופט טננבוים נתן הכרעת דין. בהכרעת הדין שלו הוא מאשר את כל טענותיו וקובע עובדתית שהן נכונות!!!! ב. תשאלו אז איך הוא החליט להרשיע? התשובה בפסק הדין. השופט הזה לקח לעצמו "זכות זמנית" לפסוק בניגוד לחוק ולפי צו מצפונו לו הוא קורא האינטרס הציבורי. השופט הזה קובע (בלי ששמע אף עד בעניין הזה) שהוא יודע שהמכשיר מצויין ולכן צריך לחוקק חוק חדש שיתן לו תוקף.... (הכיצד? תוקף רטרואקטיבי בפלילים?). כמו כן הוא נותן לשרים "ארכה" של ששה חדשים ומזהיר שאם הם לא יתקנו חמישה מעשי חקיקה המתבקשים מטענותי הוא ישקול זיכוי של הנאשמים? ב. למותר לציין שזה פסק דין לא חוקי בעליל. שופט לא יכול לקבוע שאזרח מורשע בניגוד לחוק הקיים אבל על פי החוק הרצוי. אני מוכן להתחייב כאן בפני עם ועדה שהנאשם הזה, עופר שלם יזוכה! 5. עכשו לגבי כל השופטים האחרים ומדובר בשופט סגלסון שדן בבקשה לבטל פסילה מינהלית, והשופט עודד מודריק שדן בערעור עליו, ועכשו השופט ויטלסון שגם הוא דן בבקשה לפסילה מינהלית. 6. השופט איזקסון לא פסק דבר. להפף הוא נימנע מלפסוק. הלוואי היה פוסק את כל מה שאמר באולם בית המשפט ורושם את כל האזהרות שהזהיר את המשטרה ושלח אותם פעם אחר פעם לחסוך לו כתיבת החלטה. ברור שהוא לא רצה להחליט ולכן הוא התחמק. 7. השופט מודריק שיש בערעור עליו עשה משהו דומה, באולם הוא שפך אש וגופרית על המשטרה ואמר שאין ספק שהכיול צריך להיעשות במקום אבל בהחלטה שכתב לבד בלשכתו הוא כתב שנאמנים עליו דברי של הפרקליטה שהבדיקת - בדיקת האפס מתבצעת. הפרקליטה לא אמרה לו דבר כזה וכלם יודעים, וטננבוים פסק שהיא איננה מתבצעת. אז מודריק הרוויח להם מעט זמן. 8. וויטלסון? ויטלסון רימה אותי, ומרמה את הציבור. אני הנחתי לפניו סוגיה, הוא הבטיח לדון בה, אמרתי לו שאין לו מקום לצטט את סגלסון מודריק או טננבוים כי בכך הוא מפר את שבועת האמונים שלו לשפוט. כמו שפן הוא ברח מלדון וציטט אחרים למרות שפירטתי בפניו את העובדה שהם בכלל לא דנו בזה שהשר לא הכשיר את המכשיר ברשומות. הפסיקה שלו היא רק המשך המבוכה שהשופטים הללו יוצרים בזה שהם מגלים לנו שאין להם חובה אלה למעביד הקודם שלהם: המשטרה. 9. כמוהם אגב השופטת נועה לבוא פראג - טענתי בפניה שאין להשיב לאשמה את כל הטענות והיא אמרה שיש להשיב לאשמה, ולא טרחה להשיב לאף טענה כאילו לא עמד עורך דין וטען וכאילו שבועת האמונים שלה לא מחייבת אותה כלפי האזרח. (כן גם היא שירתה במשטרה). 10. ואחרון אחרון חביב חברי עורכי הדין. זה שרק בודדים מצטרפים למאבק הזה נגד ההפקרות בשמירה על שלטון החוק- זה מדהים אבל מתקבל על דעתי. אני לא בהרכח צודק בכל מה שאני אורמ וכולם יכולים לחשוב אחרת ואין לי על מה להלין. אבל שחלק מהם חושב שיש לי מאבק במקור הפרנסה שלהם ו"מחזיר לי מלחמה" זה מעורר תמיהות. 11. אני מודיע לכל שופטי התעבורה ולכל ידידי מומחי התעבורה. אפשר להיפטר ממני בקלות. פסק דין אחד מחייב, ולא תראו את שמי מעל דפיהם של דיני התעבורה. 12. אני ממליץ לכל נאשם: גש אל עורך הדין שלך. בקש ממנו לעיין באתר לי. אל תוותר לו. בקש תשובות עינייניות על כל סעיף חוק. סיסמאות כמו היה חכם ואל תהיה צודק יעלו לך ביוקר ואת תתחרט עליהן מאוחר יותר. במיוחד אחרי שהמאבק שלי יוכתר בצלחה. 13. אתם יכולים לפחות לבקש דחייה עד שהעניינים איתי יגיעו להכרעה בערכאה גבוהה. 14. אני מזמין את עורכי הדין לתעבורה להתאגד. התקשרו אלי. אני לא מאיים על פרנסתכם כי אינני עוסק בדיני תעבורה. רק בעניין השכרות. הלשכה שלנו עוסקת בכיסאות ויוקרה. בואו נראה להם למה אנחנו ראויים. מספיק עם כשכוש הזנב הזה וההתרפסות בפני שופטי תעבורה שלא מכירים בחוקי מדינת ישראל. זה עובר אל הגבול שאנחנו צריכים לסבול. מגיע לכם יותר. 15. החומר שהולך ומצטבר אצלי עקב הטיול בסוגיה הזו הוא חומר נפץ משפטי ממש. בסופה אני מתכוון להעלות הכל על הכתב. כל תגובה של כל שופט נרשמת ותפורסם. כל מהלך ומהלך מתועדים בקפדנות ואף אחד לא ימלט מתיאור נאמן ומדוייק של "פועלו" המשפטי כשופט. אף שופט לא יוכל להסתתר מאחרי החלטה של שופט אחר. שום החלטה שמתעלמת מהחוק או מהטיעון לא תחסך מהקורא. ואם יש כאן הפרת אומנים והפרת השבועה לנשיא, היועץ המשפטי לממשלה, מבקר המדינה והציבור יוכלו לתת תשובה. 16. מסקנה אחת כבר כתובה על הקיר באותיות קידוש לבנה: שופט כמו ריבלין בירושלים או ויטלסון בתל אביב או נאה פראג לבוא הם תופעה לא מתקבלת על הדעת: אלו יצאו משרות ארוך במשטרהמקבלים ממנה כנראה פנסיה, ואי אפשר לומר להם לא להמשיך לקיים חברויות קרובות עם חבריהם מהמשוטרה- אבל אי אפשר להקריב את הציבור על המזבח הזה. כל אחד מהם יכול להיות איש ישר ונקי כפיים. הצדק לא ניראה. על הצדק רובצת עננה כבדה של חשד. מצטטים לי את מודריק: מודריק היה.... היועץ המשפטי של משטרת ישראל!!!! ובדיון הוא התגאה שסגלסון היה פעם פקוד שלו.... ומה עשה טננבוים? תבדקו באתר בית המשפט, ואם אתם מתעצלים אז נכון - גם הוא היה שוטר. זו הגיינה ציבורית? זה קצת יותר מזה שאולמרט חבר ושותף לשעבר של אורי מסר או פחות? אני מקווה שיתחיל דיון ציבורי בעניין עצמו ולא בי. אני לא העניין עצמו. בהצלחה לכולכם, ולא לנהוג אם שתיתם!!!! דוד קולקר

asherarbel

New member
לתפארת מדינת ישראל

דודי ידידי כל הכבוד לאומץ .ראשית האם לא טעית בעניין ציון שמו של סגלסון? ידידי אריה כבר בפנסיה שנים רבות ואינני זוכר טביעת אצבע שלו בתיק תעבורה. כלשהו. גם אם אתה צודק בחלק לא קטן מדבריך הרי אין להתעלם מן המציאות ויש לראת נכוחה את המצב בשטח. שערות בלוריתי נשמתה עדן נפלו במלמחמות התעבורה וכפי שאמרתי לא אחת על לוחם לדעת מתי להתפשר ומתי לסגת . הבטוי טוב למות בעד ארצנו עלה לטרומפלדור גם ביד השנייה... עלי לשקול יחד עם הנאשם הספציפי גם את בעיותיו ורחשי ליבו. יכול אני לבוא ולומר לו כי אני נכון להלחם מלחמת חרמה - וכפי שאמרתי - חלק ניכר מדבריך צודקים - אולם המלחמה תהא עד טיפת דמו האחרונה של הלקוח - וזאת אינני חפץ. מאמין אני כי חלק ניכר משופטי התעבורה יקבלו את עמדתי ויזכו נאשמים . החשש הוא משופטי ערכאת הערעור ואף מבית המשפט העליון ןראה בנדון את עניין הממלז בו הובלתי חלק ניכר מהמאבק . ולעניין הלייצנות הקרויה במשטרה מאפיינים - יודע אתה כי אני הייתי הערכאה הראשונה בישראל אשר בעקבות פסיקתה אישר הנשיא שמגר עניין זה. ראה 666-86. אם עושים זאת נכונה אפשר גם אפשר להתרשם ממצבו של אדם . בדוק בכל מנוע חיפוש drug recognition expert ותגלה עולם ומלואו.צר לי על כך כי אתה "יורד" על שופטים הגונים וטובים. העובדה כי שופט אינו מקבל את דברי - ולעיתים בוער בי האולקוס - יען כי צודקים המה אינה סיבה לכעס ולבדיקת עברו .לרבות שרותו במשטרה זו השקפת עולמו וזכותו לכתוב כאוות נפשו. בשיטתנו המשפטית יש ערכאת ערעור ושם לדעתי טמון המוקש .בכל מקרה בכל תיק שכזה משתף אני את הנאשם בלבטים באשר לסכויים וסיכונים וכמו בתיק נזיקין בו אתה מאמין כי תקבל מיליון אתה צריך לעתים לדעת להתפשר בפחות מכך.

kohut

New member
שלום אשר

שמחתי לפגוש בך כאן, וכנראה שעולמנו באמת משתנה אם זה לנו מקום מפגש. אני מצטער על הבילבול בשמות ואני מקווה שסגלסון תנוח נשמתו בשלום על משכבה לא יקים עלי שדים מריבצם. אבל אולי אפשר לקוות שדווקא הוא יהיה לנו מליץ יושר שם אצל המלאכים. אין ספק שאתה צודק בזה שצריך לשתף כל לקוח בלבטים ולתת לו לבחור אחרי ייעוץ הוגן וגלוי לב. את זה אני עושה גם כאן בפרהסיה כשאני לא מסתיר דבר.אף פעם לא אמרתי שיש לי איזה נשק סודי. כל העולם רואה. ואם כבר השיבות לי בנועם, מוכן אני להצטנף מאחורי כל שערה מבלוריתך מנוחתה עדן, ולתת לך את הכבוד להזמין את חבריך עורכי הדין לדיני התעבורה ולהתייצב בראש התכנסות שכזו שתשמור על כבוד המקצוע ולא תאלץ אותי להיות בוטה מדי כדי שמישהו יקשיב.אדרבה - הרימו את הכפפה. ואני מתנצל בפני הנכד שלי שגזלתי ממנו כמה דקות כדי לכתוב כאן במקום לעשות מה שבאמת חשוב בחיים. דוד קולקר

kohut

New member
שוב טעיתי בשמות

סגלסון איזקסון וילטסון - תרדו ממני עם השמות האלה. סליחה על הבילבולים. לא התכוונתי להרוג חס וחלילה אף אחד. סלגסון - אומרים שזו סגולה לאריכות ימים.... דוד קולקר

asherarbel

New member
שאפו

בהמשך להרצאתי בלשכת עורכי הדין בנושא הינשוף פועל אני לקיום דיון בנדון אליו אתה מוזמן כמובן ומקום כבוד שמור לך וכפי שנאמר בצעירותנו - המקומות אינם מסומנים...... מברך אני כל לוחם ולוואי שנצליח

kohut

New member
אנא פרסם כאן המועד.

אני אפרסם אותו גם באתר במיוחד שרמתי לרשת רק בגלל המאבק הזה www.kolker.co.il/alcohol.html ואני מזמין אתחבריך העוסקים בדיני תעבורה ללמוד היטב את החומר לפני הדיון. ולא אומר מילה נוספת כדי שאיש לא יוכל לתרץ את אי התייצבותו. ואתם הציבור התבוננו ועיקבו אחר התהליך. אומר עוד כך: בעידן הזה של התקשוורת נוצר ניתוק של האיליתות ממה שמתחתיהן. פעם עורכי דין ושופטים נימנו על אותה שכבה. הים יש נתק. השופטים מתבדלים ושומרים על תחומם בן היתר בהפעלת שרירות לב וכח והחמרת עונשים. העידן בו חשבנו יחד וידענו לווסת את הצרכים ואפילו להודות בטעויות כנראה חלף. עורך הדין הפך להיות כלב השמירה של הדמוקרטיה במקום העיתונות שהיא יוצרת הקונצנסוס והפוליטיקלי קורקט ושומרת לעצמה את התואר הזה מכח הכח ולא מכח התפקיד בפועל. נראה מישהו יוצא נגד עיתון. אז אנכנו ככלב שמירה נראה שאנו יודעים לא רק חנבוח אלא גם לנשוך, ואם שופט ינהיג טרור משפטי אני אמליץ להחרים אותו!!! כן בפירוש כך.

למעלה