נהיגה

Eragon3

New member
נהיגה

כיום יש הרבה נהגים על הכביש וחלקם (הלא קטן) גם נוהג באופן לא נורמלי/בטיחותי.. אני עכשיו רוצה להוציא רשיון על קטנוע 125 סמ"ק ההורים שלי הסכימו לי אבל אמא שלי קצת דואגת היא מפחדת שנהגים אחרים יכולים ל"התנגש בי" או שאני יחליק על הכביש ויפצע עכשיו אני שואל את דעתכם: מה אתם חושבים על נהיגה בגיל כזה? מה אתם חושבים על המצב בכבישים ועד כמה בטוח לי (ולרוכבים צעירים ) לנהוג בו. ולפי דעתכם האם כדאי לי בכול זאת להוציא רשיון למרות דאגתה של אמא שלי.? נ.ב גילי הוא 16.3

antreprize

New member
אני מבין למה זה קשור לנוער,

אבל למה זה קשור לפילוסופיה?

Eragon3

New member
דעות שונות

אין לזה קשר ישיר לפילוסופיה אני מודה... אבל בפורומים שונים שכתבתי את זה לא קיבלתי תשובות מעמיקות כיוון שפה (אני מאמין) יש אנשים אם דעות שונות ושמביעים את דעותיהם לגביי נושאים קיוויתי שתוכלו לענות על השאלות באופן מקיף יותר , ולהציג את הדעות שלכם בעיניין (דבר שיכול להשפיע אל החלתטי אם להוציא רשיון או לא...

Eragon3

New member
ובנוסף

ובנוסף אני מביא כמה דברים שרשומים בויקיפדיה (אמינים כמה שיהיו) : פילוסופיה עוסקת ב... תורת ההגיון, או הלוגיקה - עוסקת בהבחנה בין הסקה נכונה ולא נכונה. מטאפיזיקה - עוסקת בלספק תיאור כולל למאפיינים הכלליים ביותר של המציאות כמכלול ובשאלה איך לספק תיאור כזה. כמוון שהיא עוסקת בתחומים שונים אבל בשני תחומים אלו אני מראה את הקשר בין השאלה שלי ... (למרות שאני אישית חושב שרוב הדברים קשורי לפילוסופיה)...

שאלה קצת מוזרה

למה רק בגיל הזה ? נהיגה היא תמיד "מסוכנת". עד כמה אתה באמת צריך להתניד ? בשביל מה באמת אתה עושה את זה ? נהיגה בגיל הזה היא תלויה , אם אתה מספיק אחראי אז לדעתי זה בסדר . הענין הוא שאמך לא דואגת לשווא , היום אחריות לא מספיקה . יש מספיק חסרי אחריות אחרים שנמצאים על הכביש.

לדעתי...

מעולם לא נהגתי על אופנוע, ואני לא יודע מה הסיכויים שלך לעשות תאונה, אבל במידה ותעשה תאונה הסיכויים שלך להפגע באופן קשה או אפילו למות, הם יותר גבוהים מבמכונית, מכיוון שבתאונה עם אופנוע, אתה תעוף מהאופנוע ותיזרק על הכביש (או כל דבר אחר) בעוצמה חזקה. אתה לא חגור, אתה חשוף ואתה נוהג על כלי זעיר ולא ממוגן. לדעתי נהיגה על אופנוע היא דבר מסוכן, בסה"כ. בהצלחה, אלעד

רק צריך לפקוח עיניים

לשים לב, ולהיות אחראי הגיל לא משחק תפקיד לדעתי. אנשים נהרגים בגלל אנשים אחרים או בגלל עצמם וזהו, הגיל לא משנה. תישמע עוד שנתיים מהיום יתנו לך לנהוג על טנק... אבל אמא זה אמא, ואפילו בגיל 25 זה יהיה מסוכן מידיי
דרך אגב לדעתי לך על זה יש לי רישיון על אופנוע וזה כיף חבל על הזמן, אבל כן, מסוכן שים לב לכל דבר ותהיה ערני

למעלה