נהנה בננה
שאלון

Love Bem

New member
נהנה בננה../images/Emo94.gif ../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

לא לנצל"ש לפה ולא להפוך את זה לאוף מי שיעשה את זה מקבל מכות בטוסיק קפיש? השאלון לקוח מפורום אוונסנס מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאתה מת מחום? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

bar jones

New member
ת-ו-ד-ה- איימי!!

מה נשמע? סבבה מה עשית היום? יותר מדי.. אתה לומד בימי שישי? 3 שעות מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? מעיל שחברה שכחה פה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון נעליים בחדר השרות שבחדר האמבטיה איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדר של אחי הקטן, זה בצד הני של המסדרון, ליד המדרגות לקומה השלישית קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?כלום, אם כבר המיטה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? פסק זמן שהאריזה סגולה איפה נמצאת המראה הכי קרובה? יש לי ארון מראה בחדר מה יש לך מתחת לכיסא? גלגלים? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את ריי נובח איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בדוד- מחממים מים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 לפנות בוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 2 בצהריים סמיילי מועדף: המאוהב מישו שלא ראיתם הרבה זמן: את סבתא ! יש לכם מחשב בחדר? יאפ! החבר האחרון שהיה לו יומולדת: היום!- לענטי! 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. המורה לאנגלית 2. " " 3." " 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אלה 2. ידיד שלי דני מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שוקולד מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? שוקוצ'ינו ועוגה כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק וכשאתה מת מחום? מקדונלדס- הקירור שם מצויין במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? חחח, אף אחד.. אנחנו קנים אוכל מוכן.. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? ספגטי, טוסט, גודת פילסברי.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? מסטיק,וניל מקופלת, פיסטוק, שוקו.. איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד!! מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניההה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן- לענטי יש יומולדת 18 והיא עשתה קעקוע! מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? רק תנו לי זוגיתתת!! עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: של שוקו חם ושל דלק ובשמים היית עושה צניחה חופשית? יאפ! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חחחחחחח לא.. על מה היית רוצה לנגן? תופים וכינור מה אתה אומר על הנוער של היום? יש ויש איזה מגמה היית בביה"ס? אני כ ימיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נורמולוגיה, וניתוח לאחר המוות בשר מעודף: המבורגר ושארמה- סליחה מכל הצמחוניות. גבינה מעודפת: שמנת דג מועדף: שונאת! מאפה מועדף: ה-כ-ל! מתה על לחם! שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה שתיה חמה מועדפת: שוקוצי'נו, חלב על מקופלץ, קפוצ'ינו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחח כבר לא יש לך משקפי שמש? ליופי הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: כבר לא זוכרת קנית השנה יומן? של פו הדוב- כמו של חני אתה באמת כותב בו? כן! היית השנה באילת? חחחחח...כן.. ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?את הגרבי פו הדוב שלי אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? לא אוהבת ויש כלב וחתול? לא ואפרוחים? היו, מתו אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא- מואההה חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? תכלת צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: שחום דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. כחול ורוד3. 4. ירוק 5. לבן ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? יום רביעי בערב חשבת שאתהנכשל במבחן? שבוע וחצי חשבת שאתם מצליח במבחן? יום ראשון ישנת מחוץ לבית? השבוע לא ישנת לילה שלם? בחנוכה חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחוירם חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? אתמול בלילה יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

bar jones

New member
המשך..!!

דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 חום 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן.. מהו הצבע שמאפיין אותך? אממ, לבן? באיזה צבע החדר שלך? צהו בהיר איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? צהוב בהיר קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? loves u not מה הדבר האחרון שקנית השבוע? עגילים החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? את הבובות על המיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? עוגה שאמא הכינה יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? נופר ודור יש איסיקיו? 222667909 מסנג'ר? [email protected] אימייל?יש סרט מצוייר או אמיתי? תלוי במ"ר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? תלוי במ"ר איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מקווה שאשת קריירה נשואה עם ילדה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? יש הרבה!!!!! ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי איזה גוון שלו מה עושה לך מצב רוח טוב? חברים מה עושה לך מצב רוח רע? מתמטיקה מה עושה לך צמרמורת? חושך אוהב שוקולד?פאק כן אוהב חטיפים? קצת איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: כימיה מקצוע שנוא: ספורט הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: נפתחה לי החזייה בשיעור לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? פעם? אולי מיליון פעם.. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? לרוב 8.30-9.15 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"ב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ספורט ובשיעור האחרון? מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? גבינה צפתית מביא בקבוק מים? לא- יש את ענבלי שמביאה 3 איזה תיק יש לך? ג'נספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד לרוב- כולםשם שאני באה בהסעה או ברגל? לרוב ברגל איך קוראים למחנך/ת? זיוונית האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? ברור צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן.. שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כלא צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה:לויודעת.. למידת התעניינותך בלימודים:8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: תלוי למראה החיצוני שלך: אמממ 4 לחוכמה שלך: לויודעת.. ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני- זה נכון דקדוקית שתייה-מיים קרים או פושרים? פושרים דובים או נחשים? דויבם להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר לאחד יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? מעולה ענבים או בננה? לא ולא קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים- יותר מפחידה מניסיון מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? חחח.. אני יורת אופטימית החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? גרררר, שיכחדו שניהם! טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? גם וגם יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גם וגם מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנ"ך יהודה סעדו או הראל מויאל? גם וגם בעד/נגד: סמים "קלים": נגדד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגגדד קעקועים: בעד הסכם אוסלו: לא מכירה אותו מספיק כדי לענות ההתנתקות: נגד... שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נ-ג-ד המלחמה בעירק: אממ.. להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? 5 דקות דיברת בסלולרי? 12 דקות דיברת עם אמא? דקה דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? 3 שעות התקלחת? בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? בצהריים- קרמבו מוקה חשבת שאתה שמנים? אממממ...הרבה פעמים חשבת שאתה רזים? לא חושבת רבת עם מישהו? לא זוכרת יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא נראי לי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה?מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? בבית שח הארי דוני תזכיר לי איך קוראים לך מור

lollipop1

New member
תודההה זה קצת ארוך!

מה נשמע?נחמד לאללה מה עשית היום? בנתיים כלום, אבל עוד מעט הולכת לשבת בבית נטוש אתה לומד בימי שישי? כן :\ מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הרגליים של ידיד שלי XDD איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? עליי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? רחוווווווק ממני קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? הגיטרה
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? חח קופסא של גלידה איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מימיני מולי ומאחורי מה יש לך מתחת לכיסא? הרבה תיקים מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? פולינג פור יו איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?לא יודעת השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 6 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:5 בערב סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: מישהו שלא ראיתי הרבה זמן! :( יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: דגנית 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.הילארי דאף 2.עדן 3. אורי (ויש עוד כל כךךךך הרבה) 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. מישהו שלא ראיתי המון זמן 2.מישהו שאני ממש רוצה מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? תפוחי אדמה בתנור או צ'יפס מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קראנץ'
כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידה וכשאתה מת מחום? גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה :) איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? פאי פרות מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, כי היום יום שישי ה13 מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: עוגיות בתנור היית עושה צניחה חופשית? כמעט ועשיתי :\ בסוף לא היה מקום! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה ומעטטטטט קלידים על מה היית רוצה לנגן?תופים מה אתה אומר על הנוער של היום? ערסים איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? אני בגרפיקה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אדריכלות בשר מעודף: אנטריקוט גבינה מעודפת: בולגרית דג מועדף: בעעעע לאאאאאאא מאפה מועדף:מאפינס שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת: נס קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן (כמו של הארי) הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: לא קונה דיסקים קנית השנה יומן? כןןןן כל החיים שלי רשומים בו אתה באמת כותב בו? ^^ היית השנה באילת? כן :) ובכנרת? כן! ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? :\ האמת שכן, לאנשים שם! יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?ג'ינס אוהב לנסוע במוניות שירות? לא, מסריח שם מסיגריות יש לך כלב? כן
וחתול? היה :\ נדרס כמו רוב החתולים ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? בצפון אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע עור: שחומה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.ירוק 2.כתום 3.כחול 4.ורוד 5.לבן ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? אפחדדדדדד דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אדום 2 זהב 3 כסף 4 כל דבר זוהר 5 אדוםםםםםם עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת, חום אולי באיזה צבע החדר שלך? בקטלוג צבעים כתוב "שמפנייה" איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול כהה קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? אייר הוסטס

lollipop1

New member
המשך

מה הדבר האחרון שקנית השבוע? נעלייפ החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? בולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?מראה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? את אמא מבשלת יש אחים? אחיות אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? ענבר ויעל יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? רוצחת שכירה מוחעחעחע כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ^^ ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי עד כמה מה עושה לך מצב רוח טוב?גיטרות ומוזיקה מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים שאני שונאת מה עושה לך צמרמורת? רוח אוהב שוקולד? כן
אוהב חטיפים? כן איזה הכי? כיפלי טבעות בצל מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: לשון הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: התגלגלתי באוטובוס לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אנגלית ובשיעור האחרון? תנ"ך מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חביתה מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? יש לי 4 חחח הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? אבא מסיע אותי איך קוראים למחנך/ת?אביגדור האם אי פעם אכלתם חול? אולי נשכתם את החבר/ה שלכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הזמן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כל הזמן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כל הזמן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? האמת שכן לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:7 למצבך החברתי בשכבה:8 למידת התעניינותך בלימודים:3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:8 לחיים שלך:8 למראה החיצוני שלך:6 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:10 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני כי יש לי פטור הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? תלוי מתי סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? ענביפ קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הרומדי מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושיפ טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפתתתת מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? אפחד בעד/נגד: סמים "קלים":בעד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד קעקועים:בעד הסכם אוסלו::\ ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?שעה דיברת בסלולרי?שעה דיברת עם אמא?דקה דיברת עם אבא? שעה דיברת עם אח/אחות?אתמול התקלחת?עוד מעט אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני שעה חשבת שאתה שמנים? כל רגע בחיי חשבת שאתה רזים?אפעם רבת עם מישהו? שבוע בערף רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חח אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן? לפני שבוע חשבת שאתם מצליח במבחן? יום שלישי ישנת מחוץ לבית? היום לא ישנת לילה שלם? אתמול חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?עכשיו חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כמעט אפעם יש אלוהים? אולי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?לאאאא איפה היית רוצה לגור עכשיו? לונדון\ת"א\ניו יורק תזכיר לי איך קוראים לך?עינב :)

../images/Emo3.gifאני פה..

מה נשמע? סבבה..מה קרוה? מה עשית היום? הייתי בצופים.. אתה לומד בימי שישי? כה
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הנעלי בית שלי!!
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?ממש פה לידי.. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אצל השכנים
קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? שטיח.. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? צלחת.. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? משמאלי.. מה יש לך מתחת לכיסא? נעל, כרית, תיק וסרגל.. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? BOY BAND- SOD.. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בחדר ליד.. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 1 לפנות בוקר.. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 17:00 בצהריים.. סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אחותי.. יש לכם מחשב בחדר? כה
החבר האחרון שהיה לו יומולדת: יעל
3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. ילד מהכיתה שלי.. 2. עוד ילד מהכיתה שלי.. 3. ועוד אחד.. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. ידיד שלי.. 2. ועוד ידיד שלי.. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מרק של סבתא.. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס.. כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרקקקק.. וכשאתה מת מחום? קרחחחח.. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? סבתא אבל אל תגלו לאמא
מה אתה יודע להכין? חביתה וטוסט..
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולדדד!!
איזה עוגה הכי טעימה? ביסקוויטיםםם..!!
מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? לא.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי.. עונה אהובה של השנה: אביב.. ריח אהוב: שוקולדדד..
היית עושה צניחה חופשית? בכיף.. אתה מנגן על משהו? לא.. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה
מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא נוער.. איזה מגמה היית בביה"ס? אני לא במגמה..
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ערבית.. בשר מעודף: בקר.. גבינה מעודפת: צהובה.. דג מועדף: גפילטפיש
מאפה מועדף: גבינהה.. שתיה קרה מועדפת: קולה.. שתיה חמה מועדפת: שוקו חםםם.. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא.. יש לך משקפי שמש? כה
הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: BECAUSE YOU LIVE, WONDERLAND, ROOM #RD FLOOR.. קנית השנה יומן? כה.. אתה באמת כותב בו? כה.. היית השנה באילת? אני יהיה בפסח.. ובכנרת? כה.. ובחו"ל? לא
התגעגעת לבית ספר? לאאאאאאאאאא!! יש לך שיער ארוך? כה..
הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? נעל.. אוהב לנסוע במוניות שירות? כשאין ברירה.. יש לך כלב? לא.. וחתול? כה.. ואפרוחים? לא.. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז.. אתה רוצה שיגמר השאלון? לא..הוא נחמד.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחורה.. צבע עיניים: ירוקות-חומות.. צבע שיער: שטיני בהירררר.. צבע עור: יותר מדי בהיר
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ורוד.. 2. תכלת.. 3. אדום.. 4. לבן.. 5. שחור.. ירוק או לבן? לבן.. צהוב או כחול? כחול.. אדום או לבן? אדום.. שחור או לבן? שחור.. כחול או תכלת? תכלת.. ורוד או סגול? ורודדדדדדד
ירוק או ירקרק? ירקרק.. זהב או כסף? אפ'חד.. דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 זהב.. 2 כסף.. 3 צהוב.. 4 ירוק.. 5 בורדו.. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב.. מהו הצבע השולט בארון שלך? ורודדדדדד
מהו הצבע שמאפיין אותך? לא 'דעת
באיזה צבע החדר שלך? לבן..עד יום שבת
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? תכלת..והוא גם יהיה כזה.. קיבלת שיעורים? כה.. מה שם השיר האחרון ששמעת? I WANT YOU BACK.. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרית.. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? הוא בבלגן תמידי.. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה עם ה=מ=ו=ן בגדיםםם.. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מקרר.. יש אחים? אחיות.. אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? ניצן ורוני.. יש איסיקיו? 32686639.. מסנג'ר? [email protected].. אימייל? לא.. סרט מצוייר או אמיתי? תלוי.. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי..
איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? גבוהה? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא.. ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפהההההההההההההה
מה עושה לך מצב רוח טוב? הרבה דברים.. מה עושה לך מצב רוח רע? ה=מ=ו=ן דברים.. מה עושה לך צמרמורת? כשמדגדגים אותי.. אוהב שוקולד? מ=א=ו=ד!!!
אוהב חטיפים? כהההההההה
איזה הכי? צ'יטוס גבינה.. מקצוע אהוב: תקשורת.. מקצוע שנוא: תנ"ך.. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: פעם לחברה שלי התחיל מחזור בבריכה..:-\ לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כה.. באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 וחמישה.. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח.. איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? היסטוריה:-\ ובשיעור האחרון? מדעים..בעעעע.. מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? גבינה צהובה.. מביא בקבוק מים? כה.. איזה תיק יש לך? של UOTDOOR.. הולך לבד לביצפר או עם מישו? תלוי איזה יום.. בהסעה או ברגל? הסעה.. איך קוראים למחנך/ת? ענת.. האם אי פעם אכלתם חול? כה.:-\ נשכתם את החבר/ה שלכם? לאאא.. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כה..
שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא.. צעקתם לאנשים מהחלון? כה..
צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? כה..
לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? בכיתה ד'.. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא..

../images/Emo3.gifהמשך..

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8.. למצבך החברתי בשכבה: 7.. למידת התעניינותך בלימודים: 4.. למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 5.. לחיים שלך: 6 וחצי.. למראה החיצוני שלך: 8.. לחוכמה שלך: 7.. ליחסם של ההורים כלפיך: 9.. למידה בה אתה אוהב קולה: 100..
להישגיך בלימודים: 9.. לכתב שלך: 10.. זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה.. בירה שחורה או לבנה? שחורה.. שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני.. הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל.. אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא.. שתייה-מיים קרים או פושרים? קריםםם.. דובים או נחשים? נחשים.. להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות.. לחיות או למות? לחיות.. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר.. יום שישי או שבת? שבתת.. חגים-זה טוב או לא טוב? טובבב.. ענבים או בננה? ענבים.. קפה או תה? תה.. רכבת הרים או רכבת שדים? הרים.. מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה.. צבי הנינג'ה או פוקימון? ג'בי הנינג'ה..קוואבנגה!! החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ.. החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור.. מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים.. טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק.. מלון או צימר? מלון.. יום שישי או יום ראשון? שישי.. עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת
מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית.. המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? לתנ"ך.. יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל.. בעד/נגד: סמים "קלים": נגד.. ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד.. קעקועים: בעד.. הסכם אוסלו: ? ההתנתקות: נגד.. שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד!! המלחמה בעירק: נגד.. להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד..חח.. מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה.. דיברת בסלולרי? לפני 5 דקות.. דיברת עם אמא? לפני 10 דקות.. דיברת עם אבא? לפני 10 דקות.. דיברת עם אח/אחות? לפני 9 דקות.. התקלחת? לפני דקה.. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפ0ני 20 דקות.. חשבת שאתה שמנים? כל דקה.. חשבת שאתה רזים? אפ'עם.. רבת עם מישהו? אתמול.. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לפני חצי שעה.. חשבת שאתהנכשל במבחן? כל הזמן.. חשבת שאתם מצליח במבחן? אפ'עם.. ישנת מחוץ לבית? לפי שבוע.. לא ישנת לילה שלם? שבוע שעבר.. חשבת מה הצבע של הזברה: ??? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? אפ'עם.. יש אלוהים? לפעמים.. חיזרים, עב"מים? כההה.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא חיברתי אותו..
ישנת טוב אתמול? כה.. תישן טוב הלילה? ברור!! איפה היית רוצה לגור עכשיו? נחמד לי פה.. תזכיר לי איך קוראים לך? שני..

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה נשמע?נחמד,תודה מה עשית היום?שמרטפות אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?אלכס איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בשום מקום איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?אצל אלון קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?המיטה שלי לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אין לי כוח איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את המחשב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בטיוי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:4 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:6 בערב סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:עדיה יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:מיכל 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.אלון 2.דני 3.גולן 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.מור 2.איילת מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?.... מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?יותר בא לי שוקו שוויצרי וכשאתה מת מחום?מים במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אימי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חביתה,עוף,שניצל..כל מיני.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?שוקולד איזה עוגה הכי טעימה?שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?שישי ה-13.וחלק כי יהיה ה-14/1,שנה לפירוק באסטד מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטת יחיד עונה אהובה של השנה:אביב ריח אהוב:כדור ספוג היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?צ'לו מה אתה אומר על הנוער של היום?דור מזויין איזה מגמה היית בביה"ס?תאטרון ומוזיקה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?יהדות בשר מעודף:.... גבינה מעודפת:... דג מועדף:טונה מאפה מועדף:בורקס שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת:שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אין קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?יומן של בית ספר,כן היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?ריצפה אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?לא,וכן וחתול?לא ואפרוחים?ברור אתה גר במרכז בדרום או בצפון?מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך..יש! מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אפור צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.לבן 3.אדום 4.כחול 5.טורקיז ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?.. מהו הצבע השולט בארון שלך?.. מהו הצבע שמאפיין אותך?... באיזה צבע החדר שלך?סגול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?סגול קיבלת שיעורים?לא מה שם השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת
החדש של ילוקארד מה הדבר האחרון שקנית השבוע?כלום החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?בסדר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ארון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?.. יש אחים?כן אם כן, כמה?היה עד עכשיו 1,אבל אימצנו עוד אחת ואיך קוראים להם?אלון ואיילת
יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?תוכניות מציאות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?אלוהים יודע כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?ביל גייטס ורוד-צבע פקאצי או יפה?יפה מה עושה לך מצב רוח טוב?חברות מה עושה לך מצב רוח רע?ציניות ושיטחיות מה עושה לך צמרמורת?קור,נמנמנמנ... אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?תלוי איזה איזה הכי?לא יודעת מקצוע אהוב:היסטוריה מקצוע שנוא:מתמטיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:טיול שנתי כיתה ז'=>אירוח בבית של דרוזי=>חן עושה דברים מוזרים ביד=>אני ויובל מתחילים להתפקע מצחוק=>יובל נרגע=>חן עובר לעשות דברים מגונים לכיסא=>אני מתפקעת מצחוק=>שגב מצטרף=>הדרוזי חושב שאנחנו צוחקים עליו=>מתחילה להיות לי פריחה על היד=>לאף אחד אין אלוורה=>מקסנה=>לא להסתכל על אף אחד כשהם חצי מסטולים,בעיקר שכאב הפריחה משגע אתכם,וחבורה של ארבעה עמקלים חורשים על שירים של משינה באוטובוס לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?8 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?אנגלית ובשיעור האחרון?אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?.. מביא בקבוק מים?כן איזה תיק יש לך?סגול הולך לבד לביצפר או עם מישו?אמא בהסעה או ברגל?אמא איך קוראים למחנך/ת?מרתה האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא

Hip Hop star

New member
המשך...

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:3 למצבך החברתי בשכבה:9.5 למידת התעניינותך בלימודים:1- למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:111111111111111111111- לחיים שלך:8.5 למראה החיצוני שלך:99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999- לחוכמה שלך:7.5 ליחסם של ההורים כלפיך:2 למידה בה אתה אוהב קולה:8 להישגיך בלימודים:4 לכתב שלך:1 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה???? שיעור לשון או חינוך גופני?חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואנכי שתייה-מיים קרים או פושרים?פושרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?אדם אחד יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?בננה קפה או תה?שוקו רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?אש!
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?מתנה מאלוהים החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?קומדי סטור
מה יותר מציק-יתושים או זבובים?זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל?הראל בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד קעקועים:נגד הסכם אוסלו:?? ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן:נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לפניי שעתיים דיברת בסלולרי?לפניי שעה דיברת עם אמא?לפני שעה וחצי דיברת עם אבא?אהמ.......... דיברת עם אח/אחות?לפניי שעתיים התקלחת?לפניי הרבה זמן אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?לא זוכרת חשבת שאתה שמנים?הרגע חשבת שאתה רזים?......... רבת עם מישהו?לפניי כמה שעות רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?יום שלישי חשבת שאתהנכשל במבחן?רביעי חשבת שאתם מצליח במבחן?ראשון ישנת מחוץ לבית?כמהה חודשים אצל קורל לא ישנת לילה שלם?מתישהו בחופש הגדול חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?-- חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?לפניי שנתיים יש אלוהים?
חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?אולי איפה היית רוצה לגור עכשיו?בבית הקודם תזכיר לי איך קוראים לך?אלה
תודה אמילי!

bar jones

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

Hip Hop star

New member
שמרתי בשביל מסיבת רווקים שלו../images/Emo7.gif

הוא פשוט מגעיל!!!!!!!!!!!!

JuSt NoFaR

New member
עונה.. ../images/Emo132.gif

מה נשמע? מעולה מה עשית היום? ישנתי אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? לא נמצאת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? המיטה שלי לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא? כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מקפליי איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? לא נמצא השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 3בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:2 בצהריים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:ירדן יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:שחר 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.נטע 2.דניאל 3.ענבל 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. תומר 2.שחר מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פיצה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מרק וכשאתה מת מחום? גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה עוף וכל מיני דברים כאלה חח איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? תות איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן.. כי זה היום הראשון שלי בפורום..
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: אין.. היית עושה צניחה חופשית? כן ברור! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא.. על מה היית רוצה לנגן? הייתי רוצה לחזור לנגן על גיטרה.. מה אתה אומר על הנוער של היום? הכל חוץ ממכובד חח איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא בשר מעודף: לא דעת גבינה מעודפת: צהובה דג מועדף: אין דגים זה פיכסע מאפה מועדף:עוגה שתיה קרה מועדפת: קולה
שתיה חמה מועדפת: לא שותה חם.. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן.. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי מערכת.. קנית השנה יומן? כה אתה באמת כותב בו?לא היית השנה באילת? לא ובכנרת?כה ובחו"ל?כה התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? הכלבה שלי אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? לא וכן וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחורה צבע עיניים:חומות כהות צבע שיער:שחור צבע עור: אממ.. לבן... [אבל לא יותר מידי] דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.סגול 3.ורוד 4.תכלת 5.וכתום ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 צהוב 2 ירקרק 3 חום 4זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהובה מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור וורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? סגול באיזה צבע החדר שלך? סגול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד ושחור קיבלת שיעורים? כה מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? את הארון שלי תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אמא יש אחים? יש לי אחיות אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? ענב ועדן יש איסיקיו? כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי? מלכת הארורים טלנובלות או תוכניות ריאליטי? חיים משוגעים איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?אוניברסיטה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה...
מה עושה לך מצב רוח טוב? מוזיקה מה עושה לך מצב רוח רע? שיעורים מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד?בטח אוהב חטיפים? כן איזה הכי?במבה מקצוע אהוב: זמרת מקצוע שנוא: עובד ביניין הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אממ.. אני לא זוכרת.. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ספורט... בעע.. ובשיעור האחרון? תנ"ך...
מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? אני לא לוקחת מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם ידיד בהסעה או ברגל? באוטובוס איך קוראים למחנך/ת? נוגה האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: 1 הכי גבוה 10 חרא למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:1 למצבך החברתי בשכבה:1 למידת התעניינותך בלימודים: 10 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 1 לחיים שלך:2 למראה החיצוני שלך:1 לחוכמה שלך:3 ליחסם של ההורים כלפיך:1 למידה בה אתה אוהב קולה:1 להישגיך בלימודים:2 לכתב שלך:1 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים? נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות עליהם לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב -יש חופש לא טוב -חובה ללכת למשפחה.. ענבים או בננה?בננה קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבץ הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?לא דעת.. לא ראיתי.. החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר?צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אף אחת.. יהודה סעדו או הראל מויאל? אף אחד.. בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: לא דעת קעקועים:בעד הסכם אוסלו:לא דעת ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: ממש ממש ממש נגד! המלחמה בעירק: בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לפני שעה דיברת בסלולרי? לפני שעה.. דיברת עם אמא?בבוקר דיברת עם אבא?בבוקר דיברת עם אח/אחות?אתמול התקלחת?הבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול... חשבת שאתה שמנים? לפני שנה חשבת שאתה רזים?היום רבת עם מישהו: לפני שבוע רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן? ביום רביעי חשבת שאתם מצליח במבחן?שלשום ישנת מחוץ לבית? לא זוכרת.. לא ישנת לילה שלם? אני תמיד יושנת.. חח חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?לא חשבתי יש אלוהים? כה חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא דעת... כשאני יידע אני יגיד לך.. חח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא דיברתי ישנת טוב אתמול? כה תישן טוב הלילה?לא דעת.. איפה היית רוצה לגור עכשיו? בצפון תזכיר לי איך קוראים לך?היי אני נופר.. [אני בת 14]

vered131

New member
עוווונה :)

מה נשמע? מצוין.. אצלך?! מה עשית היום? אמ.. ישנתי, שיחקתי קלפים עם חברה :) ואמ.. אכלתי
אתה לומד בימי שישי? כן
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אמ.. הדובי שלי :) איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? במגירה.. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על המיטה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אמ.. אין לי כוח.
איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בחדרי מה יש לך מתחת לכיסא? אמ.. נראה לי ריצפה.. לא?!
מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? אמ.. זה מוסיקה. כל מיני שירים של באסטד
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אמ.. לא רואה ממש אור אדום. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 6
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 2 סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: חברה שלי שגרה ברשל"צ ובנות דודות שלי. יש לכם מחשב בחדר? לא :\ אבל בקרוב יהיה
החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ירדן, חברה שלי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אמ.. 2. אמ.. 3. הרבה
לא עולה לי כרגע. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. חברות שלי 2. בנות דודות שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אנ..יש הרבה
הכל מתקבל בברכה XD מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידה
וכשאתה מת מחום? גלידה >< במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמ.. אני ואמא שלי. כל השאר לא יודעים להכין שלום.
מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? אמ.. הרבה. קוסקוס, אורז, חביתה, מקרונים... ופרוסה עם משו.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? אמ.. דובדבן, וניל עם עוגיות, קוקוס. איזה עוגה הכי טעימה? גבינה וביסקווטים. מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבה וסופגניה. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אמ.. הבת מצווה שלי :) אני לא אשכח אותה לעולם! מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? כאילו מה יש לי.. יחיד, אבל קונים לי ב"ה וחצי
סופסוף. עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: הרבה.. היית עושה צניחה חופשית? בטחחח!! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אמ.. לא ממש. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה. מה אתה אומר על הנוער של היום? נוער.. איזה מגמה היית בביה"ס? אין לי בבית ספר דבר כזה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא! בשר מעודף:
לא אוכלת בשר. גבינה מעודפת: אמ.. כל גבינה. גבינה זה יייייאממי
דג מועדף:
מאפה מועדף: בורקס שתיה קרה מועדפת: קולה/ תפוזים/ ענבים שתיה חמה מועדפת: שוקווו
עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? הייתי עושה XD יש לך משקפי שמש? לא, לא ממש משתמשת. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אמ.. זה במחשב. קנית השנה יומן? בטח! אתה באמת כותב בו? אהא :) היית השנה באילת? כן.. ובכנרת? לא ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? לא
יש לך שיער ארוך? אמ.. לא ארוך אבל לא קצר. בינוני הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הרגליים שלי :) אוהב לנסוע במוניות שירות? נסעתי רק פעם אחת. עם חברות. יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? כןן חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. אני יודעת
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? תכלת צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: חום בהיר צבע עור: שחום דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק 2. בורדו 3. כחול 4. כתום 5. שחור ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? אמ.. ואוו ביחד זה מכבי. עולה עולה עולה :p אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שניהם. כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. צהוב 2. ורוד 3. זהב 4. חום 5. אמ.. סגול חציל עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כסף/ זהב
מהו הצבע השולט בארון שלך? אמ.. נראה לי כחול בגלל הג'ינסים מהו הצבע שמאפיין אותך? אמ.. כל הצבעים שאני אוהבת באיזה צבע החדר שלך? בז' איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק בהיר קיבלת שיעורים? כן
מה שם השיר האחרון ששמעת? בריטני- באסטד. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? אמ.. מיטרייה :) החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? אמ. מבולגן
תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? חלון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין לי כוח!

vered131

New member
המשך :)

יש אחים? אהא אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? שחר ואופק
יש איסיקיו? לא מסנג'ר? אהא אימייל? יאפ סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? תוכניות ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? אמ.. אין לי מושג כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? אמ.. גם וגם מה עושה לך מצב רוח טוב? חברות שלי, לצחוק. מה עושה לך מצב רוח רע? כל היום להתקע בבית, שיעורים. מה עושה לך צמרמורת? סרטי אימה אוהב שוקולד? מי לא?! אוהב חטיפים? אמ.. לא ממש. איזה הכי? אממ.. המשולדים האלה.. אה! דוריטוס.. מקצוע אהוב: חברה :p מקצוע שנוא: אנגלית הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זכור לי לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אהא.. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?
באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 ועשרה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? גאוגרפיה ובשיעור האחרון? הבעה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? גבינה מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? ג'אנפסורט הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם מישו אפילו מישויים! בהסעה או ברגל? ברגל זה 2 דק'.. איך קוראים למחנך/ת? אביטל האם אי פעם אכלתם חול? לא :\ נשכתם את החבר/ה שלכם? כן
הרבה פעמים צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? אהא
זה גם כייף שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא :\ צעקתם לאנשים מהחלון? אהא צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא.. לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? אמ.. לא. יאווו רעיון טווב! האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא, אבל של בובספוג כן
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה: אמ.. נראה לי 9 למידת התעניינותך בלימודים: 8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 לחיים שלך: 100000000 למראה החיצוני שלך: אמ.. 6 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית! בירה שחורה או לבנה? לא זה ולא זה
שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני. הורדות ידיים או משיכת חבל? גם וגם. אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא. שתייה-מיים קרים או פושרים? פושרים. דובים או נחשים? דובייים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענת עליהם לחיות או למות? לחיות!!!!!!! סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר לאדם אחד.. יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? בטח שטוב.. ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים.. שדים זה סתם חארטה! מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?
קשה להחליט!!! החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? לא זה ולא זה החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור. מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים! טעם באוכל-מתוק או מלוח? גם וגם. מלון או צימר? גם וגם יום שישי או יום ראשון? שישי! עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? גם וגם! המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אמ.. במחצית הזאת אנחנו לומדים רק תנ"ך. יהודה סעדו או הראל מויאל? אמ.. לא זה ולא זה. בעד/נגד: סמים "קלים": אמ.. לא משנה. ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד
קעקועים: בעד הסכם אוסלו: --- ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד!!
המלחמה בעירק: --- להפציץ את הכור האטומי של איראן: -- מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אמ.. אתמול ב-9 נראה לי. דיברת בסלולרי? אתמול עם חברה ב-12 נראה לי. דיברת עם אמא? לפני שעה וחצי דיברת עם אבא? כנ"ל דיברת עם אח/אחות? לפני חצי שעה התקלחת? אתמול ב-8 אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום בבוקר. ג'חנוןןן יייאממי
חשבת שאתה שמנים? כל הזמן! חשבת שאתה רזים? אפעם.. רבת עם מישהו? אמ.. לפני חודש/ חודשיים רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול בלילה חשבת שאתה נכשל במבחן? אמ.. לא זוכרת חשבת שאתם מצליח במבחן? שבוע שעבר ישנת מחוץ לבית? שבוע שעבר לא ישנת לילה שלם? לפני כמה חודשים חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אפעם לא התעיינתי בזה כ"כ. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לפני שבוע יש אלוהים? בטח! חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אמ.. לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה 2 ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? אהא איפה היית רוצה לגור עכשיו? באותו מקום תזכיר לי איך קוראים לך? ורד.. תזכירי לי איך קוראים לך?!

shircherry

New member
עונההההההה

מה נשמע? סבבה מה איתך? מה עשית היום? צרבתי את כל מה שחשוב לי במחשב... אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלב שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? עליי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קלפים?! קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מיטה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בארון מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? hathorne heights- ohio is for lovers איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור אדום?! האור הקטן הזה בממיר נחשב? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 2 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 אחה"צ סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: חסוי יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לא יודעת... 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. חסוי 2. חסוי 3. ישראל המורה שלי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. חסוי 2. חסוי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? צ'יפססססססססססססססס מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? דגני במבה
כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק וכשאתה מת מחום? צ'יפס במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? המון... יותר מידי כדי לפרט פה... איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל/ מסטיק/ תות-בננה/ ריבת חלב/ מוקה איזה עוגה הכי טעימה? לא יודעת... מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לא אוהבת את המאכלים של חנוכה
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? כבר לא יודעת... זה בין יחיד לוחצי... עונה אהובה של השנה: סתיו ריח אהוב: וניל היית עושה צניחה חופשית? בחיים לא אתה מנגן על משהו, אם כן על מה? למדתי פעם אורגנית על מה היית רוצה לנגן? באס, גיטרה, תופים מה אתה אומר על הנוער של היום?
איזה מגמה היית בביה"ס? מנהל+ כלכלה, מחשבים קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן, יותר מידי כאלה בשר מעודף: צימחונית גבינה מעודפת: צהובה (עמק) אבל נורא אוהבת פרמזן וצ'דר דג מועדף: צימחונית... ולא הייתי מגדירה טונה כמועדף מאפה מועדף: לא יודעת... שתיה קרה מועדפת: מיץ אננס שתיה חמה מועדפת: תה נענע (3 כפיות סוכר) עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא
יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: hathorne heights קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? רק מה שקשור למבחנים... היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? אפשר לומר הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? כיסא אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? 2
וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. יאיייייייייייייייייי מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבנה עם לבבות תכלת ודובי צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע עור: חום מוקה כזה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. סגול 3. שחור 4. תכלת 5. ולא יודעת מה עוד ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אפשר שניהם? שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? שאלה קשה... ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? הא?! זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אדום 2 צהוב 3 ירוק נזלת 4 חרדל 5 חום עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתום מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן או שחור... כבר לא יודעת מהו הצבע שמאפיין אותך? אין לי שמץ של מושג באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? תכלת קיבלת שיעורים? במתמטיקה מה שם השיר האחרון ששמעת? the starting line- a million hearts מה הדבר האחרון שקנית השבוע? אממממממממממ לא יודעת... החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? סירים יש אחים? חצאי אחים אם כן, כמה? 3 ואיך קוראים להם? ריי, רומי, ג'וזף יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? לא משנה לי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? תלוי מה האיכות של הריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא יכולה לדמיין את עצמי עוד 10 שנים כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כבר לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי איזה גוון של ורוד מה עושה לך מצב רוח טוב? לא יודעת מה עושה לך מצב רוח רע? המון דברים מה עושה לך צמרמורת? המון דברים אוהב שוקולד? לא אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: תנ"ך מקצוע שנוא: ספורט הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת כבר לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? בד"כ 6 ומשהו איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? יב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אנגלית ובשיעור האחרון? מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת... קונה בקיוסק.. מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? ג'נס ספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו? תלוי בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? ישראל האם אי פעם אכלתם חול? כשהייתי בים... נשכתם את החבר/ה שלכם? לא...
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לא יודעת... שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא
לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 1 למידת התעניינותך בלימודים: 1 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 1 לחיים שלך: 1 למראה החיצוני שלך:1 לחוכמה שלך:1 ליחסם של ההורים כלפיך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:4 להישגיך בלימודים:1 לכתב שלך:1

shircherry

New member
המשך ../images/Emo140.gif

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?תלוי במצב רוח בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? לשוןןןןןןןןןןן הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? השני שתייה-מיים קרים או פושרים? תלוי מתי דובים או נחשים? לא זה ולא זה להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות
לחיות או למות? תלוי מה יש אחרי המוות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? מה אכפת לי מהם? ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? ת'אמת אף פעם לא הייתי על רכבת הרים אז... מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פלא צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? לא זה ולא זה... מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? ת'אמת אני אוהבת את שניהם... (לא ביחד כמובן אבל...) מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? חחחחחחחח קרה בין 2 הנאוות (המבין יבין...) אמממממ אני אוהבת את שתיהן... יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: בעד הסכם אוסלו: הא?! ההתנתקות: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגגגגגגגגגגגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדדדדד המלחמה בעירק: הא?! להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? לפני כמה שעות דיברת עם אבא? אתמול דיברת עם אח/אחות? וואוו... לפני כמה חודשים... התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא יודעת... חשבת שאתה שמנים? כל רגע נתון חשבת שאתה רזים? אף פעם רבת עם מישהו? לפני כמה ימים רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לפני כמה חודשים... חשבת שאתה נכשל במבחן? במבחן בהיסטוריה... חשבת שאתם מצליח במבחן? לא זוכרת ישנת מחוץ לבית? אממממממ ב....... לא זוכרת... ממזמן לא ישנת לילה שלם? אני תמיד לא ישנה לילה שלם... חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? כשהייתי בכיתה א חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? עד חודש אוקטובר 2005 יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אי שם עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא יודעת איפה היית רוצה לגור עכשיו? רמת השרון / לונדון תזכיר לי איך קוראים לך? שירלי תודה איימי!!!
אני
-
-
שאלונים

למעלה