נהנה בננה
שאלון

sap sapir

New member
עונהה

מה נשמע? חראאא כל התמונות שלי של דאגי נמחקו
מה עשית היום? ישנתי אצל חברה אתה לומד בימי שישי? בבוקר מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? שום דבר איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מיטה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא חחח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? ליד הארון מה יש לך מתחת לכיסא? גלגלים מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? שקט איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 בצהרים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: סבתא שלי יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: נופרושש 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. חברה שלי 2. אחותי 3. דנה מנולד לרקוד 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. דאגי 2. ילד אחד חחח מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? ואיי יש מלא..כל הממתקים למינהם פיצה והמבורגר ולחם שום.. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? שוגי עם חלב כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? ארטיק וכשאתה מת מחום? ארטיק במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא ואח שלי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? פירה, שניצל, צ'יפס נקנקיות.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? מסטיק וריבת חלב איזה עוגה הכי טעימה? עם טונה של שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? אממ סופגניה?? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא הבנתי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: טיפקס תחנת דלק וכל מיני נרות שאני לא יודעת איך קוראים לריחות שלהם היית עושה צניחה חופשית? ברור אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה קצת מופרע איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הגעתי לזה רק שנה הבאה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כלכלה בשר מעודף: סטייק ונקנקיות גבינה מעודפת: קוטג' דג מועדף: לא משנה מאפה מועדף: מאפין עם הרבה שוקולד שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אממ כל מיני שירים קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? לפעמים היית השנה באילת? לא
ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לפעמים יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הנעל שלי אוהב לנסוע במוניות שירות? כן זה נחמד יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? ככה ככה חבל, כי הוא עוד ארוווווך..
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אפור צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: חום חחח דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. ורוד 3. כחול 4. ירוק 5. סגול ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? אף אחד דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. זהב 2. כסף 3. צהוב זוהר 4. כתום זוהר 5. בורדו עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בורדו מהו הצבע השולט בארון שלך? ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? אין אחד ספציפי באיזה צבע החדר שלך? סגול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד חחחח אבל אני לא פאקצה קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? someday מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מצעים החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מקרר יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 אח ואחות ואיך קוראים להם? אסף והילה יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? גם וגם איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? דוגמנית חחח כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? ציונים טובים ולבלות מה עושה לך מצב רוח רע? ציונים רעים ולהיות בבית מה עושה לך צמרמורת? חרקים וקור אוהב שוקולד? מאודדד אוהב חטיפים? מאודדד איזה הכי? במבה כדורונים ודובונים מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: היסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שנפלתי למזרקה בפריז לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אני לא בן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 ורבע איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? היסטוריה ובשיעור האחרון? מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס ומלפפון חמוץ מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? פומה הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? סמדר האם אי פעם אכלתם חול? לא נשכתם את החבר/ה שלכם? כן חח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן הרבה פעמים חחח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא חחחח -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 9 למידת התעניינותך בלימודים: 6 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 3 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? מזה אלקטרונית? חח נגיד ששקטה בירה שחורה או לבנה? אף אחת שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? נראלי שאני מעדיפה לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? אף אחד רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? דיגיטלית צבי הנינג'ה או פוקימון? אף אחד החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קמודי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? גם וגם מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? עוגת שוקולדדד מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אני לא לומדת תנ"ך כך שאני צריכה לבחור במורה להיסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: תלוי עד כמה קעקועים: נגד הסכם אוסלו: חחחחח בעד ההתנתקות: גם וגם שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד!!!!!! המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד

sap sapir

New member
המשך

מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? לפני חצי שעה דיברת עם אמא? לפני שעה דיברת עם אבא? לפני שעה דיברת עם אח/אחות? לפני 10 דקות התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכרת חשבת שאתה שמנים? אף פעם חשבת שאתה רזים? כל הזמן רבת עם מישהו? ביום רביעי רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתה נכשל במבחן? לפני כמה ימים חשבת שאתם מצליח במבחן? כנ"ל ישנת מחוץ לבית? אתמול לא ישנת לילה שלם? לפני שנה חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חחח אף פעם לא חשבתי על זה עכשיו אני חושבת על זה.. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? תמיד יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא יודעת עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 ישנת טוב אתמול? ממש לא! תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? בהוואי תזכיר לי איך קוראים לך? ספיר
יש נגמררררררררררררר

sarahhh

New member
בהלם

מה נשמע? טוב מה עשית היום?קראתי הארי פוטר אתה לומד בימי שישי?לצערי מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?הפרווה בתוך המעיל שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? על הרגלים שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?לא יודעת קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?קיר לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?איין איפה נמצאת המראה הכי קרובה?מצד ימין שלי מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את המחשב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?מתחת לעכבר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:3 בלילה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:4 בצהרים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:אבא
יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:שירה 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.דיידו 2.ג'סיקה סימפסון 3.דידי הררי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.אבא 2.צאד מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?פיצה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?לחם כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?לא בא לי לאכול וכשאתה מת מחום?משהו קר במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אבא ואמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?פיצה לחם לזאניה חביתה הרבה דברים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?וניל איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגנית ריבת חלב האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד שניפתחת לזוגית עונה אהובה של השנה:קיץ ריח אהוב:פיצה היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?פסנתר על מה היית רוצה לנגן?גיטרה חשמלית מה אתה אומר על הנוער של היום?מיאם מיאם איזה מגמה היית בביה"ס?תקשורת צרפתית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת:קממבר(מה לעשות אני בכל זאת צרפתיה) דג מועדף:נסיכה וסלומון מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת:ספרייט שתיה חמה מועדפת:שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?היתי עושה בכיתה ד' יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:מרון 5 קנית השנה יומן?לא אתה באמת כותב בו?אף פעם לא היתי כותבת אז לא קניתי היית השנה באילת?ככככככן ובכנרת?לא ובחו"ל?כככככן בפולין התגעגעת לבית ספר?ממש לא יש לך שיער ארוך?בינוני הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?נעל אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?לא ולא וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?ירושלים אתה רוצה שיגמר השאלון?כן חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?לבן צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול 2.שחור 3.לבן 4.ורוד 5.סגול ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?תלוי כחול או תכלת?כול ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך:אין עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?לא יודעת מהו הצבע השולט בארון שלך?אין לי אחד כזה מהו הצבע שמאפיין אותך?לא יודעת כל פעם אני משנה באיזה צבע החדר שלך?לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?סגול קיבלת שיעורים?לא טנקס גאד מה שם השיר האחרון ששמעת?השיר של מיגרש ביתי מה הדבר האחרון שקנית השבוע?מילקי החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן ביותר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?כיסא תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?קיור יש אחים?כן אם כן, כמה?2 ואיך קוראים להם?נטלי פטריק יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?מעדיפה לא לחשוב כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?גם וגם מה עושה לך מצב רוח טוב?חופש מה עושה לך מצב רוח רע?מבחן מה עושה לך צמרמורת?בגרות אוהב שוקולד?מאאאוד אוהב חטיפים?כן איזה הכי?במבה מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:מ"מ הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:כשהלכתי לרעננה עם חברה ורציתי סוכריה על מקל ובירושלים אומרים מציצה וניכנסתי לחנות וצעקתי אני רוצה מציצה ואני אקבל אותה והמוכר ממש היה בהלם לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא הצלחתי לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 ורבע איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?י"ב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?תנ"ך ובשיעור האחרון?ספורט מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?כלום מביא בקבוק מים?לפעמים איזה תיק יש לך?ריבוק הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד בהסעה או ברגל?ברגל איך קוראים למחנך/ת?עדנה האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?אכן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא שאני זוכרת צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?ממש לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:לא חשבתי על זה למידת התעניינותך בלימודים:3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:10 לחיים שלך:5 למראה החיצוני שלך:5 לחוכמה שלך:5 ליחסם של ההורים כלפיך:5 למידה בה אתה אוהב קולה:7 להישגיך בלימודים:5 לכתב שלך:5 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?תלוי במצב רוח בירה שחורה או לבנה?לבנה שיעור לשון או חינוך גופני?ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל?הורדת ידים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לספר יום שישי או שבת?שבת חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?בננה קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים?שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?לא זה ולא זה מה יותר מציק-יתושים או זבובים?זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?הסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל?הראל בעד/נגד: סמים "קלים":בעד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד קעקועים:לא זה ולא זה הסכם אוסלו:נגד ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד המלחמה בעירק:בעד להפציץ את הכור האטומי של איראן:בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?אתמול דיברת בסלולרי?אתמול דיברת עם אמא?עכשיו דיברת עם אבא?שילשום
דיברת עם אח/אחות?אתמול התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?אתמול חשבת שאתה שמנים?עכשיו חשבת שאתה רזים?לא זוכרת רבת עם מישהו?אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן?עד עכשיו חשבת שאתם מצליח במבחן?לא זוכרת ישנת מחוץ לבית?ליפני חודש לא ישנת לילה שלם?ליפני חודש חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?
חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?לא יודעת יש אלוהים?כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לההההההההה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?לא איפה היית רוצה לגור עכשיו?רחוק מפה תזכיר לי איך קוראים לך?שרה

Love Bem

New member
עונה../images/Emo23.gif

מה נשמע?בסיידר מה עשית היום?רגיל אתה לומד בימי שישי?אכן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?כלום איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?עלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?אין קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אין איפה נמצאת המראה הכי קרובה?מול המחשב מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?כלום באמת איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?אין השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:5 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:4 סמיילי מועדף:
,
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:אחיות שלי יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:חברה אחת שלי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.קורל
2.אין 3.לי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.אמממ..אלה
2.וכולם מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?גזר יאמי או חמאת בוטנים מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?מים כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מטוגנים וכשאתה מת מחום?גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אני מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?הרבה דברים במיוחד סלט יווני איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?תות או שוקולד צ'יפ איזה עוגה הכי טעימה?לא ממש אוהבת עוגות מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניות האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה:חורף ריח אהוב:דלק היית עושה צניחה חופשית?כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה (שנה הבאה מסיימת בס) תופים ופסנתר על מה היית רוצה לנגן?חליל מה אתה אומר על הנוער של היום?חרא של ילדים איזה מגמה היית בביה"ס?ב' קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?תנ"כ בשר מעודף:בעע.. גבינה מעודפת:נפוליאון דג מועדף:בעע.. מאפה מועדף:עוגיות שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת:קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אממממ...אין קנית השנה יומן?למה? אתה באמת כותב בו?למה? היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא אבל אני טסה עוד מעט בפסח התגעגעת לבית ספר?כן יש לך שיער ארוך?כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?מכנסיים אוהב לנסוע במוניות שירות?לא יש לך כלב?לא וחתול?כן ואפרוחים?היה אתה גר במרכז בדרום או בצפון?בדרום אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך..לא רוצה שהוא יגמר מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור אדום וסגול צבע עור:לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.אדום 3.לבן 4.אפור 5.כחול ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?כסף(לא צבע) דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.ורוד 2.תחלת 3.צהוב 4.טורקיז 5.כתום עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור מהו הצבע שמאפיין אותך?שחור באיזה צבע החדר שלך?אדום לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?לבן קיבלת שיעורים?לא מה שם השיר האחרון ששמעת?קיליניג לונלינס מה הדבר האחרון שקנית השבוע?סקייט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ארון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?מקרר יש אחים?כן אם כן, כמה?2 ואיך קוראים להם?אלי(אלינה),אולי(אולגה) יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?תלוי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?נשואה עם 3 ילדים כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?כן ורוד-צבע פקאצי או יפה?אמממ..תלוי מה עושה לך מצב רוח טוב?לא יודעת מה עושה לך מצב רוח רע?הכול מה עושה לך צמרמורת?אממ... אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?לא ממש איזה הכי?כנ"ל מקצוע אהוב:אנגלית,רוסית מקצוע שנוא:מת' הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:הרבה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?אממ.. באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?מת' ובשיעור האחרון?אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?כלום מביא בקבוק מים?כן איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

Im Not Alone

New member
עונה =]

תודה רבה רבה רבה איימי
מה נשמע? הכל טופ תודה
מה עשית היום? הייתי בבצפר ודיברתי שעות עם אלה המושלמת
אתה לומד בימי שישי? יאפ..... מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? גוּלי האוגר שלי
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בסלון? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בסלון קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?קיר
לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין כוח
איפה נמצאת המראה הכי קרובה?במקלחת
מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה.. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הרעש של הטיוי איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בטלויזי
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 וחצי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 1 וחצי
סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: גל
יש לכם מחשב בחדר? בקרוב.. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לי?
3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. חברה של טום 2. טום
כי הוא כל כך שקסי
והוא שכח לבקר אותי השבוע... 3. נמנמנמנמ מורה למדעים
2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אלה
2. טום
מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? נמ..שקולט
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? דגנים עם חלב כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? ארטיק שוקוביס
יאמ יאמ וכשאתה מת מחום? ארטיק קרח
במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סלט..
איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולט איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד עם פצפוצים וקצפת ויאמ יאמ אחרים
מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? טיפה..כי רבתי עם חברה קרובה..וכי דיברתי היום מלא עם אלה
ועם אוריאן
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית..אחרת איפה טום ישן?
עונה אהובה של השנה: חורף
ריח אהוב: שוקולד פרה היית עושה צניחה חופשית? אולי.. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא
על מה היית רוצה לנגן? פסנתר
מה אתה אומר על הנוער של היום? הם שקסיים כמוני וכמו אלה? אז מושלם
איזה מגמה היית בביה"ס? מגמה?
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? חינוך מיני
אל תקחו ברצינות
בשר מעודף: צימחונית גבינה מעודפת: לבנה? דג מועדף: אעעעעעע מאפה מועדף: נמ..סופגניה? שתיה קרה מועדפת: קולה
שתיה חמה מועדפת: איכ עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? נופ יש לך משקפי שמש? יאפ הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: לא יודעת.. קנית השנה יומן? יאפ אתה באמת כותב בו? דההההה היית השנה באילת? שנה שעברה
ובכנרת? נופ.. ובחו"ל? נופ
התגעגעת לבית ספר? נוווופ יש לך שיער ארוך? יאפ הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? לא אכפת לי.. יש לך כלב? נופ וחתול? נופ ואפרוחים? נופ אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא =] חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: חום-שחור צבע עור: צבע של עור.. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. ורוד 3. תכלת 4. כחול 5. לבן ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? אע
דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. שחור 2. חום 3. צהוב זוהר 4. זהו.. 5. ....... עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב אומרים שזה מושך חרקים
מהו הצבע השולט בארון שלך? אני אמורה לקום ולבדוק? מהו הצבע שמאפיין אותך? סגול באיזה צבע החדר שלך? ורוד
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול בהיר
קיבלת שיעורים? יאפ מה שם השיר האחרון ששמעת? שיר אחד של ווסטליף מה הדבר האחרון שקנית השבוע? נמנמנמ שוקולט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? הוא תמיד מבולגן.. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מערכת תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? נמ..מקרר.. יש אחים? יאפ אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? להן*! אלה
ואחות אחרת חסרת חשיבות
יש איסיקיו? יאפ מסנג'ר? יאפ אימייל? יאפ סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? לא אכפת איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? נשואה לטום + 2 ילדים
כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? יאפ שחקנית\דוגמנית\זמרת בכלליות מפורסמת.. ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה
מה עושה לך מצב רוח טוב? שירים מה עושה לך מצב רוח רע? שירים דיכאוניים מה עושה לך צמרמורת? קור
אוהב שוקולד? יאפ אוהב חטיפים? יאפ איזה הכי? צ'יפס
מקצוע אהוב: מתמתיקה מקצוע שנוא: תנ"ך
איזה עבר משעמם הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת
לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? יאפ לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? :S באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ו 2 !!!!! איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אנגלית
ובשיעור האחרון? אמ..מחנכת מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת
מביא בקבוק מים? יאפ איזה תיק יש לך? תכלת
הולך לבד לביצפר או עם מישו? בדרך כלל עם חברה בהסעה או ברגל? רגל איך קוראים למחנך/ת? שפרה
האם אי פעם אכלתם חול? לא.. נשכתם את החבר/ה שלכם? לא.. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? יאפ
שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא.. צעקתם לאנשים מהחלון? אהא צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? חח לא
המשך בקרוב

Hip Hop star

New member
טוב....

רישמית אימצתי אותך!!!!!!!
מור,עדיין דני גנב את כל הרדבול
איילת,אנ'לא מושלמת,אנ'לא שקסית.............. ואני אוהבת אותך!
דני,אותך למור

Im Not Alone

New member
../images/Emo99.gif

גמני אותך !!!!!! את כן מושלמת וכן שקסית !!!!!! ותפוז הנקניק לא שלח לי את ההמשך...גרררררר נעשה אותו מחר אחרי בצפר =]

Hip Hop star

New member
תפוז ונקניק?../images/Emo12.gif

אני לא רוצה לדעת...
מדוע אינך מחוברת?!

danirit1

New member
עונההה

מה נשמע? 'סדר מה עשית היום? הייתי בבצפר אתה לומד בימי שישי? כן למה להזכיר לי את זה??:( מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? השערות שלא גילחתי חחחח סתם איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מאיפה לי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? ?!! וואטס דה פאק קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? באמת נראה לכם שאני יעשה את זה? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? נו באמת איפה נמצאת המראה הכי קרובה? זה מתחיל לייגע מה יש לך מתחת לכיסא? רגליי מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? טלנובלה שאמי רואה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? לא נמצא השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 אולי 3 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:נראה לי 3 סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: מישה יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ריטושקה 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אמי 2. אבי 3. אחי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. סבתא שלי 2. דני ג'ונס המושלם מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? לביבות כרובית..אל תצחקו זה באמת טעים מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? חביתההההההההההה כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? אייס קפה וכשאתה מת מחום? קפה קר במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חחחחביתה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד איזה עוגה הכי טעימה? עם משמש מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? נו באמת...נגוון..לביבות האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? היה אמור להיות..לא משנה למה.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית חעחע עונה אהובה של השנה: קיץ ריח אהוב: ריח של לביבות כרובית חחחחח היית עושה צניחה חופשית? בטח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על כלום על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? נורא איזה מגמה היית בביה"ס? ספרותית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן..רכילות חמה בשר מעודף: שניצל גבינה מעודפת: סימפוניה דג מועדף: כולם אותו דבר חוץ מדניס אמא שלו זונה מאפה מועדף: מאפה ביצה שתיה קרה מועדפת: קולה או מיץ שתיה חמה מועדפת: קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? מה אני מוגבלת? יש לך משקפי שמש? יש לי קולקצייה של משקפי שמש הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: מקפליי כאילו מהההההההההההההה קנית השנה יומן? ברור אתה באמת כותב בו? ברור היית השנה באילת? ברור והיה סוףףףףף ובכנרת? לא ובחו"ל? לצערי..לא התגעגעת לבית ספר? ברורררררררררר שלא יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אממ..מן הסתם..רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? כן יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? כןןןן חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. חחחחחחחח מה צבע החולצה שלכם עכשיו? פסים צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: חום כהה צבע עור: חום אבל לא כהה חח דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ורוד 2. תכלת 3. שחור 4. אדום 5. ירוק ירוק או לבן? אויי לא....ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד אבל זה מה זה יפה ביחד ירוק או ירקרק? ירקרק חחח זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 צהוב די דוחה 2 חום כהה 3 שחור בהיר 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור באיזה צבע החדר שלך? לבן אדום איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד קיבלת שיעורים? המון מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית השבוע? נראה לי דברים ממאפייה בהפסקה הגדולה..הא שמנה שכמוני חח החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? הכי מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? רדיאטור תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מגש יש אחים? לצערי אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? מה משנה?? יש איסיקיו? 291851918 מסנג'ר? [email protected] אימייל? [email protected] אולי גם כתובת? תעודת זהות? יאללה המשך כבר מגיע..

danirit1

New member
המשךך

סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? נשואה עם ילדים בעזרת השם כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? אולי ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה שיפה בעיניי מה עושה לך מצב רוח טוב? דני מה עושה לך מצב רוח רע? תוקפנות מה עושה לך צמרמורת? לחשוב על ג'וקים בררררררררר אוהב שוקולד? כה אוהב חטיפים? כה איזה הכי? שלא נפרט כי לא נגמור חח מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שעשיתי ראסטות..ויי זמיר לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? בטח לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? חח י"א איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? היסטוריה שהתבטל חחחחח ובשיעור האחרון? תחביר..זה באמת מעניין???????? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חביתה מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? לא מוכר הולך לבד לביצפר או עם מישו? לפעמים עם חברה בהסעה או ברגל? רגל איך קוראים למחנך/ת? עמוס כרמי האם אי פעם אכלתם חול? חח אולי שנדבק בטעות בפה נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חח כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כן צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 6 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 3 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 9 ליחסם של ההורים כלפיך: 3 למידה בה אתה אוהב קולה: 4 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? חח מה? שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? להרכיב לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב מאוד יש חופש ענבים או בננה? ענבים..יא בא לייייייייי קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? גם וגם מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקי החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל בעצמו איכס עלאק מיץ חח החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתוש טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אממ היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": מה אתם חושבים שאני ירשום בעד? עלאק קלים..סם זה סם - כשמו כן הוא ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: תלוי עד כמה קעקועים: בעד הסכם אוסלו: מה זה? ההתנתקות: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: לא דעת מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני שעה אולי דיברת בסלולרי? כנ"ל דיברת עם אמא? עכשיו דיברת עם אבא? כמה חודשים חח אנחנו ברוגז רציני דיברת עם אח/אחות? כמה שנים טובות.. התקלחת? לפני יומיים נראה לי אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אולי אתמול חשבת שאתה שמנים? היום חח חשבת שאתה רזים? מזמן חחחחחחחחח רבת עם מישהו? מזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לא זוכרת חשבת שאתהנכשל במבחן? מזמן חשבת שאתם מצליח במבחן? לפני כמה שבועות ישנת מחוץ לבית? לפני כמה שבועות לא ישנת לילה שלם? מזמן חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? נו חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? מזמן יש אלוהים? יש ישתבח שמו כל יום חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יש מצב עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אמא ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? אני יודעת? איפה היית רוצה לגור עכשיו? בלונדון תזכיר לי איך קוראים לך? חחחחחחחחחח נירית

למעלה