עונהה
מה נשמע? חראאא כל התמונות שלי של דאגי נמחקו
מה עשית היום? ישנתי אצל חברה אתה לומד בימי שישי? בבוקר מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? שום דבר איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מיטה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא חחח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? ליד הארון מה יש לך מתחת לכיסא? גלגלים מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? שקט איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 בצהרים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: סבתא שלי יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: נופרושש 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. חברה שלי 2. אחותי 3. דנה מנולד לרקוד 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. דאגי 2. ילד אחד חחח מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? ואיי יש מלא..כל הממתקים למינהם פיצה והמבורגר ולחם שום.. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? שוגי עם חלב כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? ארטיק וכשאתה מת מחום? ארטיק במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא ואח שלי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? פירה, שניצל, צ'יפס נקנקיות.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? מסטיק וריבת חלב איזה עוגה הכי טעימה? עם טונה של שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? אממ סופגניה?? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא הבנתי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: טיפקס תחנת דלק וכל מיני נרות שאני לא יודעת איך קוראים לריחות שלהם היית עושה צניחה חופשית? ברור אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה קצת מופרע איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הגעתי לזה רק שנה הבאה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כלכלה בשר מעודף: סטייק ונקנקיות גבינה מעודפת: קוטג' דג מועדף: לא משנה מאפה מועדף: מאפין עם הרבה שוקולד שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אממ כל מיני שירים קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? לפעמים היית השנה באילת? לא
ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לפעמים יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הנעל שלי אוהב לנסוע במוניות שירות? כן זה נחמד יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? ככה ככה חבל, כי הוא עוד ארוווווך..
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אפור צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: חום חחח דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. ורוד 3. כחול 4. ירוק 5. סגול ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? אף אחד דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. זהב 2. כסף 3. צהוב זוהר 4. כתום זוהר 5. בורדו עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בורדו מהו הצבע השולט בארון שלך? ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? אין אחד ספציפי באיזה צבע החדר שלך? סגול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד חחחח אבל אני לא פאקצה קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? someday מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מצעים החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מקרר יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 אח ואחות ואיך קוראים להם? אסף והילה יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? גם וגם איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? דוגמנית חחח כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? ציונים טובים ולבלות מה עושה לך מצב רוח רע? ציונים רעים ולהיות בבית מה עושה לך צמרמורת? חרקים וקור אוהב שוקולד? מאודדד אוהב חטיפים? מאודדד איזה הכי? במבה כדורונים ודובונים מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: היסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שנפלתי למזרקה בפריז לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אני לא בן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 ורבע איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? היסטוריה ובשיעור האחרון? מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חומוס ומלפפון חמוץ מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? פומה הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? סמדר האם אי פעם אכלתם חול? לא נשכתם את החבר/ה שלכם? כן חח צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן הרבה פעמים חחח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא חחחח -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 9 למידת התעניינותך בלימודים: 6 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 3 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? מזה אלקטרונית? חח נגיד ששקטה בירה שחורה או לבנה? אף אחת שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? נראלי שאני מעדיפה לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? אף אחד רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? דיגיטלית צבי הנינג'ה או פוקימון? אף אחד החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קמודי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? גם וגם מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? עוגת שוקולדדד מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אני לא לומדת תנ"ך כך שאני צריכה לבחור במורה להיסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: תלוי עד כמה קעקועים: נגד הסכם אוסלו: חחחחח בעד ההתנתקות: גם וגם שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד!!!!!! המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד
מה נשמע? חראאא כל התמונות שלי של דאגי נמחקו
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo163.gif)