נואנסים ...

waterfly

New member
אני חושב שלא הבנתה כראוי ...

למעשה נראה לי שנאמר פו "בוא נכיר ואז נראה ..."

Arfilit

New member
הלו הלו!!!

דבריי הוצאו מהקשרם!!! למען הסר כל ספק - אני נשואה באושר. רב. מאוד. אני מאמינה בלב שלם שמצאתי את אהבת חיי ואני מאחלת זאת לכל אחד ואחת (טוב - חוץ מלמישהי אחת שמאוד הציקה לי בבי"ס - ומגיע לה עונש). האמירה הראשונית באה על רקע שיחה שהיתה לי לא מזמן, עם חברה, אהובה מאוד, גרושה עם שני ילדים, שאמרה לי שהיא לא ששה לצאת עם רווקים - משום שהם ישר ירצו ילדים - ולא מתאים לה עוד. לא כרגע וכנראה שלא בכלל. עשיתי 1 + 1 - והוספתי לזה את חינניותו של מלח, והרי לכם שידוך לתפארת. עם זאת - ומאחר שעבור עצמי סרבתי מאז ומעולם לשידוכים על בסיס היכרות וירטואלית - מפחד מפני רוצחים סידרתיים או סתם פסיכים (ואין כאן שום רמיזה משום סוג שהוא לגבי אף אחד ממשתתפי הפורום) ציינתי את זה בהמשך. ואחרי כל זה - יש כאן הרבה אנשים שהייתי שמחה לפגוש ולהכיר - כי הם נשמעים לי מעניינים ביותר.

waterfly

New member
למה באמת לא ...../images/Emo163.gif

נפתח פורום שידוכים - אני מאד מקווה שזה לא יהיה במקום הפורום הזה.

גם אני מקווה שזה לא יהיה במקום :

את ה"שידוך" שלי כבר מצאתי, ובכל זאת החברה כאן בפורום מעניינת אותי מאד (גם בלי לחפש "שידוך"), ולא הייתי רוצה ש"יעלמו" מפה כל הרווקים והרווקות...

t32

New member
האם הבשיל הזמן

להיפגש? מענין. אני חושבת שזה עשוי להיות אחד מהמפגשים המרתקים/אינטלקטואלים יותר ברשת.... (מחמיאה לעצמי בחופשיות)

../images/Emo45.gif מצתרפת למחמאה העצמית

גם אני חושבת כמוך. נראה לי שאני פותחת שרשור חדש בנושא.

Anathema Device

New member
אז כדאי שאני לא אגיע

כדי לא לקלקל את הרמה

דוקא אותך אני מאד רוצה לפגוש../images/Emo24.gif

ולו רק בגלל הכינוי ! חוץ מזה, מי שקראה את "בשורות טובות" (כפי שהוא נקרא בעברית), וכל כך אהבה את הספר שבחרה לעצמה כינוי מתוכו (ועוד את הכינוי הספציפי הזה), לא יכולה להיות תת רמה ! את לא עובדת על אף אחד כאן

עינת12

New member
מסרים בתפוז

מתחת לכל הודעה ישנה האופציה של "שליחת מסר למחבר" או משהו דומה. לוחצים על האפשרות הזאת ונפתח לך מסך של מסר. משם כבר תסתדר לבד. זה פשוט מאד.

עינת12

New member
השם המדוייק של האופציה

"מסר למחבר/ת". אגב ניתן לעשות זאת גם מתוך הכרטיס האישי של המשתמש/ת אליו/אליה אתה מעוניין לשלוח מסר. האופציה הזו קיימת בכל כרטיס אישי.

shirlip77

New member
אפשר לשמוע ולהתעלם

1. אין לי בעיה לשמוע על ילדים, למדתי להאטם לנושא ההתלהבות של אמהות ואם אלו אחיינים שלי אפילו מתלהבת מכל "מו" חדש שלמדו לעשות (לשאלה "איך עושה פרה וכו') 2. ילדים של אחרים זה בסדר, לא אצלי בבית או במקומות שאני מסתובבת. שיהו בגן שלהם, ושישאירו לי את חוף הים שקט יותר. 3. חצי אימוץ לא. 4. אימוץ - אפשרי, אבל לא החלטתי באיזה גיל הילד יהיה - כלומר, אני לא אוהבת לטפל בתינוקות ולכן לא אאמץ תינוק בן יומו, לא רוצה לקום בבוקר מוקדם ולעשות קוקיות וסנדוויצים לגן וגם לא לכיתה א', באיזה גיל הם שולחים עצמם לבד לבי"ס? לא רוצה להיות ערה לילות ולתהות היכן הם מבלים את גיל ההתבגרות ועם מי, ולא רוצה כרגע להשאר ערה בלילות ולחכות לחדשות של הבוקר בשביל לדעת שלא היתה שום בעיה בטחונית והילד בסדר בצבא. כשאפתור אצלי את סוגיית הגיל הרצוי של ילדי המאומץ לעתיד - אאמץ.

באיזה גיל?

נראה לי שבכל גיל אינך רוצה ילדים. ילדים בכל גיל הם טרחה מסויימת. כל גיל והבעיות האופייניות לו. אין גיל שאין בו בעיות. גם לא גיל 30...

שמעתי פעם, לפני המון שנים מערכון

בנושא, על איזה זוג שרצה לאמץ, אבל כל גיל היו לו את הבעיות שלו... בסוף הם החליטו לאמץ דובון צעצוע, יען טדי בר- ומשם יצא איכשהו שהם אימצו את טדי קולק.. אכן, כל גיל ובעיותיו...

למעלה