נווווווווו פתחו שרשור!

limors2

Active member
אפפעם לא הבנתי אנשים שלא יוצאים

לטיולים מבחירה. זה הדבר הכי כיף שיש!!! במיוחד טיולים עם מסלולים איומים וקשים ומייגעים שהם כולם קריעת תחת
בא לי טירונות
ואיזה באסה לך שצריך ללמוד אם לא יוצאים
ומבחנים מחולקים זה רע

chen010189

New member
מה מבחירה? (היכונו למגילה)

יש לי אסטמה ומוטוריקה, בגדנ"ע ובטיול בי' זה סתם גרם לי לסבול. במיוחד שיש דברים שאני לא הצלחתי לעשות בניגוד לאחרים בגלל השרירים וזה עשה אותי חלשה (במיוחד בגדנ"ע שהכרחתי את עצמי לעשות דברים שהשרירים שלי לא מסוגלים לעמוד בהם ונפלתי ונהייתי חלשה) אז מראש המחנכת והאחות אומרים לי שזה לא מסלול בשבילי. גם בגדנ"ע היה לי התקף אסטמה ביום השלישי והיו צריכים לקחת אותי לבית חולים. אז זה ממש לא סתם, אלא כי אני לא נהנת בגלל זה! והייתי בצו שני ואמרתי לרופא שיש לי מוטוריקה (לא הבאתי טופס שמאשר את זה בצו הראשון אז עשו לי בלאגן עד שזימנו אותי לצו שני) והוא הסתכל עלייך בפרצוף של: עשי לי טובה, על מי את עובדת? עם חיוך דפוק ושאל: "את יכולה לפרט?" (אני מתתי לקבור את עצמי) אחר כך הוא בדק אותי ואמר לי בכעס: "שבי". כבר חשבתי שהוא לא מצא כלום ויחשוב שאני משקרת לו ופתאום הוא מילא טופס שלם רק על בעיות קואורדינציה שיש לי! הוא בטח חשב שאני מנסה להשיג פטורים או משהו אז הוא נתן לי לעשות כל דבר אפשרי.

limors2

Active member
לא אמרתי שלך זה מבחירה. בכלליות!

הבנתי שלך זה לא. איזה באסה
ואיזה קקי הוא

chen010189

New member
חחח ודווקא לשקרנים הולך

והם יוצאים עם פרופיל 21 שמעתי על אחד שעשה את עצמו משוגע ובאמת האמינו לו אבל אחר כך הוא הצטער ורצה קרבי (איזה שינוי) והיה מאוחר מדי, אף אחד לא רצה להקשיב לו יותר!

limors2

Active member
הם מעצבנים אותי

האנשים שהכי רוצים ללכת לצבא ולקרבי לא יכולים, ואנשים שיכולים סתם מזלזלים בזה

chen010189

New member
בשכבה שלי(קיבלו מנילה) יש מלא כאלה

וסיבות מפגרות: "אם אני לא מקבל\ת תפקיד X, אני אומרת להם שאני לא מתגייס\ת או שאני אשחק משוגע\ת שיוציאו אותי על פרופיל 21" או: "לא נתנו לי תפקיד X במנילה, זהו אני לא מתגייס\ת" אין! הם לא רציניים בכלל!

chen010189

New member
בתקשורת או הסטוריה?

בהצלחה! בהסטוריה: יום שישי אני עושה על ברית המועצות ומלחמות עולם ה1 וה2 ביום ראשון על הנאציזם בתקשורת: חופש הביטוי חוק איסור לשון הרע התלבטויות של עיתונאי צנזורה ולא זוכרת כבר, אבל מספיק חומר בשביל למלא חצי מחברת

chen010189

New member
חחח אין לי כח ללמוד, דיי

כבר שבוע כל היום אני עסוקה רק בלימודים. בית ספר שיעורים הכנה למבחן וחוזר חלילה!

chen010189

New member
לא זה רק בי"ב אצלי ככה...

שנים שעברו לא היה לי ככה.. בעצם היו מקצועות שלא התכוננתי אליהם בכלל אז זה הקל עליי. ללשון לא התכוננתי(קיבלתי 90) למתמטיקה גם לא(קיבלתי 85) אנגלית לא מתכוננים.. אבל בי"ב מפציצים

tkuihehr

New member
אצלנו דווקא י"א היתה המופצצת

בי"ב היה הרבה יותר קל, כל ביצפר והשטויות שלו

limors2

Active member
את צריכה להיגמל! לימודים זה לא הכל

בחיים! אבל אני לא דוגמה טובה, אל תקשיבי לי
ממני הביצפר התייאש והם נתנו לי לצאת מכל מה שרציתי

chen010189

New member
לא לא, זה רק השנה, אני מורעלת../images/Emo6.gif

אני תלמידה ממוצעת.. הממוצע שלי כל השנים היה 70-75 אבל השנה אין לי מושג מה קרה לי! אני מושפעת מהמחמאות של המורים ומתיימרת להיות מחונ(ח)נת! רק כדי לסיים עם ת.בגרות טובה טוב שקט, חדל לדבר על לימודים

למעלה