ראיתי ! נחמד לאללה
T tkuihehr New member 14/11/06 #85 לא!! לא להפסיק חברים בטלוויזיה שיפסיקו את בוב סינקלר [וישאירו רק את השירים שלו] גדוןוווול, שני שירים לרקוד רצוף
לא!! לא להפסיק חברים בטלוויזיה שיפסיקו את בוב סינקלר [וישאירו רק את השירים שלו] גדוןוווול, שני שירים לרקוד רצוף
T tkuihehr New member 14/11/06 #117 איפה? במחשב? בדיסקים? בקלטות? אני מכיר הכל בע"פ, תגידי רק מה את רוצה לראות ואני אשדר לך הכל מהראש...
L limors2 Active member 14/11/06 #150 כמובן! מלא פעמים! אחיות שלי באות אלי ולוקחות דיסק, רואות הכל ובאות להחליף. בארוחות שבת אנחנו יושבים ומדקלמים חברים
כמובן! מלא פעמים! אחיות שלי באות אלי ולוקחות דיסק, רואות הכל ובאות להחליף. בארוחות שבת אנחנו יושבים ומדקלמים חברים
T tkuihehr New member 14/11/06 #155 וואי, איזה כיףףףף!!! עלי כועסים שרואים איתי חברים, פשוט כי אני מדקלם את המשפטים לפני הזמן, ואז כועסים עלי...
וואי, איזה כיףףףף!!! עלי כועסים שרואים איתי חברים, פשוט כי אני מדקלם את המשפטים לפני הזמן, ואז כועסים עלי...
L limors2 Active member 14/11/06 #157 זה מעצבן לראות ככה כשלא מכירים כי אז מנסים לשמוע וקשה להתרכז כשאחרים מדקלמים אבל זה כיף לעשות את זה!
T tkuihehr New member 14/11/06 #178 זה מתוך הרגל! ככה אני אוהב לראות! אבל אם אני אגיד את זה יעבירו לי ערוץ, אז אני אומר סליחה ורואה בשקט ואפשר לחשוב שהשאר לא ראו את אותו פרק! [הם פשוט לא חרשו עליו וזוכרים בע"פ כמוני ]
זה מתוך הרגל! ככה אני אוהב לראות! אבל אם אני אגיד את זה יעבירו לי ערוץ, אז אני אומר סליחה ורואה בשקט ואפשר לחשוב שהשאר לא ראו את אותו פרק! [הם פשוט לא חרשו עליו וזוכרים בע"פ כמוני ]
L limors2 Active member 14/11/06 #94 אני שונאת את צמיג../images/Emo46.gif ואת תפוזונה שמשחירים הודעות
T tkuihehr New member 14/11/06 #113 אני לא יודע מה הזיקה שלי לצמיג הוא חמוד, אבל הוא מעצבן, מזל שיש רק צמיג אחד ולא הרבה, לא הייתי שורד את זה...
אני לא יודע מה הזיקה שלי לצמיג הוא חמוד, אבל הוא מעצבן, מזל שיש רק צמיג אחד ולא הרבה, לא הייתי שורד את זה...
L limors2 Active member 14/11/06 #121 יש מלא צמיג! כל לפני חדשות בערך../images/Emo4.gif אני מחכה לדמדומי חורף. את זה אני אוהבת טינינינינינינינינייניניניניניניניני!
יש מלא צמיג! כל לפני חדשות בערך../images/Emo4.gif אני מחכה לדמדומי חורף. את זה אני אוהבת טינינינינינינינינייניניניניניניניני!
T tkuihehr New member 14/11/06 #151 לא, זה סתם מפחיד אני אוהב את "אם שותים לא נוהגים, בשביל זה יש חברים" החדש, יש את זה כל השנה, וזה הכי טוב
לא, זה סתם מפחיד אני אוהב את "אם שותים לא נוהגים, בשביל זה יש חברים" החדש, יש את זה כל השנה, וזה הכי טוב