נווווווווו תתעוררו משעמם ליייייייי

יש לי כשרון של ביצה..חחחח

טוב האחרון לא עולה... רררר חה חה חה לי לי לי לי יו למה אני שומעת דיכאון?!? פינקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בואי תשירי ליייייייייייייייייי

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif בוקר טוב דיאולוגיסטית ../images/Emo8.gif

מה נשמע

חחח עכשיו הכל נהדר מה איתך בייבי?

לה לה לה לה המונולוג הפך לדו שיח אז בואו נאכל אבטיח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב \: נדפקתי..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבדיחות בבלוג שלך הורסות.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת בדיחות על בלונדות בעיקר..

ילדונת בלונדינית שואלת את אמא שלה: "אמא, זה נכון שתינוק יוצא מהמקום שבו הבנים מכניסים את הזין שלהם?" אמא הנבוכה אומרת: "כן חמודה" הבלונדינית שואלת: "רגע, לא ישברו לי השניים? ==================================================================== בלונדינית אחת שואלת את חברתה: "תגידי, אם הרגל שלי נרדמת, זה אומר שהיא לא תוכל לישון בלילה???" ==================================================================== ילד: "אמא, את יכולה להביא לי עוד כוס מים בבקשה?" אמא: "אבל הבאתי לך 15 כוסות" ילד: "נכון, אבל החדר שלי עדיין עולה באש" ==================================================================== ילד: "אמא, איך נראיתי כשהייתי בתוך הבטן שלך?" אמא: "מטומטם, בכלל לא היית שם, אתה מאומץ.." ==================================================================== ילד: "אמא, אבא נפל למדורה" אמא: "שתוק ותזרוק עצים נוספים" ==================================================================== ילד קניבל: "אמא, אני לא אוהב את השכן" אמא: "גם אני לא, תוסיף עוד קצת קטשופ ==================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה עד שכשהיא רוצה למרוח אודם היא משתמשת במברשת צבע ==================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה עד שכשאנשים רוצים לרוץ מרתון, הם מקיפים אותה ==================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה שביל גייטס לא יוכל להרשות לעצמו לממן את שאיבת השומן שלה =================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה עד שהיא אוכלת מצלחות של "יס" ================================================================== ילד: "אמא, איזה דג יש לי בראש?" אמא: "לא דג, מטומטם, סרטן ==================================================================== ילד: "אמא, למה הקציצה מסתכלת עלי?" אמא: "שתוק ותאכל לפני שאני אוציא לך עוד עין ==================================================================ז ה - ה י ה- ה ב ד י ח ו מ ט - ש ל - מ ו ר נ ד ה - ר ו ל ז ז ז

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif את לא מרוקאית או משהו? ../images/Emo122.gif

חחח...סתם
אם באמת משעמם לך כנסי ל: 283844861 נ.ב- אנשים לא לשכוח היום מפגש צ'אט ב 22:30 see y there

חחחחחחחח כן אני רגיל לקום בשעות

כאלה ... ואני התגעגעתי יותר ... רק חבל שאני צריך ללכת נדבר אחר כך ביי

אוף איתך ... \:

גם אני בד"כ מתעוררת בכאלה שעותתתתתתתתתתתתתתת רק שאתמול נרדמתי מוקדם, הייתי חייבת להשלים שעות שינה, לא ישנתי איזה 3 ימים.. אילו היו ימים נפלאיםםםםםםםם וקסומים... שהגיע סופם.. ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר איך אתה בורח לי ככה? ... \: :(

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo70.gifHeyy People../images/Emo70.gifGood morning../images/Emo42.gif

הלכתי לישון ברבע לחמש גרר.. עשיתי יחד עם אמא שלי עבודה לאחיות (היא לומדת להיות אחות). בכל אופן, גם אם זה ב"קצת"
איחור: בוקר טוףףףףף

חחח חזרתי עכשיו ... הלכתי בשביל ...

לקנות את הדיסק הראשון של פינק (כן עד עכשיו לא היה לי אותו ) דיסק אדירררררררררררר (כאילו שאתם לא יודעים ... )

yanivtr

New member
מורןןןןן

תראי- גם לי יש חתימה עם השם שלי(ואפילו יש את המספר איסיקיו) אבל זה לא עם תמונה של פינק, זה תמונה של גורליייייייייאז התותחים סתם רציתי להראות לכם

למעלה