אני אוהבת בדיחות על בלונדות בעיקר..
ילדונת בלונדינית שואלת את אמא שלה: "אמא, זה נכון שתינוק יוצא מהמקום שבו הבנים מכניסים את הזין שלהם?" אמא הנבוכה אומרת: "כן חמודה" הבלונדינית שואלת: "רגע, לא ישברו לי השניים? ==================================================================== בלונדינית אחת שואלת את חברתה: "תגידי, אם הרגל שלי נרדמת, זה אומר שהיא לא תוכל לישון בלילה???" ==================================================================== ילד: "אמא, את יכולה להביא לי עוד כוס מים בבקשה?" אמא: "אבל הבאתי לך 15 כוסות" ילד: "נכון, אבל החדר שלי עדיין עולה באש" ==================================================================== ילד: "אמא, איך נראיתי כשהייתי בתוך הבטן שלך?" אמא: "מטומטם, בכלל לא היית שם, אתה מאומץ.." ==================================================================== ילד: "אמא, אבא נפל למדורה" אמא: "שתוק ותזרוק עצים נוספים" ==================================================================== ילד קניבל: "אמא, אני לא אוהב את השכן" אמא: "גם אני לא, תוסיף עוד קצת קטשופ ==================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה עד שכשהיא רוצה למרוח אודם היא משתמשת במברשת צבע ==================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה עד שכשאנשים רוצים לרוץ מרתון, הם מקיפים אותה ==================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה שביל גייטס לא יוכל להרשות לעצמו לממן את שאיבת השומן שלה =================================================================== אמא שלך כ"כ שמנה עד שהיא אוכלת מצלחות של "יס" ================================================================== ילד: "אמא, איזה דג יש לי בראש?" אמא: "לא דג, מטומטם, סרטן ==================================================================== ילד: "אמא, למה הקציצה מסתכלת עלי?" אמא: "שתוק ותאכל לפני שאני אוציא לך עוד עין ==================================================================ז ה - ה י ה- ה ב ד י ח ו מ ט - ש ל - מ ו ר נ ד ה - ר ו ל ז ז ז