נווווווווו תתעוררו משעמם ליייייייי

yanivtr

New member
תיקון תמונה

שישתלב עם הרקע של הפורום

ק ב ל

אוףףףףףףףףףףףףף זה לא עולה, כשתהיה באיי סי , תגיד לי, אני אשלח לך זה יצא ממש חמוד!!

מ ש ע מ ם -איפה אתם אנשים?!!

חוץ מהדס ששואלת מאתיים שאלות בדקה, אני ממש משועעמת....... רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר חה חה חה לה לה לה חה חה חה לה לה לה הדסיייייייייייייי מואההההההההההההההההההההההההההההההההה * היא בכלל לא נכנסת לכאן..* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תתעוררווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

yanivtr

New member
התעוררתי

והתמונה שלי יותר יפההה
סתם.....(!!!!!) עם איזה תוכנה עשית את זה??? ומי זאת הדס?

yanivtr

New member
סיפור ללילה- על פינק

לא יודע אם אתם יודעים על זה, אבל אני יספר פעם אחת, פינק המקסימה שלנו הלכה בשמחה להתארח בתוכנית ילדים אמריקאית... זה היה אמור להיות שעשעון נחמד, שחשבה שתענה על כמה שאלות ותלך הביתה כרגיל. אבל זה לא היה כך כלל וכלל... פינק המסכנה שלנו נאלצה להשתתף בשעשועון של התוכנית, וכשלא ענתה נכון על שאלה כלשהי שפכו עלייה בשידור חיי נוזל וורוד מגעיל. פינק מספרת שזה היה אחד הרגעים המביכים בחייה, והיא לא יידעה מה לעשות. עמדו לו דמעות בעיניים מרוב בושה . אבל פינק שלנו לא וויתרה והמשיכה כאילו כלום לא קרה...

יש לך את הקובץ של זה?

כפרה עליההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני הייתי רוחצת אותה אחרי הזוועה חי חי חי חי

הדס זו חברה שלי..שאליתיאלה קטנה

כמה היא שואלת, חחח אבל אני מתה מתה מתה מתה עליה!! אממ... שלא תדע עם איזו תוכנה עשיתי את זה, כולי חשבתי לעשות חתימות עם פוטושופ... מתברר שחבר שלי מחק ואין לי אותה כאן, אז עשיתי עם התוכנה הכי עלובה בעולם חחחחחחחחחחחחחחחחחח צייר, מאמין? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לה לה לה

yanivtr

New member
את יודעת להשתמש בפוטושופ?

כל הכבוד... התמונה שלי הכין לי חבר שלי, בפוטושופ. ואיזה קובץ את רוצה? ואיזה קטע, חשבתי שאת רושמת- אני הייתי רוצחת אותה, ולא הבנתי! חחחחחחחחחחח רק אז הסתכלי שוב וראיתי שכתוברוחצת|סדגש.חחחחחחחחחח ד"א זה היה סיפור אמיתי לגמריי

אממ...

יש לי פוטושופ בבית, אני יודעת דברים בסיסיים, את החתימה הקבועה ידיד שלי הכין.. רוצחת אותה?.. אותי ולא אותה ..!! קובץ מהתוכנית...ששופכים עליה את הזוהמה

yanivtr

New member
אני ינסה לחפש קובץ

אני רק מנסה להזכר איך קוראים לתוכנית הזאת... בכל מקרה, אני הולך עכשיו לישון... אני צריך לסדר את הרגליי השינה שלי. אולי בחלום יבוא לי השם של התוכנית. לילה טובבבבב

מה לישון?!?!? איזה לא מתבייש

כולי מחכה לקובץ, פרפרים בבטן בלאגאנים הוא הולך לישון ככה רגוע ררררררררררררררררררררררררררררררררררר :(

עוד חתימהההההההההההה

אני מקווה שאתם מגדילים את החתימות לראות כמה הן יפות חיחיחיחיחיחי :)

למעלה