נוכחות חובה

Lir האחת

New member
נוכחות חובה ../images/Emo88.gif

שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק נוכחי: מצב משפחתי: כולנו יצאנו בעבר לדייטים.
איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם? למי שנמצא מערכת יחסים, שיציין מהיכן הכיר את בן זוגו הנוכחי.
מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם? שתפו באיזה טיפ או שניים שלמדתם מתוך חוויית הדייטים האישית שלכם.

pain is MY love

New member
הנני כאן!

שם: מרינה גיל: 21 מקום מגורים: ראשון לציון עיסוק נוכחי: מובטלת גאה מצב משפחתי: תפוסה באושר כולנו יצאנו בעבר לדייטים. איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם?: מועדונים ומקומות בילוי בעיקר אבל הכרתי גם במקומות עבודה, צבא או דרך חברים. למי שנמצא מערכת יחסים, שיציין מהיכן הכיר את בן זוגו הנוכחי.: זה טיפה מסובך. בעיקרון הוא חבר של כמה נגדים שהיו איתי בבסיס אבל בגדול הכרנו כי הייתי מאוהבת בחבר שלו ונפגשנו במסיבת יום ההולדת שלו. מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם?: לעולם לא לפתח ציפיות! דייט ראשון מוצלח לא בהכרח יעיד על בן אדם מוצלח או קשר מוצלח... שתפו באיזה טיפ או שניים שלמדתם מתוך חוויית הדייטים האישית שלכם: לקחת הכל באיזי. מה שיהיה יהיה ומה שלא יהיה לא אמור לקרות

כאן

שם: בת-אל גיל: 20 מקום מגורים: עם החבר עיסוק נוכחי: סטודנטית מצב משפחתי: סבבה כולנו יצאנו בעבר לדייטים. איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם? כל מקום למי שנמצא מערכת יחסים, שיציין מהיכן הכיר את בן זוגו הנוכחי. בקניון!! מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם? יש טיפוסים ויש טיפוסים..... שתפו באיזה טיפ או שניים שלמדתם מתוך חוויית הדייטים האישית שלכם. - מי שיבש מתייבש!

הרגעעעעע נכנסתי הביתה

אחרי יום עבודה.. וכבר נוכחת
אז... שם
שירן. גיל
21 מקום מגורים
רמלה
עיסוק נוכחי
מדריכה בפנימייה לחינוך מיוחד
מצב משפחתי
רווקהההההההההההההההההההההה
איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם
כל מיני. האחרון באירוע של חברה טובה. |*מהנסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם
כגודל הציפיות כך גודל האכזבות
והעיקר הוא לא למהר
לא להתלהב
ורק הזמן יגיד מה...

כiכב ijפל

New member
~../images/Emo41.gif~

שם:
לירי גיל:
22 ממש עוד מעט. מקום מגורים:
רעננה עיסוק נוכחי:
הייטק,סטודנטית. מצב משפחתי:
אלמנה. כולנו יצאנו בעבר לדייטים. איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם?
מסיבות, דרך חברים. מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם?
שאין נכון יותר מהאינטואיציה האישית.

זכוכיות

New member
..... (+חפירה)

שם: דנה גיל: 22.5 מקום מגורים: ת"א עיסוק נוכחי: סטודנטית מצב משפחתי: רווקה? כולנו יצאנו בעבר לדייטים. איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם? אני לא יצאתי לדייט מעולם... למי שנמצא מערכת יחסים, שיציין מהיכן הכיר את בן זוגו הנוכחי? חפירה:לפני כ10 חודשים כשרק עברתי לעיר חדשה שני חברי הטובים הגיעו לבקר אותי, לאחד מהשניים היה חבר נוסף באותה העיר והוא הצטרף אלינו עם חברתו... היה ערב הזוי למדי (הרבה אלכוהול) והיה ביננו חיבור ממש טוב, החלפנו טלפונים מתוך כוונה לשמור על קשר ידידותי, כי שנינו היינו חדשים בעיר. חוץ מכמה סמסים הדבר לא ממש יצא אל הפועל, בדיעבד הסתבר שהחברה עשתה לו סצינות, הרגישה מאויימת ולא אהבה את הרעיון. החודשים עברו ולפני כ3 חודשים נכנסתי לאחד מהפורומים בתפוז ושם קראתי הודעה שנגעה לליבי מבחור שבדיוק נפרד מחברתו, הגבתי לו והוא שלח לי מסר פרטי... המסרים התגלגלו והשיחות נעשו אישיות מאוד, תוך כדי השיחות גם אני והאקס נפרדנו. מספר ימים לאחר אותה פרידה שלי ושל האקס הגיע החבר המשותף מההתחלה לבקר ולעודד אותי, ישבנו בסלון ופטפטנו והוא הזכיר את השם של הנוכחי, שאיתו כאמור לא ממש שמרתי על קשר, שאלתי מה שלומו והוא ענה "מה, את לא יודעת? אתם מדברים?" מפה לשם, הסתבר שאותו בחור שאיתו אני מנהלת שיחות כל כך אינטימיות על גבי הנט, הוא אותו חבר משותף... כששאלתי אותו מדוע הוא לא סיפר לי שזה הוא, הוא אמר שזה סתם היה מביך אותי, והשיחות היו נתקעות. השיחות נמשכו, ולפני חודש וחצי החבר המשותף אירגן מסיבונת בדירה שלו, נפגשנו שם... ו...
מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם? אין לי ניסיון בזה שתפו באיזה טיפ או שניים שלמדתם מתוך חוויית הדייטים האישית שלכם.

TheWizard

New member
ו...

וואו! זה היה ברור לי מההתחלה, עוד מהשיחות, עוד מהפורום. היו חששות, היו פחדים, ידעתי ופחדתי לגשת. החבר המשותף בדיוק עבר ולא ידעתי בדיוק לאן, קבענו להפגש, אני והיא, בתחנת האוטובוס ומשם נלך יחדיו. עוד מתחנת האוטובוס, עוד משראיתי אותה מעבר לפינה ידעתי, ידעתי-ופחדתי. וכך שבמסיבה, במשך כל אותן שעות לא העזתי להביט בעיניה (פרט לפעם אחת בגניבה חטופה בהיסח דעתה), חשדתי שאני כל כך שקוף והכל כל-כך-ברור עד שברגע שנפגוש מבטינו היא תדע - וברחתי. היא צחקה משטויותי, ליוותה אותי בקפיצה לקניות - וכך שדיברנו, רקדנו, צחקנו, השתוללנו... והכל ללא מבט אדם. מזלי, מזלינו, שהיא מדהימה כפי שהיא ועשתה בשבילי (ובשבילנו) מה שצריך.

Zoharrr

New member
עייפות...

שם:זוהר גיל:18 מקום מגורים:מושב נווה מיכאל עיסוק נוכחי:לומדת לפסיכו' מצב משפחתי:תפוסה חזק :) לא יצאתי לדייט אפעם :)

שאפולי

New member
חובה עאלק!$%%#^#

שם: ליב גיל: 27 מגורים: בחור הכי חורי בארץ עיסוק נוכחי: עובדת על אנשים בעניים מצב משפחתי: מגניב דוקא..
דייטים: איפה יוצא להכיר? בכל מקום,מכולת קניון פאב רחוב מונית נט וכו' את הנוכחי הכרתי במסנג'ר... טיפ? בנות- תבואנה מטופחות אבל לא מידי,לא בthe best תשארנה מקום לעוד בנים- עזבו פמיניזם שוביניזם בולשיט, תמיד תציעו לעזור עם תחבורה לדייט ולשלם בסוף הדייט, מה היא תעשה עם זה כבר עיניין שלה, אבל עצם ההצעה מצדכם מזכה אותכם בכמה נקודות קלות... בהצלחה

עונה..

שם: שמרית גיל: 22 מקום מגורים: בת ים עיסוק נוכחי: עובדת במשרד הביטחון מצב משפחתי: רווקה איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם? בעיקר במקומות בילוי, במסיבות מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם? שונאת דייטים!!! אבל אין ברירה אלא לעבור את זה..

חוויות דייטים? לא תכעסו עליי?

בוקר טוב. בליינד דייט עבורי היה סקס מזדמן הכי מהיר שקרה לי אי פעם. למדתי מנסיון אישי שכל הכבוד לפמניזים שגרם לנשים להיות פתוחות יותר וליברליות יותר ומוכנות להיכנס למיטה אחרי שעה של היכרות. דייטים יש בכל מסגרת טלפונית,ווירטואלית.... וגם בין חברים ומשפחה. יום טוב.

danielo18

New member
גם פה...

שם: DANNY גיל:אוטוטו 23...זקן הילד! מקום מגורים: אי שם בין הים לכפר סבא עיסוק נוכחי:נציג ש"ל בחברה סלולרית מצב משפחתי:רווק ופנוי איפה אני הכרתי את הדייטים שלי? איפה לא. בצבא,בבית חולים (שאני חולה),במרפאה הצבאית,באוטובוס,בעבודה,בתור לבנק,בבחינה הפסיכומטרית,בבית כנסת,ואפילו בספרייה (אז איך דאמט אני לא תפוס???) מה למדתי מנסיוני המועט בדייטים? לא לבוא עם צפייות בשמיים,ולא לענות בדייט ראשון על "חקירת יכולת כלכלית" (וכן,עברתי כמה כאלה בחיי,ולא ע"י מס הכנסה!)

שאפולי

New member
חחחחחחחחחחח לא ממש

אני פה
הפרנואידית פה
|
אדי
ברחה עם דייב עוזר ההפקה
והבוס שרליל?.. וול..
אני מנועה מלספר!

למעלה