נוכחות חובה

danielo18

New member
אין בעיה,להיפך..

הלימודים לא מסתדרים (או פשוט לא קיימים,לפחות לא עד 10/2008),העבודה התחילה להיות מעצבנת (לק' דפוקים והניידות הלא מועילה הזו) הכל סתם,כאילו לא קשור ולא מסתדר לפעמים למרות שאני צוחק והכל,לפעים זה מציק - אבל כבר ילדים גדולים,צריכים להיות קצת בוגרים,לא? זה כל הקטע בלהתבגר... תאכל'ס,אולי כדאי שאני אפסיק להיות כמו ילד בן17...

שאפולי

New member
אוי שטויות

חבל להתבגר בכח ואין בשביל מה בטח שלא בגיל 23 יש את גיל 50 בשביל זה... החיים הם כאלה, ואלה גיאלים נורא קשים(סוד זה לא חולף ב18 או ב25 או ב30) אני חושבת שרק כשחוצים את ה30 וגם זה במידה והגשמת במידה לא מבגוטלת חלומות מתחילים להרגיש הקלה זה נורמלי והגיוני... אב, יש לי קומונה אתה מוזמן חבוב הקישור בחתימה..

ScorpioID

New member
ינא

שם: נגסתה בגמבה גיל: 3 מנטלית מקום מגורים: בין הפוך למיטה עיסוק נוכחי: טועם משקאות מוגזים של חברת "קריסטל" מצב משפחתי: למה לא? תמיד טוב אקשן במשפחה כולנו יצאנו בעבר לדייטים. נו, אז? שקל? איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם? בשירותים הציבוריים של תחנה מרכזית בד"כ. למי שנמצא מערכת יחסים, שיציין מהיכן הכיר את בן זוגו הנוכחי. באותו מקום. מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם? שכשמשלמים לפי שעה, תמיד אפשר למשוך עוד 5 דקות. שתפו באיזה טיפ או שניים שלמדתם מתוך חוויית הדייטים האישית שלכם. אל תנסו לשלם בצ'קים, הזונות האלה נשכניות.

Come Alive

New member
../images/Emo209.gif *מצדיעה* ../images/Emo195.gif

שם: נעה
מקום מגורים: תל אביב
עיסוק נוכחי: שחקנית מתחילה ותלמידה
מצב משפחתי: רווקה + חבר
כולנו יצאנו בעבר לדייטים. איפה יוצא לכם להכיר את הדייטים שלכם? למי שנמצא מערכת יחסים, שיציין מהיכן הכיר את בן זוגו הנוכחי. את החבר הנוכחי שלי הכרתי לפני שנה ומשהו באתר "מקושרים" כשאפשר לומר שפלירטטתי איתו דרך האתר.. הכל היה די harmless כי בדיוק נכנסתי לקשר רציני ולא ידעתי אפילו, ומאז ניסינו לצאת on and off וזה פשוט לא עבד, עד הפעם הזאת
(טפו טפו טפו)
מהניסיון שלכם בנושא הדייטינג, מה למדתם? שתפו באיזה טיפ או שניים שלמדתם מתוך חוויית הדייטים האישית שלכם. מממ.. טיפ מחווית הדייטים האישית שלי.. לא עובד- לא עובד. לא לנסות בכוח שיעבוד וסתם להאריך את הערב, חבל.

למעלה