נוכחות חודש דצמבר
.

נוכחות חודש דצמבר../images/Emo150.gif.

הדבר נהוג ברוב הפורומים ומטרתו לבדוק כמה חברים יש בפורום
. כל שעליכם לעשות הוא להעתיק את הפרטים הבאים: שם: גיל: תאריך לידה: האמאמא של האמהות המחליפות עד כה
: הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה
: יתרונות של הסדרה: חסרונות הסדרה: יום טוב
.

אנייי!! ../images/Emo9.gif

שם: מוריאל גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 25.2.91 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: אממ.. זאת שהיתה בפרק הראשון, האמא של הבנות, וזאת של אתמול מהקיבוץ הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה: אמממ הבן הגדול שהיה בפרק הראשון של הבית שהם כל הזמן עושים עבודות.. וסיוון
חח יתרונות של הסדרה: הגם המשפחות וגם האמהות מעריכים אחד את השני יותר כי הם מבינים מה יש להם, וכמה הם לא היו רוצים להחליף את זה. (ככה בדרך כלל, לא תמיד) חסרונות הסדרה: זה ממש פוגע בפרטיות לדעתי, ולפעמים מה שהאמא המחליפה אומרת לעשות לא מוצא חן לילדים ולבעל, ואז זה לא ממשיך כל כך טוב..

אני ../images/Emo3.gif

שם: גל גיל: 14.5 תאריך לידה: 4.4 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: ציפי הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה: אני ממש לא זוכרת
יתרונות של הסדרה: אנשים רואים איך אנשים אחרים חיים חסרונות הסדרה: אם אנשים מרוצים מהשינויים אז יכול להיות מצב של ריבים וזה

adar cahlon

New member
../images/Emo3.gif

שם: אדר כחלון גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 15.3.91 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: ציפי
הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה: גל והקטנצ'יק שהיה אתמול
יתרונות של הסדרה: לפעמים יוצא מההחלפה משהו טוב(אתמול, למשל) חסרונות הסדרה: אומרים שזה מבוים, אם אני אגלה שהשמועות אכן נכונות.............

אני../images/Emo122.gif

שם:עדי גיל:16 ושבוע..חחחח תאריך לידה:24.11.89 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה:אמממ...לא זוכרת שם
הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה:סיוון
..ונראה לי צינתי את זה מספ פעמיים.. יתרונות של הסדרה:נותן אפשרות לראות שתי קצוות שוניים ולמצוא את הגשר ביניהן וללמוד מטעויות של אחרים חסרונות הסדרה:אין..לי לפחות

../images/Emo152.gif../images/Emo45.gif

שם: חן גיל: 11 ת.ד: 20.8.1994 האמאמא? ציפי הילדה הכי חתיכה- ליר יתרונות: אימוצי הרגלים שונים של השמפחות בתוכנית שדי עוזרים
חסרונות: תחשבו על הילדים שמופיעים בתוכניות. קחו לדוגמא את רוני, היא בטח באמת ממש נפגעת עכשיו מהדמית שהוציאו לה

במבמ.

שם:כרמית
תאריך לידה:20/10/87.
האמאמא של האמהות המחליפות עד כה:מרית
.
הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה:הילד הקטן של מיכל מאתמול
וכמובן שסיוון:$.
יתרונות של הסדרה:מעניינת
.
חסרונות הסדרה:לא ברור אם מבויים או לא בלהבלבלה
.

ליר הדס

New member
אני :]

שם:ליר הדס גיל:15 תאריך לידה:28.2 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה:אמא שלי המתוקה הזאת :] הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה:אח שלי שלמי שלא יודע קוראים לו יגל! יתרונות של הסדרה:היכולת להכיר משפחות אחרות ולהעריך את המשפחה שלך. חסרונות הסדרה:ההקצנות.

guy golan

New member
חשבתי שהם באותו גיל...

אבל בדקתי באתר של קשת וראיתי שטעיתי

ליר הדס

New member
אז לשאלות..

לאחי הגדול יותר קוראים ניתן- הפירוש- ניתן במתנה. אל תשאלו אותי למה ואיך כי לא אני המצאתי את השם. בקשר לתמונות, אפשר לפנות אלי לאייסיקיו.

נכנסתי ושלחתי הודעה.....

ודרך אגב כבר ראיתי את התמונות שלך (ב-שין, היה קישור לזה בדף של האייסי) ואני באמת חייב לציין שאת מאוד יפה.

אני../images/Emo9.gif

שם: אור גיל: 15 תאריך לידה: 29.8 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: אממממ אני לא זוכרת ממש שמות .. אממ זאתי שנתנה חופש לילדים הבלונדינית .. ומרית .. וזאתי שהייתה האמא המחליפה של גל
<לא אורלי
> הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה: גלללללל
יתרונות של הסדרה: אמממ האמהות מתחילות להעריך ת'משפחה שלהם .. ואת מה שיש להם .. ואולי לומדות ממשפחה אחרת חסרונות הסדרה: פלישה לפרטיות ...

למעלה