נוכחות חודש דצמבר
.

guy golan

New member
אני

שם: גיא גיל: 16 תאריך לידה: 23.11.89 האמאמא של האמהות המחליפות: מרית - בגלל האהבה וההקשבה לילדים ומיכל - בגלל היכולת לשנות הרגלים ולהקדיש יותר זמן למשפחה (לפחות ככה היא אמרה...) הילדה הכי חתיכה בתוכנית עד כה: ליר. יתרונות של הסדרה: ללמוד מטעויות ולשנות התנהגות כלפי הבית והמשפחה. חסרונות של הסדרה: ההקצנות ושהיא קצת מבוימת.

קמילעעע

New member
גם אני!

שם:קמילה
תאריך לידה:14.8.92
האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: ציפי
הילד הכי חתיך בתוכנית:ואווו המ,אהבתי את אוהד, ואת סייון,ויונתן[הבן הגדול של דינה]וכמובן שאת גל[הבן של אורלי]
יתרונות של הסדרה:אין לי כוח לחפור
חסרונות של הסדרה:כנ"ל סופשבוע נחמד.

ba r2 0 1 0

New member
אני פה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

שם: בר גיל: 15 תאריך לידה: 14.12.90 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: מרית הקיבוצניקית (ככה קוראים לה?!) הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה: לא יודע... יתרונות של הסדרה: פשוט מקסימה וכיף לראות אותה! חסרונות הסדרה: לפעמים קצת מבויימת

Double U

New member
מה המצב?

שם: שי גיל: 15 תאריך לידה: 15.11.90 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: מרית. הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה:עם כל הכבוד להם, אף אחד/ת לא היה/הייתה חתיכ/ה עולמי/ת. יתרונות של הסדרה: מצחיקה, ייחודית, מעניינת. חסרונות הסדרה: חדירה לפרטיות, אולי חלק מהסדרה מבוים

yarden777

New member
אני

שם: ירדן גיל: 13 תאריך לידה: 5-10 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: אורית אלוני הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה: ליר הדס יתרונות של הסדרה: סדרה מעולה , אנשים רואים איך מתפקידים בלי אמא שלך ומבינים כמה אמא יש רק אחת .... חסרונות הסדרה: כנראה מביוימת , חודרים לעומק של הפרטיות...

RaZiK4

New member
מתפקד../images/Emo150.gif

שם: רז גיל: ב-22.12 14
תאריך לידה: 22.12.91 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה
: ציפי הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה
: ליר.. או שבעצם בת אחת של ציפי הייתה יותר כוסית
יתרונות של הסדרה: פותרת בעיות, מראה משפחות אחרות, חוקים נחמדים... חסרונות הסדרה: מריבות
?

אני! הא!

שם: תומר גיל: 14 + תאריך לידה: 25.4.91 האמאמא של האמהות המחליפות עד כה: ציפי התימניה חח פשוט אין עליה. הלוואי עלי כזאת שמחת חיים. הילד/ה הכי חתיכ/ה בתוכנית עד כה: יגל חח. הורס! וגם אני מכיר אותו! ונתתי לו כיף! זה עם היד. יתרונות של הסדרה: להראות הרבה צדדים של העולם. וכמה מטופש הכל, לדעתי. צריך לקחת הכל בקלות כמו ציפי. אם לא נחיה את החיים בכיף מה זה שווה? הא? או כמו מיכל נגיד שמגשימה את עצמה. זה סוג של כיף שלה. כל מי שנהנה בחיים לא משנה איך הוא חי אז הכל מצויין. חסרונות הסדרה: התמסחרות רבה. הקצנות. קצרה מדי. המון בריאות לכולם

למעלה