נוסח מכתב התפטרות

מצב
הנושא נעול.

zivzivziv1

New member
נוסח מכתב התפטרות

נוסח מכתב התפטרות
מישהו יכול בבקשה לכתוב נוסח של מיכתב התפטרות עקב הפסקת יחסי עובד מעביד? (המעביד לא קרא לי לעבודה כבר 16 חודשים)

אני לא מנסחת מכתבים בפורום

נוסח מכתב התפטרות
מישהו יכול בבקשה לכתוב נוסח של מיכתב התפטרות עקב הפסקת יחסי עובד מעביד? (המעביד לא קרא לי לעבודה כבר 16 חודשים)
אני יכולה לומר לך שבמכתב צריכה להיות הודעה כי אתה מתפטר וכי אתה נותן הודעה מוקדמת להתפטרותך כמחויב ממך עפ"י חוק (זה תלוי בותק שלך) וכי התפטרותך תכנס לתוקף ביום XXX (בהתאם למשך ההודעה המוקדמת שעליך לתת). בהצלחה.

בשביל מה לך לכתוב מכתב כזה???

אני יכולה לומר לך שבמכתב צריכה להיות הודעה כי אתה מתפטר וכי אתה נותן הודעה מוקדמת להתפטרותך כמחויב ממך עפ"י חוק (זה תלוי בותק שלך) וכי התפטרותך תכנס לתוקף ביום XXX (בהתאם למשך ההודעה המוקדמת שעליך לתת). בהצלחה.
אם ביחסים ביניכם המעביד היה אמור לקרוא לך לעבודה, ואם המעביד לא קרא לך לעבודה במשך 16 חודשים, קשה להניח שהוא עדיין חושב שאתה "עובד". מה יעזור לך להתפטר עכשיו?

אופס../images/Emo12.gif - לא שמתי לב לסוגרים

אם ביחסים ביניכם המעביד היה אמור לקרוא לך לעבודה, ואם המעביד לא קרא לך לעבודה במשך 16 חודשים, קשה להניח שהוא עדיין חושב שאתה "עובד". מה יעזור לך להתפטר עכשיו?
אופס
- לא שמתי לב לסוגרים
מצטערת. יוסאריאן כמובן צודק.

zivzivziv1

New member
אני מעוניין במכתב התפטרות בגלל...

אני מעוניין במכתב התפטרות בגלל שהמעסיק טוען שאני עדיין מועסק אצלו! אז מייעוץ שקיימתי עם קו לעובד נאמר לי שאני צריך לתת לו מכתב התפטרות ולאחר 14 יום, אם הוא לא שילם לי פיצויים, אני יכול לתבוע עקב הפסקת תנאי עובד-מעסיק. אם מישהו בכל זאת יכול לנסח לי מכתב התפטרות אני אודה לו מאוד.

שיר ורד

New member
אם המעסיק טוען שאתה עדיין מועסק אצל

אני מעוניין במכתב התפטרות בגלל שהמעסיק טוען שאני עדיין מועסק אצלו! אז מייעוץ שקיימתי עם קו לעובד נאמר לי שאני צריך לתת לו מכתב התפטרות ולאחר 14 יום, אם הוא לא שילם לי פיצויים, אני יכול לתבוע עקב הפסקת תנאי עובד-מעסיק. אם מישהו בכל זאת יכול לנסח לי מכתב התפטרות אני אודה לו מאוד.
אם המעסיק טוען שאתה עדיין מועסק אצל
אזי אתה זכאי לכאורה לתבוע שכר על כל התקופה בה לא הועסקת, על פי ממוצע השכר בחודשים שקדמו לכך. לפני שאתה הולך לתבוע את השכר הנ"ל, רצוי שתציין למה אינך מועסק למרות שאתה עדיין עובד שלו. אם אתה מתפטר אתה לא זכאי לפיצויי פיטורים, אלא אם כן סיבת ההתפטרות מצדיקה זאת. אומנם תקופת אי העסקה ארוכה כל כך כנראה מראה שאין בכוונת הצדדים להמשיך ולקיים יחסי עובד מעביד, אבל אם הפסקת העבודה בפועל בעבר נבעה מיוזמת העובד ולא מיוזמת המעסיק העובד ייחשב כמתפטר לכל דבר. אם המעביד הוא זה אשר לא אפשר לעובד להמשיך ולעבוד, אתה צריך לציין במכתב ההתפטרות שסיבת ההתפטרות אי הרעת תנאים מהותית בכך שבמשך תקופה של.. לא שובצתי לעבודה ולא קבלתי כל שכר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה