נוסטלגיה לחג- מה הפרק הראשון שראיתם?

מוגלי7

New member
באופן מפתיע (לא באמת), Rose.

חשבתי שזה שונה מכל דבר שראיתי אי פעם. זה היה מטופש ומצחיק ומוזר ורציתי להמשיך, לפחות לעוד פרק אחד. בפרק השני כבר הבנתי את הקונספט, ונדלקתי על העניין שכל פרק זה עלילה אחרת. ואז נתפסתי.

אגב, משהו ששמתי לב אליו - כמעט כל מי שאני מכיר שהתחיל את הסדרה ב"Rose" (כולל אני), שאל את עצמו את השאלה "אז רגע, הפלסטיקים האלה הולכים להיות כל הסדרה?". תודה לאל שלא חח.

הפרק שאני ראיתי- The Empty Child

ואני מתפלאה איך המשכתי... הפרק די זעזע אותי
לא הכרתי את הדמויות ולא הצלחתי להבין איך הן קשורות- רוז עם חולצת לונדון חמצון מכוער ומבטא כבד, איש עם פרצוף מאוד רציני ופנס פורץ מנעולים,
המוסיקה תפסה אותי מייד ושחזור התקופה, אולי בגלל זה נשארתי?
זה פרק שבדיעבד אני יודעת שבין היותר מפחידים (טוב, הגדרת פחד היא אינדבדואלית...אותי הוא מפחיד!) והשאיר אותי בפה פעןר
כמובן שבגלל שזה פרק בשני חלקים התחלתי מייד לחפש איפה אפשר למצוא את ההמשך
סביר להניח שצפיתי בפרק בBBC PRIME בכבלים.
נתפסתי מייד- מה שנקרא אהבה ממבט ראשון

LOLtown

New member
the satan pit

לא הכל. רק את החלק שהוא מדבר עם היצור וקצת לפני ואחרי. בידיוק קיבלתי הערה על העיניים של טננט, על זה שיש לו מבט מטורף בעיניים ואז התחלתי להתעניין קצת בסדרה.

הפרק השלם הראשון נראה לי היה the girl in the fire place או school reunion. ששניהם חיבבתי. אבל מסודר התחלתי לראות רק מהשלישי. וכנראה הפרק הראשון של העונה השלישית הלהיב אותי מספיק כדי לראות את הכל....

shaharEB

New member
Blink

אח שלי ראה דוקטור הו .. לפני , ואני הייתי יחסית צעירה ופחדתי לראות פרקים של דוקטור הו , כי יום אחד עברתי ליד המסך וראיתי את הג'ודון ><

אז הוא אמר לי.. :" אם יש לך אומץ, תראי דוקטור הו עונה 3, פרק 10 "

בשביל להוכיח שאני אמיצה, ראיתי את הפרק

בפעם הראשונה די פחדתי, המוזיקה מפחידה להחריד !
אבל ממש ממש אהבתי [הפרק בין הטובים אם לא הכי של מופאט אחרי הכל..]
ואז ראיתי את זה שוב ושוב, איזה 5 פעמים, עד שנזכרתי שלסדרה יש עוד פרקים ><
והתחלתי לראות פרקים באקראי.. מעונה 3 ו4.
אבל רציתי לראות הכל מהתחלה, אז חזרתי להתחלה וראיתי את Rose

ואפילו שחשבתי שאני לא אוהבת מד"ב.. התאהבתי

Lhuna1

New member
בהתחלה ראיתי במקרה רק קטע קטן מהפרק

Father's Day, ולא הבנתי כמובן מה אני רואה אז לא עניין אותי וגם הפרצוף של הדוקטור נראה לי מוזר או מכוער (?!?!) אז עזבתי את זה.

שנים אח"כ נפלתי על השידור ביס של עונה 5 פרק 1, ראיתי סתם ככה בלי כוונה ואז המשכתי והתאהבתי אחרי כמה פרקים.

אח"כ השלמתי גם את העונות הקודמות וגיליתי שהפרק ההוא היה אחד הטובים (וגם שהדוקטור לא מכוער...)

גם אצלי זה היה רוז

היה כשהייתי בתיכון, והולכת לסבתא שלי אחרי בית-הספר.
זה תמיד היה באותה שעה, ולדעתי זה החליף סדרה אחרת שהייתי רואה באותה השעה, אז ככה הגעתי לזה ובגלל זה המשכתי. ראיתי את שתי העונות הראשונות ואח"כ פרק פה - פרק שם, עד ששנה שעברה, לפני שטסתי לסקוטלנד עם עצירה בלונדון עם חברה חולת ד"ה שרצתה לקפוץ להו שופ, אז עשיתי מרתון של כל העונות בשביל להיזכר והתאהבתי סופית.

limors2

Active member
Rose.

שמעתי הרבה על הסדרה ומלא על טננט (זה היה בתקופתו) אז החלטתי לראות. חשבתי שהפרקים הראשונים מטופשים להחריד אבל המשכתי בכח כי רציתי להגיע לעונה 2, ולקראת אמצע העונה התאהבתי

timetraveler900

New member
זה סיפור די מצחיק

זה היה כשל - Yes עוד היו את ערוצי יס סטארס וחיכיתי שיתחיל פרק של רובין הוד. כל יום לפני רובין הוד היה דוקטור הו וכל הזמן חיכיתי שכבר יתחיל רובין הוד עד שהתחלתי קצת להתעצבן על דוקטור הו. יום אחד העברתי לערוץ 10 דקות לפני רובין הוד והיה את הפרק Voyage of the Damned. אמרתי לעצמי שאין לי משהו יותר טוב לעשות אז פשוט צפיתי וחיכיתי שיסתיים. כשנגמר אז אמרתי שזה אולי כן נחמד ולא כזה נוראי אבל לא באמת נמשכתי לזה...
כמה ימים אחר כך (זה היה החופש הגדול) זפזפתי בטלוויזיה וראיתי שבדיוק התחיל דוקטור הו אז התיישבתי לראות. זה היה הפרק New Earth - הפרק הראשון שראיתי באורך מלא. כשהדוקטור ורוז הגיעו לבית החולים ורוז מסתכלת על הכל חשבתי לעצמי - מי זאת הברבי הזאת? אסטריד מתה! היא לא יכולה להחליף אותה! מה זה צריך להיות? לא מגיע לה להיות עם הדוקטור.. וכו' כו'.. אז כן, לא היה לי שמץ של מושג איך עובדת כרונולוגיית הסדרה אז הנחתי שהם משדרים בסדר הנכון (לא נכון
)
אבל חוץ מזה ממש התלהבתי והתחלתי לצפות כל יום ואז כבר התחלתי להשלים פרקים באינטרנט כי לא הייתה לי סבלנות

אז איפשהו בין החתולים לאיש זאב התאהבתי

shaharEB

New member

"מי זאת הברבי הזאת? אסטריד מתה! היא לא יכולה להחליף אותה!"
מצחיק

OKDeSign

New member
Rose

ולמרות שחשבתי שלא באמת עקבתי אחרי הסדרה ראיתי במסודר ביס את שתי הוענות הראשונות לפני שעברתי לאינטרנט כי לא יכלתי לחכות יותר

(אני היחידה שחושבת שROSE היה אחלה פילוט ולא גרוע?..)

shaharEB

New member
ממש לא, אני גם חושבת שהוא טוב

אפילו יותר מטוב ..הוא היה מצחיק,הזוי, ומעולה

limors2

Active member
כנ"ל.

אם הוא היה גרוע לא הייתי ממשיכה.
אלה היו הפרקים אחרי שפחות אהבתי. אבל בצפיה שניה נהניתי הרבה יותר.

I Tusha I

New member
פיילוט מעולה לטעמי

בזכותו גם אני דבקתי בסדרה (עד שלב מסויים...
- ארור תהיה סטיבן מופט!)

shaharEB

New member
אני תוהה אם אני הייתי ממשיכה אחרי הפרק הזה

הפרק היה טוב,אבל הרבה יותר 'נוח' להכיר את הדמויות והסיפור בפרק הספציפי הזה ..לא
?
רוז נעלמה.. איך היא נעלמה , לאן היא נעלמה , לאן היא חזרה..

Davros

New member
למען האמת,

הפרק הראשון שראיתי הוא מהסדרה המקורית (לא, לא הייתי אז). במקרה ההוא הפרק הראשון שראיתי היה State of decay, פרק נוסטלגי למי שראה את הסדרה המקורית, ההוא עם הערפדים. מכיוון שהייתי אז בן 11, הוא עשה לי סיוטים. הרבה סיוטים. כמה זמן אחרי החלטתי לחפש קצת באינטרנט וראיתי את Rose, כיאה לתחילת סדרה חדשה. מאז (2010) ראיתי את רוב הפרקים ברגע שהם עלו לאינטרנט. ונהניתי מכל רגע, כמובן!

ailag

New member
נדמה לי aliens of london

הפרקים הראשונים שראיתי היו aliens of london/world war 3, the long game ויכול להיות שrose. אני לא מתה עליהם (לונג גיים בערך כן, השאר - לא) הסדרה שם מנסה עדיין להסגר על עצמה ויוצאת די מפגרת.
אני זוכרת שחשבתי שזאת סדרה מגניבה ואראה אותה.. מתישהו. אותו מתישהו שאני אומרת על כל סדרה קיימת כולל כמה שעל המחשב שלי או שיש לי DVD (יד שניה) שלהן וזה לא קורה.

ראיתי פה ושם פרקים אח"כ.

ומה שתפס אותי היה זה שעונה 5 היתה ב VOD והיתה לי גישה לשם כשהיו לי שעות מתות אז אמרתי, טוב, נראה על מה השגעון... אז שנים אחר כך (וכבר שמעתם את הקיטורים על זה שבלונדון עברתי עשרות פעמים ליד הטארדיס, פגשתי דאלק HOME MADE כולל מעוות הקול, שמעתי התייחסויות וציטוטים וישבתי משועממת במלון בזמן שהקרינו את הפרקים האחרונים של דייויד, ולא הייתי הוביאנית)

Lion_Heart

Well-known member
לפני המון המון המון ...זמן (יותר מ 15 שנה)

ראיתי פרק עם הדוקטור השלישי שממנו אני זוכר רק שורה אחת ...ואחרי זה רוז

באופן מפתיע באמת, Rose

כן מפתיע כי משם המשכתי ישר לסוף העונה ה6, אח"כ השלמתי עונה 5 ואז שוב 6 כי כבר יודעת איך זה נגמר ומה אכפת לי אספיילר לעצמי הכל
הבנתי שאני מעדיפה את ה5 ושעלי לחזור עוד כי יש המון דברים שאני לא מבינה
(למה לעזאזל אישה מבוגרת מזילה ריר על מאט הצעיר בכל הפרקים?)
צפיתי בכמה פרקים עם דיוויד טננט (אהבתי!)
ועכשיו סוףסוף אני התחלתי צפייה נורמלית מהפרק ה2 והלאה... ובמקביל צופה בעונה ה7 בפרקים החדשים.

שאלה מצויינת! וממש לא ישר, הייתי דבוקה בדיעה שאם הייתי צופה בדוקטור כמה שנים לפני מתי שהיה לי בתקופת התיכון קראש רציני על מדע בדיוני הייתי מתמכרת אבל עכשיו אני כבר מבוגרת מדי ובלה בלה בלה
סידרה כיפית ומהנה עם הרבה יותר מתחת לפני השטח מאשר מה שנדמה
כתובה היטב ואין לי לרוב תלונות מעבר לאולי כמה על העונות האחרונות אבל אני בהחלט יכולה לחיות עם זה אבל כבר לא בלי הדוקטור.

כמו כולם אוהבת את הפרק של Blink
באופן מיוחד עכשיו שאני סוף סוף צופה בפרקים מהעונה ה1 אוהבת את הפרקים שכתב טי דיוויס.

למעלה