נוסטלגיה לחג- מה הפרק הראשון שראיתם?

גם אצלי רק לאחרונה הסתדר הבלאגן

כל פעם ראיתי פרק מעונה אחרת עם מלווה אחרת עם המון חורים ורק בחודשים האחרונים מוצאת את הזמן לראות לפי הסדר וממש להבין.
את מבוגרת מדי??? אוי ווי זמיר, זה אומר שאני ממש גריאטרית

אין גיל לאהבה

חחח אני מתחילה להבין

למרות שזה בלגן לא קטן בכלל, אני עכשיו אחרי צפייה מרגשת בDoomsday.

בעבודה יש לי על המחשב רקע של טרדיס חונה !! איזה מגניבה אני אה
מזל שעדיין אף אחד לא שאל מה זה ..

ailag

New member
-=-=-

"אבל עכשיו אני כבר מבוגרת מדי ובלה בלה בלה"
Don't worry, we'll soon fix that!

את באה לאייקון שנקלקל אותך?

הייתי רוצה לבוא

צריכה לבדוק מה קורה עם תחבורה ציבורית בימים האילו כי מדובר בחופש סוכות עד כמה שהבנתי
בשביל חובבת מד"ב כמוני בהחלט יכולה להיות חוויה
יש אנשים שבאים והם גם מהצפון הרחוק?

אני פחות צפונית,

ובכל זאת יש בעיה עם תחבורה ציבורית בחגים
אני אשאל אותך יותר קרוב לתאריך הייתי גם רוצה להגיע בשביל לראות מה זה

ailag

New member
בואי בואי

יש אנשים שבאים מכל מיני אזורים בצפון. לא זוכרת כרגע מי מהצפון הרחוק חוץ מארצנו אבל יש למשל ריכוז גיקים בחיפה, בגלל הטכניון בין השאר.
וכן, זה בחוה"מ סוכות.

יש אפשרות של לינה בבי"ס הסמוך, עירוני א'. זה בחינם, את מביאה שק"ש וזה כמה אנשים בכל חדר (מאותו מין ויש חוקים שנועדו לעשות את הלינה שפויה ואנשי סגל שיאכפו). וכן, זה אירוע שרלוונטי פשוט להסתובב בו מצאת החמה עד צאת הנשמה - גם אם את חדשה ולא מכירה אנשים, את תכירי.
(כחובבת דוקטור הו זה "הנושא החם" לאחרונה, בשנה שעברה סימנתי על עצמי סימני סיילנס וזה גרר כל כך הרבה שיחות דוקטור עם אנשים שלא הכרתי!)

אם זה לא נוח לך אפשר לבדוק הוסטלים (אם כי לא שמעתי על אנשים שלנים בהוסטל, אבל זה בטח בגלל האופי הישראלי..) ובטח יש אנשים שישמחו לארח אצלם. אלו לדעתי הפתרונות הכי טובים לאנשים מהצפון הרחוק שרוצים לבלות פרק זמן משמעותי שם.
כמובן שאפשר פשוט לבוא לאחה"צ ולחזור :)

אוכל לבוא ליום ולחזור

בשמחה, השאלה היא אם יהיה לי איך כי אני תלוייה ברכבות
ולגבי ריכוז הגיקים של הטכניון - את יודעת איך הם מסתדרים?
לפי ההודעה שלך אני מרגישה שיש לי אופי אירופאי כי ללון בבית ספר ועוד עם אנשים נוספים בשק שינה ממש לא משהו שהייתי עושה
המרתון של באטמן נשמע לי אחלה והייתי מביאה חברה
מעבר לכך, לא יודעת אילו עוד אירועים יהיו נכנסתי לאתר של הפסטיבל אבל לא היה שם ממש מידע

ailag

New member
-=-=-

ללון בביה"ס זה יותר הנוער, אבל גם הרבה לא-נוער ישנים בעירוני. אחרים לנים אצל חברים בת"א. (או סתם חנונים שהם לא מכירים כי גיקים הם אנשים נחמדים. הייתי מציעה אבל יש לי אילוצי שעות..)
פרטים על הלינה בעירוני - http://www.iconfestival.org.il/2012/visitors_info/sleep

אין לי מושג על הטכניונאים / חיפאים. כתל אביבית לא ממש התעסקתי בבעיות לינה אף פעם.

אם יש לך גם כיס אירופאי את יכולה לחפש הוסטל / מלון / AIRBNB. לא חייב להיות ליד האשכול, יש אוטובוסים. (תלוי כמה את סובלת אוטובוסים)
אבל לא שמעתי על אף אחד שעושה ככה.. אז או שכולם קצרים בכסף או שהאפשרויות לא נוחות.

יש תוכניה מלאה כאן: http://www.iconfestival.com

לדעתי לא צריך לבוא רק לפי אירועים מהתוכניה. יש גם דוכנים, זירה, פונדק, משחקים, אנשים, בלגן.. גם אם באים עם חברה, גם אם לא.

ותגידי שלום כשאת שם, אני כנראה אהיה עם תג שם.

למעלה