נוסטלגיה 1

נוסטלגיה 1

יש לי הרבה חומר נוסטלגי מהקריירה של סי ואני אעלה אותו מפעם לפעם שגם אתם תהנו, חומר שאולי אפילו יפתיע את סי (אולי....) אז הדבר הראשון היא המדבקה שליוותה את יציאת השיר "גראפיטי 89" מהאלבום "עובדים בכביש שיצא ב- 16.3.90

נוסטלגיה 2

ביקורת של יוסי חרסונסקי, מבקר המוסיקה של מעריב עד היום על השיר "זה כואב" של סי מתוך האלבום "עובדים בכביש" משנת 90´. שימו לב למה שכותב חרסונסקי על סי: "יש בה בסי משהו מהכוח של זמרות אמריקניות מובחרות, אפילו ג´ניס ג´ופלין המנוחה..." ועוד נותן המבקר הזה, (שנחשב מאוד) לשיר הזה ציון 4 מתוך 5. לנו זה ברור, למי שלא - רק שיידע. חג שמח.

אמיר 19

New member
הוא צודק האיש הזה חרסונסקי

אני מסכים עם כל מילה של חרסונסקי יש לה את זה היא גדולה היא גדולה היא גדולה

actress

New member
היוסי הזה קטל אותה השנה, הנה ../images/Emo26.gif

זה הביקורת סי היימן, "תחלמי בגדול" (אי. גי הפקות) סי היימן חיפשה תמיד להיות יותר אמריקנית מישראלית, משהו בין ג´ניס ג´ופלין לטינה טרנר. היא לוקחת את "חוזרת ערב החג" של יענקל´ה רוטבליט והופכת אותו לגוספל עם "הללויה" וכל זה. אבל הבעיה אינה בסגנונות המוסיקליים שהיא מאמצת, אלא בתמהיל שירים לא ממוקד שהפך את האלבום לנטול חוט שדרה. היימן עושה את "שושן פרא" לפי ניק קייב בדואט עם דני ליטני, ופתאום היא עוברת לקצב לצ´ה-צ´ה-צ´ה קליל ב"האהבה שלי לא שקטה", מלודרמטית עד השתפכות ב"אמא בעולם", מנסה כיסוי לשיר המוכר ממייק בראנט "תן לאהוב", וגם הולכת על דואט מיותר עם ארקדי דוכין ב"רק מתוך שינה". לעומת זאת "מאז שנסעת", שיר געגועים בקצב מיד-טמפו בעיבוד עגמומי, הוא שיר אישי, אולי הכי אותנטי באלבום, וחסרים עוד כמה כמוהו. מתברר שריגושים מלודרמטיים וסלט סגנונות לא יכולים לבוא במקום יתר מיקוד ועומק.

ט י נ ה

New member
ואחרי כמה שנים הוא כתב עלי את ההפך

אבי צר לי לצנן לך את המנועים אבל מבקרי מוסיקה תמיד קטלואת האלבומים שלי ותמיד היללו את המופעים שלי

אני יודע ש..

יוסי חרסונסקי כתב גם דברים אחרים לגמרי, שחלקם אפילו אצלי. אני חושב שדווקא בגלל שהוא כתב דברים חיוביים וחזקים צריך להעלות אותם- להזכיר למי שלא זוכר או למי שמכיר אותו רק בשנים האחרונות, השירים שעליהם כתב את זה ..מוקלטים, קיימים ומלאי חיים.

לימבו

New member
תסלחו לי...

אבל בעיני אדון חרסונסקי הוא סתם מנופח מעצמו. במשך שנים רגזתי על הדעתניות המרגיזה שלו- את מי הדיעה שלו בכלל מעניינת??? היום אני בכלל לא מתייחס, ואפילו לכתבות ה"אובייקטיביות" שלו הוא דוחף את הדעה האישית-סובייקטיבית שלו וזה מעניין אותי כשלג דאשתקד.

ifatco1

New member
../images/Emo16.gifבקשר להיפך

במוצש האחרון היתה מוסיקה עברית בגת רימון שירים מלפני 30 שנה בעיבודים של היום. התקליטן היה אמיר כהן - סופר די.ג´י, כידוע. הקהל מאד נהנה. אם זה לא מספיק - ומתברר שזה לא הספיק - הופיעה אם לשניים, קצוצת שיער וטובת מראה, קראו לה טינה או סיס, לא זכור לי
היא היתה הדובדן שבקצפת, ואלה שראו אותה בפעם הראשונה, הבטיחו לעשות זאת שוב. תוכלו גם להתקשר לגת רימון - 5106925 ולבקש אותה שוב. אנחנו לא מבקשים הרבה - אהבה, עבודה, וחדר קטן.

actress

New member
רגע רגע רגע את היית שם?או יוסי היה?

אתה רוצה להגיד שמבקרי מעריב הגיעו עד לפורום שלנו או שאני מבולבלת

ifatco1

New member
בילבלתיך? ../images/Emo10.gif Sorry

הייתי והיה גדול, יצא מכליו. יוסף לא היה שם, עדיין.

eranmc

New member
לא נורא סי

האמת אני גם חושב שאת יותר שווה בהופעות כי את מלהיבה את הקהל מעולה. וכן אל תשימי לב למבקרים, לפעמיים מספיק לרצות בן אדם אחד וזהו לדעתי זה כבר טוב.

actress

New member
היא צירפה מדבקה וגם שלך יעלה לטאג

ליין
תשתף בעוד דברים ככה כולם יתעדכנו יותר וכמו שאתה רואה יש נהירה לפה

actress

New member
../images/Emo42.gifאתה רוצה לכתוב מאמר על ההופעות

אני אעלה למאמרים?

ט י נ ה

New member
אם כבר מדבקה .. אז הנה האמת

אני עשיתי את המדבקה הזו לבד ולכן היא כל כך עקומה ,אני מעולם לא הצלחתי מי יודע כמה בעסקי בתיה עוזיאל למינהם . יש לי עדיין כמה מאות חתיכות קטנות וגדולות מהמדבקה הזו ואני אתחיל להביא אותן להופעות רק כארשר האוסף יצא והשיר בתוכו

למען האמת..

מה שנורא אהבתי בה זה את העובדה שהיא באמת באמת נראת כמו גראפיטי - ולא סימטרית לחלוטין. אם מדביקים אותה על בטון (קשה אבל אפשר) טיפה מרחק..ואף אחד לא חושב שזו מדבקה, האמיני לי, הדבקתי.

אהוד_

New member
HEJ סי, אל תתיחסי! יוסי חרסונסקי

קוטל כל דבר, למה קוטל....בעצם זה רק מחשבה שהוא חושב....!

למעלה