נוסטרדאמוס

rodney

New member
נוסטרדאמוס

"הבן אדם" חזה את התקפת הטרוריסטים על ניו יורק , את מלחמת העולם הראשונה והשניה , (הוא קרא להיטלר היסטר!) והוא חי בשנת 1550!!!!!!! הוא חזה גם את שרפת לונדון ועוד כ 4000 חזיונות! שרובם התגשמו הקטע המפחיד פה שהוא גם די מדייק בשנים ויש לו נבואות עד 4000 לספירה (יש אפילו הטוענים שעד 9000!) יש לי ספר מלא בנבואות שלו וזה לא מעודד במיוחד. השאלה הנשאלת היא ניתן להשוות לאורקל? אין מילים!!!!!!!!! טוב זהו להפעם

חזיר בר

New member
שטויות במיץ

הוא רק אומר דברים כללים שאנשים מפרשים בצורה מסוימת איך אמר השבוע עלי מוהר בעיר (ויסלח לי אם קצת הרסתי את הציטוט) "זה שאנשים עוד מאמינים לשמנדריק הזה זה אחד מהפלאים הגדולים ביותר בדברי העולם של חורבנו."

srullli

New member
זה קצת בעייתי

לא קראתי את מה שהוא כתב... אבל אני מבינה שהוא רשם את הכל בצורה מרומזת שכזאת דרך שירים או משהו כזה..... כך שזה נתון רק לפרשנים והם כמובן יכולים להחליט מה שבראש שהלם וכולם יקחו את זה כתורה מסיני . כאילו הכל ברור מאליו ... מצד שני הבנתי שהוא גם מזכיר הרבה שמות שיותר מאוחר הופיעו בצורה בולטת במהלך ההיסטוריה .... קצת מפחיד... שמעתי משהו שהוא אומר שיגיעו חייזרים ב-2009 או 2010 (לא זוכרת...) מממ....אם אני אראה אחד אני בטח אתעלף על המקום ..... העתיד מפחיד

srullli

New member
טוב שתיקנו את הבעייה שלהם בתפוז

אם זה לא היה זז (ובמיוחד ההודעה הארוכה שלי שמקודם ....) הייתי עוד מסוגלת להיכנס לאיזו רוח קרב ולערוף כאן כמה ראשים ! חיחי.... סתם .... כלום כלום..... אני עייפה כמו תמיד . לא חדש . הויייי......

חזיר בר

New member
שמות בולטים?

שמות שאולי עושים דמיון מסוים לשמות אבל אבל לעניות דעתי,הבולשיט הגדול בהיסטוריה.

srullli

New member
טוב לא יודעת......

כמו שאמרתי לא נחשפתי לשום כיתוב.... מצד שני לא חושבת שגם צריך לפקפק על המקום בכל דבר שנשמע קצת מוזר ולא טבעי...... אין לי מושג בשום דבר למעשה . אני סתם מגיבה בלי שום מטרה ....

חזיר בר

New member
אני לא מפקפק על המקום

אני מפקפק אחרי קריאה מעמיקה של השטויות האלו.

IC4

New member
אני מצטרף לפקפוק :)

מדהים איך שמיד אחרי ההתקפה על התאומים כולם קיבלו אימיילים והודעות אייסיקיו שנוסטרדמוס אמר פעם משפט שכזה (לא זוכר מה המשפט המדויק , אבל הוא התיחס לניו יורק בתור CITY OF GOD) גם הרב עובדיה או מישהו מקביל לו הודיע יום אחרי הרעידת אדמה שהיתה בישראל לפני כמה שנים שהוא חזה אותה פששש מרשים מאד רבי :) אם יהיו חייזרים ב2010 אז נדע שנוסטרדמוס באמת היה תופעה עד אז, נראה לי קצת בולשיט לקרוא חזיונות אחרי שהם התגשמו כבר אגב אני זוכר שתמיד תהיתי אם אכן תפרוץ מלחמת העולם השלישית ביום הולדתי שכן לפי נוסטרדמוס אמורה היתה לפרוץ ברביעי ליולי 1999 או 2000 בכל מקרה כבר 2002 ואני "מאוכזב" לא שלא היתה מלחמה , אלא מנוסטרי ידיד האנושות

Mondlicht

New member
נכון

אני אומר שכל הפרושים שלו למרות שהם נורא כלליים ויכולים להתפרש להמון כיוונים, זה לא בכל זאת מדהים שבן אדם שחי לפני המון המון זמן מסוגל להצביע אפילו אם באופן חלקי על דברים שקוראים בימינו? ואף בעתיד

hsotrt

New member
בורים שכמוכם!!!

נוסטרדמוס לא היה חוזה בכלל הוא פשוט היה אסטרולוג עם קצת שכל!!! הוא לקח תאריכים מיוחדים כמו נפילת רומא ורצח יוליאוס קיסר, לקח את התאריך הכוכבי של ארועים אלא והשווה לתאריך מסויים שבו יתקיים שוב מערך כוכבים זהה לזה של הארוע וכך יצא...ובהיתייחסות להודעה הראשית: המילה היא היסטר היא עיוות של העורך של כתביו המקוריים של נוסטרדמוס, מבטאים זאת-היאסטר!! ולא היסטר ביחס להיטלר, היאסטר הוא שמו הלטיני של המלך לואי!!!! ואולי הוא היה אדם גאוני אבל לא חוזה!!! ואיך אני יודע זאת, את שואלים?? כי אני עושה על זאת עבודת חקר זה איך וגם ראיתי תוכנית ספיישל בערוץ היסטוריה!!! אז עד אז...עצרו את הצורר האלקטורני!!!! הביסו את שולט הפורום הפנימי!!!

lin23

New member
תיקון טעות! (לגבי נוסטרדאמוס)

בקשר ל"היסטר"-זהו לא שמו הלטיני של המלך לואי!!! כי אם שם של נהר שעבר באוסטריה (מקום הולדתו של היטלר). ובכן לגבי השם המרומז "היסטר", ידוע כי הימלר ואשתו היו חובבים נלהבים של כתבי נוסטרדאמוס וכאשר נתקלו בשם "היסטר" הסיקו מכך כי זהו רמז להיטלר! שעמד בראש המפלגה הנאצית וכמובן שנתנו להיטלר לקרוא את הנבואה וזה מה שנקרא "נבואה המגשימה עצמה"! ועוד פרט מעניין לגבי היטלר (כל המאורעות הובילו לשלטונו הנורא), בהיותו נער נתקל בתמונה אותה צייר אמן לא ידוע (תמונה שצויירה 100 שנים לפני כן) ובתמונה פניו של היטלר הילד (בן 4-6)... ועוד פרט אחרון- היטלר היה ידוע כמשתתף קבוע בטכסים שונים, נמשך מאוד לתורת הנסתר וכנראה שהיו כל מיני חזיונות שחיזקו את דעתו בדבר גורלו... ואם תרצו לשמוע עוד, אז תשאלו

Alinush182*

New member
הוא היה צימחונייייייי

לא זוכרת איפה שמעתי את זה אבל זה נכון, נירא לי שבבצפר.....

IC4

New member
סוף סוף נושא שממש מושך את צומיותי:)

יש לי משיכה מאד חזקה להיטלר משום מה יצא לא מזמן משחק מחשב בשם RETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN (בקיצור RTCW) במשחק זה הרעיון הוא שהנאצים ניסו לעשות כל מיני ניסויים של העלאת רוחות של לוחמים מתקופת העבר של ימי הביניים שהשולט בין רוחות אלה הוא הימלך הראשון (או שמא היידריך ה-1) עוד משהו היו לנו ויכוחים נוראיים לגבי "הגורל" ועכשיו את מזכירה את גורלו של היטלר נראה קצת מוזר איך הוא הרגיש שראה את פניו :) לא שנראה לי שהוא נראה אותו דבר בגיל 5

rodney

New member
הרסו

הרסו את המשחק עם כל הגולגלות המהלכות והדברים המפוקופקים היו צריכים להישאר במה שהביא להם את הפרסום "הרג המוני של נאצים!"

RedStorm

New member
אני ראיתי

דווקא את התוכנית בערוץ8 אז השאלה שלי יש ספר של נוסטרדמוס? שבו הוא רשם את כל נבואותיו? אולי אני אתן מבט בספר ואחליט בעצמי

rodney

New member
יש המון ספרים שמכילים את כתביו

לי יש את "נוסטרדמוס הספר המלא"

rodney

New member
אף אחד לא אמר שהוא היה חוזה

אמרתי שהוא חזה כך וכך... ולפי תוכנית שראיתי היסטר הוא נהר שהיטלר נולד בעיר לידו או משהו כזה.

rodney

New member
אני לא מסכים לטענה שלך

לגבי התזמון המאוחר שפורסמו הידיעות שלו בהקשר(דוגמת התאומים) הוא כתב מאות נבואות אז כשמשהו קורה ומתקשר לאחת מהנבואות שלו אז מפרסמים אותה. ולדוגמת הרב עובדיה זה ממש לא לעניין , הנבואות של נוסטרדמוס כתובות מלפני 500 שנה ולא מתפרסמות יום לאחר שזה קרה..

למעלה