נוסעים או לא?סקר

נוסעים או לא?סקר

בעקבות שרשור אחר שמאוד צרם לי,איך הייתם מגיבים אם הבן/בת היו מזמינים אתכם לסוף שבוע בחו"ל אחד על אחד(יענו בלי בן הזוג),ולבני/בנות הזוג איך הייתן מגיבות אם בן הזוג היה מודיע שהוא נענה להזמנה שכזו?

לעולם לא!!!

לא אני ובטח שלא הוא(אני מרשה לעצמי לענות בשמו של בעלי הוא חושב כמוני) אני והוא ביחד כל הזמן בכל מקום במיוחד בבילויים. לא רואה את עצמי יוצאת לטיול עם האקס בלי בעלי לעולם לא!

סול11

New member
בהחלט

הייתי מקבל את ההזמנה. שהרי ככל שתהייה מערכת היחסים עם בן הזוג תקינה ויפה,לפעמים הילדים חשים צורך להיות לבד עם אמם או אביהם,ואין כל סיבה לבן הזוג להתנגד, באם ישנה התנגדות כל שהיא מצד בן הזוג אולי זה המקום והזמן לבדוק את מערכת היחסים בין בני הזוג מכול מקום אין כל סיבה שלא נבלה מדי פעם עם ילדיינו ללא בן הזוג.ואין כל סיבה שבן זוגנו יתנגד.

סול11

New member
מיקי שלום../images/Emo39.gif

עניתי בראשית דברי. בהחלט כן. וכל השאר הו הסבר המביע את דעתי

azaria

New member
מה השאלה בכלל?

אם לא היינו מורכבים אז היתה כאן שאלה בכלל? לא קורה שבת ואמא נוסעות לנופש נשים? לא קורה שילד והורה יוצאים לטיול בר/בת מצוה? מה מרגיש אז ההורה שנשאר בבית? שום דבר, מלבד שמחה שבני משפחתו נהנים. אה, ואולי גם הנאה מן השקט הזמני שבהיעדרם של כמה רעשנים. אז מה ההבדל הגדול? רק בגלל שאנחנו מורכבים? זה נובע לדעתי מחוסר יציבות הקשר המורכב. מביטחון לא לגמרי מושלם בעמידות הקשר. מחשש תת מודע שזה רק זמני. ולכן כל צל מתקבל כְּאִיוּם. לדעתי אם אתם מרגישים בעיתיות מול הצעה כזו או נתקלים בחששות או התנגדות מצד בן;בת זוגכם - זה תמרור אזהרה לגבי מערכת היחסים כולה. אולי היא לא רצינית כמו שרציתם לחשוב... אולי יש לה סיכוי אבל היא צריכה עוד להבשיל... אולי צריך להיתפכח ולחפש את האושר במקום אחר... הרבה אולי... זה ללא ספק תמרור שאומר "עצור וחשוב!". התמרור הזה עומד במרכז כיכר, ואפשר לצאת ממנו להמון כיוונים. לא בהכרח רק כיוון אחד הוא נכון. ובכלל, כל אחד והכיכר שלו. כל מקרה לגופו.

שלום ילדה- עכשו אני עונה הבנתי!!

נו, באמת שמישהו יגיד משהו על זה שאני ובנותי רוצות לצאת ולבלות ביחד!? אין פה בכלל נושא לשיחה. נקודה. באותה מידה גם אם הוא ירצה לצאת ולבלות עם ילדיו בלעדי, אני אסכים בפה מלא ואף יעודד והציע במידה ולא עלתה מחשבה כזו. אוי ואבוי אם בן זוגי יחשוש מקשרי הטובים עם ילדי ועם רצונותיהם לחוות אתי חוויות בלי שיצטרף.

בוודאי שנוסעים!!!

כמו שעזריה אמר, אם לא היינו מורכבים זו לא היתה שאלה בכלל. מה, לא קורה במשפחה "רגילה" שאחד ההורים נוסע עם אחד הילדים? ברור שזה לגיטימי ואוי לבן זוג שלא מבין את זה.

לא הבנתי אם הבנתי את השאלה

מה השאלה? אם הגרוש מבקש בילוי איתו בזמן שיש בן זוג חדש? אולי אני מפגרת אבל אני חושבת שאם הייתי נוסעת איתו אז בטח לא הייתי מתגרשת ממנו מלכתחילה

שרק יגיע הרגע...!

ודאי שהייתי נענית! זכותו לרצות להיות איתי. אם כי למען האמת הסיטואציה לא נראית לי אמיתית. אז נעביר את הסצינה לבית קולנוע? כן הייתי נוסעת רק איתו... שרק יזמין...

אני אחדד קצת

מדובר על בילוי של יותר מיום אחד ז"א שצריך לישון בנפרד מבן הזוג האמת שהתשובות של הביולוגים לא הפתיעו אותי,היה מאוד מעניין אותי לראות מה דעתם של החורגים(בעיקר נטולי הילדים משלהם)איך היו מגיבים למצב שכזה

gila411

New member
אני אסכים

אני "חורגת נטולת ילדים" כהגדרתך אני אסכים שהילדה שלו והוא יבלו לבד מחוץ לבית אני מודה שהריחוק ממנו יהיה לי קשה ואפילו הריחוק מהילדה (עם כל זה שהיא עושה עכשיו באלגנים) לא יהיה לי קל עדיין אני מבינה את הצורך שלהם להיות יחד לבד ואני אפילו חושבת שזה יתרום להרגשת הביחד שלהם ויקרב אותם אחד לשני חוץ מזה שזה יעשה לו טוב על הלב

למעלה