נוסעים או לא?סקר

blonda3

New member
../images/Emo2.gifשומו שמיים../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif

שצריך לישון בנפרד מהבן זוג? טוב, אל תהרגו אותי אבל מי שלא מסוגל לישון לבד בלי הבן זוג יש לו לדעתי בעיה
וכדאי שיפתור אותה מה שיותור מוקדם כי עלול להיות יום אחד מצב שיהיה מאד מאד קשההההההההה
בלי לפתוח עין הרע לאף אחד כמובן

../images/Emo7.gifהשאלה לצערי היתה במקום

ומאד.בת זוגו של האקס הגיע לפגישה עם ילדיו במכונית צפופה לאחר חדשיים שלא ראה אותם. 4 ילדים בגירים ישבו נגד החוק מאחור צפופים האחת כמעט ונפלה מהמכונית.העיקר שהאקסית ישבה מלפנים והיתה שם.לאחר שעתיים נגמר הביקור עד הפעם הבאה שתהיה אולי עוד שלושה חודשים. באחד ממקומות הבילוי שני הבנים קיבלו מתנה שתי הבנות לא.למה?ככה. הם חזרו עיפים ומרוטים. ואיני מספרת באיזה מקצוע עוסקת אשתו והאקס.מקצועות חוק ופסיכולוגיה... לצערי השאלה מאד היתה במקום............

עלמה 3

New member
אני יסכים מאד, הייתי אומרת .....

שזה נדרש ומתבקש , אפילו ליזום...... רק איפה הממון

ברור שאם זה עם ילדי או אם זה עם

ילדיו אני יסכים וגם הוא, הרבה פעמים אני עושה יום שופינג עם ילדי, או בשבת יוצאת איתם סתם כזה אני והם והוא לא אומר שום דבר.. ועוד דוגמא שגם אני מסכימה לחלוטין היא שהשנה לצערי אמא שלי נפטרה מסרטן והיא רק בת 53(יהי זיכרה ברוך
) והיה מתוכנן שהוא נוסע לילדיו אז הוא היה בלויה של אמא שלי ומיד יום למחרת טס להונגריה לילדיו, ולא ניסיתי אפילו להעלות את הנושא שישאר, אלו ילדיו ואחת לשנה הוא רואה אותם אז בגלל שאני יושבת שבעה ולא יכולה לנסוע איתו הוא לא יסע לבלות איתם, אין צ'אנס.. בזה אני מסכימה וגם הוא, ילדים הם המלאכים בחיינו.

azaria

New member
קצת קיצוני, לא?

קודם השוותי למשפחה לא מורכבת. בואי ננסה את אותה השוואה גם כאן? [דבר רראשון אל תביני אותי לא נכון. אני לא מותח ביקורת עליך או על החלטתך. אני לא מכיר את המקרה הפרטי שלך ואת הנסיבות המיוחדות לו - ולכן אני ממש לא מוסמך להביע דיעה לגופו של המקרה הספציפי שלך] אבל, בגדול מקרה כזה נראה לי הגזמה בחופש של בן הזוג מן הזוגיות. נכון, יש ילדים שאינם מן הזוגיות הזו. נכון, יש התחייבויות כלפיהם. אבל שיבעה? על אמא? חברות תעופה משנות דברים בשביל דבר כזה, שגרירים נרתמים למאמץ אם צריך, שלא נדבר על מילואים להגנת המולדת או נסיעות עסקים חשובות מאוד. כל אלא ואחרים מתכופפים בפני רגעים קשים ומיוחדים כמו זה. אז במחילה מכבוד הילדים ומכבוד אבא שלהם, גם הם יכולים להמתין עוד שבוע שבועיים לביקור. ושוב. זו דעתי על מצב כזה של שיבעה של בן הזוג לעומת ביקור הילדים. בלי קשר למקרה הפרטי שלך. אולי יש המון נסיבות ואילוצים והסברים למקרה ההוא - ואז כמובן שזה מוצדק. אז בבקשה לא להיעלב. לא ליידי בל בעצמה ובטח שלא אנשים אחרים בשמה. טוב?

והכל זאת הוא תמך בלוויה אבל מה היה

עזור שהיה מבטל את הטיסה בשבעה, והילדים שם כל כך ציפו לבואו, אחרי שנה מתישה של בכי געגועים בפון לא יכולתי לצפות ממנו שלא ילך, ולא ניסיתי להעלות את זה כלל, למרות שאולי אם היה נשאר היה לי יותר קל מבחינה רגשית באותה תקופה, אבל בשביל ילדים הייתי מוכנה לסבול הכל. וילדיו בשבילי חשובים לא פחות מילדי.

oehhe

New member
כל כך טקטואלי

וכל כך צודק. עזריה, צודק לגמרי בהחלט ביותר אני בילית את סופהשבוע האחרון עם בני והשארתי את רולן בבית. נו, אקטואלי? לא כל כך. בני עובד איתי נסענו לנסיעת עסקים ביחד היינו בסין ליומיים וחזרנו. oehhe אקטואלי (אבל עם מקלות)

blonda3

New member
איזה כיף לכם../images/Emo9.gif

אז חזרתם מלוכסני עיניים? שניים סינים עם כיניר קיטין?

yanivca

New member
יכול להיות,

ואולי זה חוצפה מצידי ככה "להתפרץ" לשרשור, ש"תמיד שניה" התכוונה יותר (או אולי בעיקר) למקרים קצת יותר קיצוניים? בהם הבן/בת לא ביחסים מזהירים עם הוריהם (על אחת כמה וכמה עם בני/בנות זוגם של ההורים). ואם לא לזה הייתה הכוונה, בכל זאת זה היה מעניין לשמוע את קולם של אמא שפחות מסתדרים עם ילדיהם (הביולוגיים או החורגים).

1נתי 1

New member
../images/Emo160.gif בטח נוסעים - לארוז מזוודה?

מצטרפת לדעת הרוב שכן זה לא משנה אם זוהי משפחה מורכבת או לא יש טיולי בת ואם אב וילדיו וגם טיולי חברות/חברים ללא בני/בנות זוג על אחת כמה וכמה במשפחות מורכבות מותר ורצוי להורה להיות לבד עם ילדו נו - המזוודה ארוזה - לאן נוסעים?

blonda3

New member
למה לא?שיסעו ויהנו ויבלו ויחגגו../images/Emo45.gif

ויחזרו בשלום מלאי אהבה וחוויות טובות. למה לא? מה כבר יקרה? זה על חשבוני? על חשבון האהבה שלי? שלו? אז למה לא? ולהיפך-זה בריא לפעים קצת להתגעגע...... יאללה-שחררווווווווו
הולכת לנסות לקרוא את התגובות........

blonda3

New member
מי זה כולם?../images/Emo4.gif

והרוב ענו לך פה שהם בעד.... אבל הם עדיין לא כולם.... לדעתי זאת הגישה הרצויה וכל אחד בוחר לחשוב איך שנוח לו.... בהצלחה!

למעלה