נשמתי טוב שהצטרפת...♥♥♥
E el Cantante New member 21/2/08 #40 ../images/Emo65.gifוואו../images/Emo12.gif כולם פה גדולים כאלה... אני מתבייש לשים את שנת הלידה שלי
א אריאלה פיקסלר אלון New member 21/2/08 #41 טוב,שים תאריך יא עובר בן 26... ואתה לא לבד... רובי צמוד אליך.
E el Cantante New member 21/2/08 #44 רובייי!!!!!!!! אתה צמוד אלי!!!!../images/Emo8.gif איזה כיף להיות מספר מרוכב!!!! אני לא עובר! אני כבר פעוט!!!! |מתגאה|
רובייי!!!!!!!! אתה צמוד אלי!!!!../images/Emo8.gif איזה כיף להיות מספר מרוכב!!!! אני לא עובר! אני כבר פעוט!!!! |מתגאה|
ר רובי א26 New member 21/2/08 #51 אהלן פעוט../images/Emo8.gif... פו אנחנו הכוח המנצח אה?... דיר בלאק.! סתם..... נעים מאוד רובי
מ מטבע הדברים New member 21/2/08 #46 16.07,,,וזה שלי ,,,ארי,,,חכי קצת שאתפנה ואביא כמה מעדני מאפה שוקולדיים מגניבים לאללה שהכנתי בשבוע האחרון,,,,,,,,,,
16.07,,,וזה שלי ,,,ארי,,,חכי קצת שאתפנה ואביא כמה מעדני מאפה שוקולדיים מגניבים לאללה שהכנתי בשבוע האחרון,,,,,,,,,,
ר רובי א26 New member 21/2/08 #50 ברוך שלא עשני אישה ../images/Emo9.gif .... 10.2.הממולדת עבר... כול המעוניין לקנות לי מתנה יתקבל בברכה . עוד לא מאוחר.....
ברוך שלא עשני אישה ../images/Emo9.gif .... 10.2.הממולדת עבר... כול המעוניין לקנות לי מתנה יתקבל בברכה . עוד לא מאוחר.....
L lovebell New member 21/2/08 #54 נעים מאד להכיר מביאה ברכה הובילה אותי לכאן 'במקרה' אז הנה אני כאן... והיומולדת שלי ממש קרוב: 6.3.58 חיבוקים של אור חני
נעים מאד להכיר מביאה ברכה הובילה אותי לכאן 'במקרה' אז הנה אני כאן... והיומולדת שלי ממש קרוב: 6.3.58 חיבוקים של אור חני
א אריאלה פיקסלר אלון New member 22/2/08 #58 חני יקרה ברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif ואם בכלל באת דרך אהובתי, אז בכלל... חיבוקים ממני, ומכולנו. תמסרי ל"זאת " שהביאה אותך, שאני מתה עליה...
חני יקרה ברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif ואם בכלל באת דרך אהובתי, אז בכלל... חיבוקים ממני, ומכולנו. תמסרי ל"זאת " שהביאה אותך, שאני מתה עליה...
N ninga 3 New member 22/2/08 #55 ../images/Emo140.gifאפשר להצטרף עדיין...../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif אז שמי גילה ילידת אפריל-חודש האביב והפריחה - 03.04 והרי לכם נינג'ה האמיתית בתמונה...
../images/Emo140.gifאפשר להצטרף עדיין...../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif אז שמי גילה ילידת אפריל-חודש האביב והפריחה - 03.04 והרי לכם נינג'ה האמיתית בתמונה...
א אריאלה פיקסלר אלון New member 22/2/08 #57 גילה יקרה,ברור שאפשר להצטרף../images/Emo24.gif יש הרבה מקום כאן אצלינו, לך ולנינג'ה היפה. ברוכות הבאות אלינו יקירותיי.
גילה יקרה,ברור שאפשר להצטרף../images/Emo24.gif יש הרבה מקום כאן אצלינו, לך ולנינג'ה היפה. ברוכות הבאות אלינו יקירותיי.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 21/2/08 #36 שיט פספסתי אותך...אבל אפשר לחגוג לא? תיכף מרימה לך פה מסיבמבה...
M meircookbook New member 21/2/08 #37 מתאים...אני חוגג כל פברואר ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif