נוער גאה ומשפחה ב-
אנשים

McFly rullz

New member
ועאועואוואואועוא

את טסה ללונדוןןןןןןןןןןןןן להופעה של מקפליייייייייייייייייייי
כיף לך כיף לך כיף לך כיף לך!!!!!!!!!!!!!! תקני המוןןןןןןןןן דברים ואת הדיסק וזה
תהנייייייי ותחזרי עם חוויות!

just orr

New member
את תהיי גם בהופעה? ../images/Emo12.gif

וגם אם לא, ת ה נ י
אוקיי, לא נציף, כדי שיהיה לך יותר קל להשלים ולהתעדכן אחר כך
לא להציף?! על מה אני מדברת?!?!?! XDD

Yu vi

New member
תהני../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

איזה כיף לךךךךך לונדון $^#$% הופעה של מקפלי$#^&&* תהנייייי!!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif עצוב לי ../images/Emo10.gif

גנבו לי ת'פלאפון שכ"כ אהבתי.. גידלתי אותו במשך שנה אחרי שגנבו לי אותו בפעם הראשונה ואז קניתי חדש. מזל שיש לי ביטוח אבל עדיין הישתתפות עצמית זה 570 ש"ח. איבדתי את הפלאפון בקניון הזהב [זה בראשל"צ] בחנות אחת [ביוטי קאר XD]. ואני כ"כ חופרת לו עכשיו [למי שגנב לי ת'פלא] , מקודם הפלאפון היה סגור ועכשיו הוא כנראה פתח אותו ואני לא מפסיקה לשלוח לו הודעות מהאייסיקיו שפליז שיחזיר לי את הפלאפון וישלי תוכנות מעקב ואני יודעת מה הוא עושה עכשיו בפלאפון וזה.. שחבל לו שיחזיר לי את הפלאפון ואני ישלם לו חח ואני מתחילה לחרבש לו דברים שאבא שלי הוא שוטר בכיר במחוז בת"א.. כנראה הוא לא מאמין לי אבל חנני כמה אני חופרת לו!! בעיה של הבן **** הזה!!! אוף...
בונה אני חפרתי
אני בספק אם מישי קראת הכל עד הסוף

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אני קראתי ../images/Emo9.gif

משתתפת בצערך..
איזה היה לך?? הלוואי שיגנבו את הפלאפון שליי נמאס לי מהאידיוט הקטן!

DoLi it is Me

New member
חח ../images/Emo13.gif

ניסיתי בהתחלה בטוב אמרתי לו שזה ממש לא נחמד מה שהוא עשה ושאם הוא יחזיר אנחנו נשלם לא והוא לא ענה -_-

DoLi it is Me

New member
היה לי נוקיה נמ.. כזה עם מצלמה O.O

פלאפון אפור כזה שמאחורה מסביב המצלמה יש מן קטע פלסטיק שחור כזה O.O הוא היה כזה חמווווד
הוא היה מקושט ומדבקות של גולגולות מזהה יפות והיה על זה תלוי אבן מיוחדת מבזלת עם הסמל של הסרט שלי מטורקיה שדוד שלי ואחשלי קנו לןי [הום הולכים להרוג אותי כי זה יקר
] וגם קניתי זיכרון 1 ג'יגה בית והיו לי מלא מלא מלא תמונות ושירים
אוףףף... וכל הרשימת האנשים .. ועכשי ואני צריכה ללכת ולהגיד לכל החברות והידידים החופרי םשלי חח שניגנב לי הפלא

just orr

New member
אממ ../images/Emo4.gif

אני יודעת איזה הרגשה מעצבנת זאת לאבד את הטלפון... ואני מקווה שהכל יסתדר... תנסו אולי לשכנע אותו.. לשלם לו והוא יחזיר את הפלא או משהו... אגב, הוא ענה לך על ההודעות? הייתי אומרת משהו מעודד.. אבל.. אני לא טובה בדברים כאלה. >< אז קבלי חיבוק

O0NoNi0O

New member
תראי לפני הכול תחשמי את השיחות

כי הוא בטוח יתקשר לחול וזה סתם בשביל הכיף וזה יבזבז לך מלא כסף.. תחסמי את השיחות לפני שהוא יעשה את זה. ותכלס? שיחנק עם זה. לא עוזר אבל הוא יקבל את המגיע לו. תפסיקי לשלוח לו הודעות הוא בטוח לא יחזיר.
לא נורא תקבלי חדש, מגניב יותר.

DoLi it is Me

New member
ברור שחסמתי את הקו ועוד יומיים הולך בכלל

להיסגר החשבון או משו כזה. עשיתי את זה שנייה אחרי שזה קרה

Yu vi

New member
:[../images/Emo201.gif../images/Emo85.gif

מקווה שתמצאי אותו ושהכל ייסתדר :] וגם אם לא, אני בטוחה שתצליחי להתחבר מאוד לפלאפון חדש :]]
ואני עדיין צריכה לדבר איתך !! יש לי חדשות בשבילך XDDDDD

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif

אווצ' נפלה לי צלחת על הרגלXDD איזה מוכשרות!!! יענו היא גם נשברה לי על הרגל וחתכה לי את האצבע...ונמ, ירד לי דםXD ואני ממש מפותעת שזה לא כאב ובכלל שלא נבהלתי מהדם. בדרך כלל דם עושה לי סחרחורות. חח וכשהלכתי היה לי עקבות דם, זה היה נראה כאילו רצחתי מישהוXD נמ עכשיו יש לי קצת סחרחורת~ זהו. שיתפתיXDD

yaelsee

New member
תרגישי טוב :)

או החלמה מהירה או מה שלא אומרים במצב כזה XD קיצר, שיעבור מהר ולא יכאב

O0NoNi0O

New member
חח כוכבות שכמותנו!

חחחח אני לא מפסיקה לצחוק על זהXD אני לא יודעת למהXD

למעלה