נוער גאה ומשפחה ב-
אנשים

Dana Argamen

New member
אני מבינה למה את מתכוונת. ../images/Emo23.gif

אבל לדעתי השיער של רופרט הרררבבבה יותר יפה. שמים לב אצלו ה-ר-ב-ה יותר לגוון הקצת חום דהוי הזה... גאד,רופרט הוא הגינג'י היחידי בעולם שאשכרה עושה לי את זה!!
עוד מהסרט השלישי אני ראיתי תפוטנציאל שלו וכולם צחקו עליי XD ועכשיו כשאני יושבת בסרט וצועקת "רון וויזלי תעשה לי ילדדדד" זה נראה לכולם הגיוני... חוצפה.
קיצור, אני לא מצליחה לראות בו דימיון לדני.. אולי קצת בתמונה השנייה.

יש יותר דמיון לג'יימס בורן מאשר לדני.

למרות שגם הם דיי דומים במובן מסויים >< (לדעתי לפחות).

Dirty wings2

New member
לעע לא דומה לו.../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אולי קצת באף.הוא היה מת להראות כמו דניל'ה הכוסון D: למרות שגם הוא חמוד P: (האיש הג'ינג'י *-*\נער ג'ינג'י XD)

butbut

New member
טוב אז אני משוגעת רישמית..אבל הוא ממש חמוד

הוא החזיר לי תשובה להודעה ששלחתי לו^^

Dirty wings2

New member
למה משוגעת O:?../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

לא אמרתי שהוא מכוער
הוא חתיך

m o r 1 0 2

New member
יוו,אני כ"כ חולה על רופרט../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אוחח...מה אני יכולה לעשות לוXDD

HiLa0mcfly

New member
שיואוו אני בהלם

שהייתי באילת בחופש ראיתי מישהו בקניון ממש הוא והוא היה גם ממש דומה להארי וגם הוא עישון והוא התקרב ואז שהוא ראה את ההורים שלי ושל חברה שלי הוא ברח ><

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifאני טיפה מוציאה עצבים!!!../images/Emo46.gif

אוקיי היה לי יום מעצבןןןןןןןןןןןןן הכיתה שלי כ''כ עיצבנה אותי>< כל הזמן ''אומגאדדדד זאק אפרוןןןן היי סקול מיוזיקלללל בלה בלה בלה חתיךךךך הסרט השני וואווווווו'' וזה כזה מעצבן><"
הוציא לי את החשק לאהוב היי סקול מיוזיקל וזאק אפרון בכלל כל השכבה שלי מאוהבת בסרט ובווו נמאססססססססססססססס ותמיד שאני אומרת מקפליי ודאגי וזה הם צוחקות- עוד פעם הדוגלי הזהה ואני כמעט יכולה לפוצץ להם את המוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נמאסס מהכיתה המחורבנת הזאתתתתתתתתת><"><" הבהרה:אני שונאת את היי סקול מיוזיקל כבר!!!!!!
הוצאתי
וסליחה שהוצאתיXD

למעלה