ילדה נחמדה שאני מדברת איתה אמרה לי להיכנס לפה כדי לפרסם את זה. המטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר מעריצים. לגרום שיכירו אותם בארץ יותר אנשים. ובסופו של דבר אחרי כמה שלבים שהם יבואו להופעה בארץ. זה יכול להתקיים ואל תפסלו את זה מראש, אני לא מתכוונת שנעשה עצומה באינטרנט. כי אני יודעת שזה לא עוזר. אבל אני לא רוצה להתייאש כי אנחנו יכולים להביא אותם לארץ עם רק נרצה ונתאמץ טיפה. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=273883 כל מי שמעוניין שיכנס לבלוג ויקרא את הקטע המודגש. תודה רבה לכם 3>
זה לא יעזור! אנחנו בקושי [הבות שבפרום] יכולות לכסות אולם שלם! בשביל שהם יבואו צריך הרבה אנשים, וחוץ מזה, לא נרהא לי שיש להם כרגע סיבוב הופעות באירופה =\ ~או שיש להם ואני פשוט לא מעודכנת ^^XD~
בטח שזה יעזור מותק <: זה לא רק אתם הבנות בפורום יש עוד מלא בנות. עכשיו חלק מהמטרה זה שעדו אנשים יכירו אותם. שנתחיל לפרסם אותם ואז זה באמת יהיה להיט בארץ. ובזה את יכולה להיות בטוחה שהם יכולים. <: וזה ברור שזה לא יהיה לסיבוב הופעות שעכשיו. זה לא יקח שנייה כל התהליך הזה. אבל תמיד יש את הסיבוב הבא. באמת שאני לא מתכוונת לוותר . אני רק צריכה עזרה ותמיכה של אנשים. גם אם אני אצטרך לנסוע בכל הארץ כדי להשיג חתימות, אני יעשה את זה.
אבל בינתיים, בואו נשאיר את זה בגדר פנטזיה.. ולכל י שחושבת שאני לא רוצה שהם יבאו: אני מתה שהם יבואו, אבל יש בעיה, לא נראה לי שהם יודעים אפילו שיש להם מעריצים פה.. אז בינתיים המקום הקרוב ביותר שנוכל לראות אותם זה אצלנו בחדר-ביוטוב.
ראיתי את העצומה שלכן בבלוג-וראיתי גם איך העצומה של טוקיו הוטל-שאת בטח גם היית חלק ממנה? אז הרעיון הוא לנסות לעשות את אותו הדבר?כי עצומה+חתימות זו התחחייבוץת של מעריצות שאם מק' באים הן קונות כרטיס להופעה. בכול אופן-הרשמת אותי...אני חושבת שזו ההחתמה\עצומה ראשונה שאני מוכנה להשתתף בה. אני ידועת שאין סיכוי שהם יבואו-אבל הגורל יכול להיות הפכפך. אז אני בפנים.
כה בדיוק <: אוקי מי שמעוניינת שתוסיף אותי למסנג'ר : [email protected] אני מאמינה שנוכל לעשות את זה. וזה רק אם נרצה ונאמין. חחח אני נשמעת כמו מנחן בגין אומשו S:
טוב א. כל אל תשכחו שטוקיו הוטל התחילו בגרנית ובגלל זה הם לא התפרסמו קודם בארה"ב. עכשיו זין על ארה"ב אנחנו רוצים א. להראות למקפליי שיש הרבה מעריצים שלהם פה בישראל. ב. שאנחנו רוצים שיביואו להופעה בו. ג. וזה לכל העולם. להראות שישראל הפצפונת שלנו עוד תביאי את מי שהיא רוצה לפה. |H|
תקשיבו בנות..יש מצב. רק בחודש האחרון יצא לי להכיר עוד איזה 6 אנשים שאוהבים את מקפליי והם לא בפורום הזה. ותתפלאו יש גם בנים. וגם תחשבו על זה שכל אחת מאיתנו מוסיפה עוד איזה חברה או שתיים שאוהבות כמה שירים של מקפליי ולא יסרבו לבוא להופעה. הבעייה היחידה היא מקפליי והסיבוב הופעות שלהם. סבבה,אבל לפחות אפשר להחתים כמה שיותר אנשים כמו שעשו מעריצות טוקיו הוטל שאפשר לשאול אותן איך הן עשו ומה ולמי שלחו וכל מיני כאלה. וככה להבטיח את זה שברגע שהם כן יצאו מאנגליה הם יבואו גם אלינו.
אני יודעת איך המעריצות של טוקיו הוטל הביאו אותם לארץ- הן אספו מלא חתימות וכתבו מכתבים ושלחו את המכתבים והחתימות לשגרירות גרמניה בישראל וככה הן הצליחו להביא אותם לפה לפי מה שהבנתי מחברות שלי (שהן אוהבת את טוקיו הוטל מאוד) אז הם היו אמורים לבוא לפה עוד שנה אז המעריצות שלחו את המכתבים והצליחו להביא אותם.. גם אני מכירה אנשים שאוהבים את מקפליי והם לא בפורום..אפילו גיליתי שילד מהכיתה שלי אוהב אותם אולי גם אנחנו נצליח (אני מאוד מקווה!!!!) להביא את מקפליי (