נופשים ונהנים ב-
אנשים

McGirl For Life

New member
אעאעאעאעאעעאעעאעא זה היומולדת שלי!!!!!!!!!!!!

הם מוציאים אלבום ביומולדת שלי!!!! מקפליי מוציאים אלבום ביומולדת שלי!!! 28/06 !!!!!! => היומולדת שלי ונחשו מה עוד?! נכון !!! תאריך הוצאת האלבום של מקפליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בדוק הם עוד ישנו את זה ואני אתבאס שוב...
מקפליי מוציאים אלבום ביומולדת שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעאעאעעאעעאעאעאעאעאעאעאאעאעאעעאאעאע להלהלהללהלהלהלהלהלהלהללהלהלהלהלללהלהלהלהלהלה

גרבע

New member
../images/Emo207.gif):

אני ממש חייבת שתעלו לי שירים. לא איכפת לי איזה!ככל העולה על רוחכם! השירים שיש לי במחשב לא מתאימים לאמפי-אז התכנאי אמר לי למחוק אותם,ועכשיו אני צריכה למלא את המחשב מחדש..למישהו משעמם ?

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gif לנהרייניות והסביבה ../images/Emo26.gif

הייתי אתמול בפיקולו (חנות הדיסקים בגעתון..) ונחשו מה?! יש שם את הדיוידי של הגרייטסט היטס!!! נשאר אחד אחרון אז.... כל הקודם זוכה!!
ואגב הוא המחיר הוא 79 ש"ח נמממ... זהו

../images/Emo207.gif שירים :X

סורי להטריד שוב חח ><" אם אתן יכולות להעלות וזה...
The Distillers - City Of Angels מישהי מכירה? ^^ אני לא מצליחה להוריד בשומקום! >< Bullet For My Valentine - Hearts Burst Into Fire AV7X - Almost Easy AV7X - Bat Country AV7X - Seize The Day

../images/Emo207.gif כנסו בבקשה ../images/Emo9.gif

אני חייבת לפרוק משהו... יש לי חברה שהייתה מאוהבת במישהו והם היו די ביחד לא חברים אבל נשיקות וכאלו.. והיא הייתה מספרת למישהי על כל מה שהיה ביניהם.. יום רביעי בשבוע שעבר חברה שלי "נפרדה" ממנו כי הוא לא היה מתייחס אליה והיה די מתעלם ממנה... ויום שישי היא הייתה במסיבה וראתה אותה מתנשקת ומתחרמנת איתו במסיבה מול כל העולם !!..והיא בכתה....כמובן..והיא נשברה. היומיים האלו אני והיא לא התייחסנו אליה בכלל וגם עוד 2 חברות טובות שלנו...והיום באחד השיעורים היא יצאה בוכה וניחשנו שזה בגלל שאנחנו לא מדברות איתה בקיצור היא רצתה לדבר עם חברה שלי וחברה שלי לא רצתה לדבר איתה אחרי מה שהיא עשתה והיא ממש בכתה לה ונכנסתי באחת ההפסקות לשירותים וראיתי אותה בריצפה בוכה מדברת עם אחת מהכיתה... ריחמתי עליה לשניה ואז נזכרתי שככה היא גרמה לחברה הכי טובה שלי להרגיש ! מול כל העולם השרלילה התנשקה איתו והתחרמנה איתו מול חברה שלי !! והיא ידעה כל מה שהיה ביניהם !! והיום חברה שלי (משום מה ואני כועסת עליה בגלל זה) השלימה איתה... מה אתן חושבות? מצטערת על החפירה אבל אני פשוט צריכה עצות..משהו...תמיכה גם תעזור...חח..

butbut

New member
../images/Emo126.gifקודם כול../images/Emo24.gifחזקחזק../images/Emo70.gif

דבר שני-אני מסכימה איתך-היא יצאה כלבה[החברה שהתחרמנה מול כולם]. יש לך עכשיו שני דברים לעשות: 1)או לסלוח לה ופשוט לסגור את כול העניין ולשאול הרבה "למה" על מליון ואחת שאלות שמתחילות במילה "למה". 2)לא לסלוח ולא לוותר-ופשוט לחכות שהיא תבוא בעצמה ותאמר שהיא מצטערת. זהו. אבל קרוב לוודאי שאם תעשי את "2". יש מצב שהיא כבר לא תחזור להיות בחרה שלכן-אם היא לא באה לבקש סליחה או לפחות להסביר!

אמממ...

אני לא יודעת למה אבל אני לא יכולה לדבר איתה ולהתסכל לה בעיניים... היום אחרי שהיא השלימה עם חברה שלי עדיין לא התייחסתי אליה והתעלמתי ממנה וגם 2 החברות השניות שלי עשו ככה מצד אחד זה אני יוצאת מגעילה כי חברה שלי סלחה לה ומה אני קשורה?...ומצד שני היא עדיין פגעה בחברה הכי טובה שלי וגרמה לה לבכות ושברה לה ת'לב [ולא אני לא מגזימה...] אני בהלם שהיא סלחה לה...איך?!

butbut

New member
../images/Emo126.gifבואי נגיד ככה עמית-יש כאן משהו מסריח או

שחברה שלך היא פשוט אחת שמוותרת בקלות-כי יש לה לב רחב והיא לא מסוגלת לראות אותה עצובה. וזה בסדר

אוףף זה נכון אבל...

זה מעצבן כי אם אני לא אדבר איתה יחשבו שאני מגעילה אבל אני פשוט לא יכולה לסלוח לה...לא יודעת אם מישהי פוגעת בחברה טובה שלי זה איכשהו פוגע גם בי...אכפת לי יותר מדי...חח.. תודה

butbut

New member
../images/Emo126.gifדבר ראשון-בחיים שלך אל תחשבי כשאת

עושה משהו "מה יחשבו" לך לא אכפת מה אחרים חושבים-אכפת לך רק מה את חושבת. עכשיו, אם את רוצה להמשיך ולהיות איתה ב"ברוגז" את ממשיכה. אבל אם את מרגישה עם עצמך רע[לא בגלל מה שאחרים חושבים] אז לכי ותשלימי איתה. אבלל אם היא באה להשלים איתץך-את משלימה איתה. אין לך מה להיות יותר מידי "קשה" איתה. למרות שהיא די פגעה בחברה שלך, וזה אמור לפגוע בך פחות. אבל בסדר-את צודקת-היא לא הייתה בסדר

תודה ! את לא מבינה כמה שזה עוזר...חח..

אני מרגישה מוזר עכשיו... אבל צודקת אם היא תבוא להשלים אני לא אתעלם ממנה זה יהיה יותר מדי מגעיל מצידי... לא כ"כ אכפת לי מה אחרים חושבים...אכפת לי מה אחרים חושבים עליי...חחחח.. אבל זה יעבור :] תודה על הכול !

butbut

New member
../images/Emo126.gifמה אכפת לך מה הם חושבים עלייך?שיחשבוLOL

אלא אם כן זה דברים ממש רעים שגורמים לך לרצות לנקר להם ת'עיניים. XD אממ...שמחה שעזרתי

למעלה