נופש באילת

gaya45

New member
נופש באילת

אני ובן זוגי רוצים לנסוע לאילת ,זאת הפעם הראשונה שאנו נוסעים לאילת ואנו לא מכירים את המלונות .בכל אופן ,אנו מעונינים במלון של ארבעה כוכבים ,מלון שיהיה במרכז העיר ליד הטילת ,איזה מלונות בסגנון הזה אתם מכירים וממליצים? אילו יכלתם לבחור בין המלונות הבאים לאיזה הייתם נוסעים :פלמירה,אמבסדור,קלאב-אין ,הריף ,בקעת-הירח ,אמריקנה ?

סיוי 23

New member
בתור אחת שהתגוררה באילת

פלמירה- חביב מלון משפחתי כזה. בקעת הירח, הריף, אמריקנה- מלונות ברמה בינונית ומטה. אמבסדור- חביב. אני ממליצה על מלון אגמים (4 כוכבים) הייתי שם שנה שעברהעם בן זוגי וכל כך נהננו זה מלון מקסים אידיאלי לזוגות, עם בריכה מקסימה, ארוחות מצויינות ומגוונות ושירות מעולה ממולץ בחום!!! כמובן שיש גם את הרויאל ביץ' אבל זה כבר יותר יקר, המלך שלמה גם מלון טוב מאוד.

שמר2

New member
בקעת הירח לא קיים

הוא הפך למלון שנקרא "אסטראל וילאג'" ועבר שיפוץ יסודי. בכל מקרה 4 המלונות האחרונים לא קרובים אפילו לרמה של שני הראשונים, כך שממילא האפשרויות מאוד מצתמצמות. ללא שאלת מיקום, אמבסדור עדיף על פלמירה. מכל מקום, פלמירה באשזור המלונות ואמבסדור כ-3 ק"מ דרומית לאילת.

ShirShir

New member
אמבסדור נפלא, אבל רחוק ממרכז העיר..

לתשומת לבכם

gaya45

New member
עוד שאלה

יש מחירי סוף שבוע ויש מחירי אמצע שבוע ,אם אנו רוצים לקחת שלושה לילות:חמישי,שישי,שבת האם חמישי הוא במחיר סופ"ש או אמצע"ש? האם יש אפשרות לקחת שלושה לילות שישי,שבת וראשון ?

שמר2

New member
ברשת ישרוטל

ישנם מחירונים נפרדים להזמנת 2 לילות ו 3 לילות בסופ"ש - המחיר ללילה הוא שונה, וברור שזה של 3 לילות נמוך יותר. ברשתות אחרות מחשבים 2 לילות סוף ואחד לפי מחירון אמצע (מחיר מוצ"ש=מחיר יום א שאחריו, מחיר יום ד=מחירון אותו אמצ"ש).

gaya45

New member
שאלה נוספת ואחרונה

האם יש מלונות 4 כוכבים באילת עם גקוזי בחדר ?

שלא תעיזו ללכת לבקעת הירח!!!

היינו שם והתאכזנו מאוד! את החדרים קיבלנו רק ב17:00 אל תילכו לשם! וזה גם ממוקם בסוף. פלמירה לעומת זאת היא מלון טוב מאוד מתאים לצעירים האוכל מעולה והרמה שלה היא יותר ממה שאתה מצפה ממלון 4 |כוכב||כוכב||כוכב||כוכב| תהנו...

../images/Emo9.gifאופסי..4../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ככה זה כשאתה חושב שאתה זוכר איך נקרא כל אייקון..

לא יודעת.. לא יצא לי להיות שם..

גם נפטון טוב. ואם את מוכנה "להתפשר" על 5 כוכבים אז לכי לשרתון מוריה-מומלץ ביותר!

galya13

New member
../images/Emo41.gifהאם יש משחקיה במלון אמבסדור לילד

יותר נכון לתינוקת בת שנה ו3 חודשים? והאם יש שם בידור טוב בערבים? ואיזה פעילויות אפשר לעשות במלון אמבסדור. אנחנו נוסעים לשם בעוד שבוע.

שמר2

New member
יש משחקיה

למרות שהיא פועלת במתכונת הרבה יותר מצומצמת ממה שמכירים ממלונות גדולים בתוך העיר. כשאני הייתי שם לאחרונה באמצ"ש, היא פעלה רק בשעות הבוקר המאוחרות. צוות הבידור הוא במתכונת הנדושה של "מחזמר", משחק טריוויה שבו מחלקים שטרי כסף מצולמים כפרס, והזוכה הוא לא בעל הידע, אלא זה שמרקיד את אשתו על השולחן להנאת הקהל, וקירקס רוסי (שדווקא אהבתי). הכל מוצג בחלק מסויים של הלובי הנרחב שבו גם חדר האוכל ושדרת החנויות. לגבי פעילויות: מטווח ירי (הזדמנות למי שרוצה לנסות, או לפריקים שמביאים נשק לחופשה), מועדוני צלילה לכל הרמות (כולל שנורקלים בחוף הצמוד), פאבים ומוסיקה בחוף אלמוג, טקסס ראנץ (טיולים על סוסים).

gaya45

New member
שאלה

המטווח ירי באמבסדור הוא בחינם או בהנחה לשוכני המלון?

שמר2

New member
לא בחינם

פעם הוא היה תמורת "עודים" - היום נראה לי שהוא בתשלום.

למעלה