נופש באילת

לא מסתמכת על תמונות..

כשהוא היה בקעת הירח" שמו תמונות שאפשר היה להגיד שהמלון 5 כוכבים! עשו אותו כ"כ יפה מבחוץ אבל כשהגענו הכל היה הפוך.. הבריכה היתה מלאה בכלור (הבגד ים הכחול שלי כבר הפך ציבעו ללבן) בחדרים המיטות מתפרקות, בחלקם אין מזוזות, ג'וקים ישנים איתכם יחד במיטה ומארחים לכם חברה, יופי! האוכל קר ולא טעים..הלחמניות קשות אפשר היה לשחק איתם באולינג (ואני לא צוחקת..) את החדרים כמו שציינתי קיבלנו רק בחמש ואנשי הקבלה לא היו נחמדים בכלל.. מה אני אגיד לך.. אני מקווה שהם השתפרו. השאלה אם אתם מוכנים לקחת סיכון (אלא אם כן יש פה מישהו שיכול להמליץ לטובה על המלון.. enjoy

שמר2

New member
את התמונות בגלריות אני צילמתי

ובכל מקרה תאמיני למה שנראה לך.

הייתי חייבת לראות במה מדובר..

ואין ספק שזה שמיים וארץ בין מה שהיה ולמה שעכשיו אם היית אומר לי שאלו תמונות מטעם המלון עצמו לא היית מאמינה.. רק בגלל שאמרת שאתה צילמת.. מבחינת חוץ הוא יפה אבל אני כבר לא יכולה להגיד כלום לגבי השאר כי יכול להיות שהבעלים גם הוחלפו.. ז'הו.

ערן שחר

New member
אני לא יודע לאיזה רשת הוא היה שייך

אבל עכשיו הוא שייך לרשת עם עוד כמה בתי מלון באילת אז סביר להניח שמקבלים שם את אותה רמת שרות

שמר2

New member
המלון עוד לא פעל כשצילמתי

ובכל מקרה אנשים שחזרט ממנו ממש עכשיו אומרים שהוא שווה את מחירו ובהחלט נחמד. האתר הישן של בקעת הירח היה מעאפן ומאוד מיושן וממש לא הציג את המלון כמשהו מפואר - לבקעת הירח היה קהל לקוחות נאמן והוא לא היה מלון של איזה רמאי שמשווק סוסיתא כמרצדס, אלא אם כן נפלתם על סוכן רמאי. היום המלון בבעלות הרשת המתפעלת את טופז-בריזה וגלי אילת. דווקא באחרון ובבקעת הירח הם עשו עבודה יפה מאוד של לקיחת מלונות שהיו חורבות והפיכתם למלונות די נחמדים. בכל מקרה במדינה קצת יותר מעשית משלנו, היה עדיף להרוס אותם...

socaria

New member
היום חזרתי מפלמירה

והיה פשוט נפלא..האוכל שם פשוט מעולה, נורא נהנינו, מומלץ בחום.

למעלה