נורה רוצה לספר לכם

עזורא

New member
נורה רוצה לספר לכם../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif

אומנם הסיפור הוא טוב יותר להולכי רגל או למי שרץ גו'גינג לאורך הכבישים הלא מוארים. לפני כשנתיים ויותר באחד מכבישי הצפון הלא מוארים היתה תאונה ונעלם אחד . משאית נסעה בכביש ליד הפס הצהוב כחוק. פתאום שמע הנהג מכה מצד ימין של הרכב והמראה היתקפלה בחוזקה לדופן הדלת .נבהל הנהג ועצר לאחר כמאה מטר או קצת יותר וחיפש מה פשר המכה החזקה שחשב בתחילה שאולי פגע באיזה ענף של עץ שפתאום צץ ככה ליד השול הימני . והנה לא עברו מספר דקות ורכב פרטי צופר בחוזקה ובולם לא רחוק מהמשאית .נהג הפרטי יצא מבוהל וקורא לנהג המשאית ושואל אותו האם הוא ראה את הגופה שבמרכז הכביש ? יחד שני הנהגים רצו לעבר הגופה ואכן ראו זוועה בל תאומן גוף ללא ראש. כמובן שהמשטרה הוקפצה למקום הזירה נחסמה והחלו החיפושים . לאחר כמחצית השעה ניתגלה הראש הכרות של הבחור. מסתבר שהרץ רץ קרוב לשול הימני בבגדים כהים הנהג לא ראה אותו ממרחק ולא מקרוב ורק האימפקט הקשה שבין הראש לבסיס המראה לכריתת הראש ומנגד גרם לנהג להיבהל ולעצור. מסתבר שאם הרץ היה רץ מול התנועה וגם לובש בגד ומספיק פס זוהר אחד וטוב יותר אם היה רץ עם האפוד הזוהר שכולנו מכירים קרוב לוודאי שהיה נמצא איתנו עכשו. וחבל שכך . זה סיפור שהרבה זמן רציתי לספר אותו אבל הוא פתאום צץ לי בזכרוני ולכן סיפרתי אותו . יש לציין שנהג המשאית תחילה לפי הנוהג עוכב לחקירה ושוחרר .הוא מצידו אמר שזמן רב הוא נהג משאית והגיע הזמן לתלות את רישיונו לרכב כבד. הלך למשרד הרישוי וויתר על רישיון הנהיגה לרכב כבד והשאיר רק רישיון לרכב פרטי וטרקטור . כיום הוא חקלאי עובד את אדמת משפחתו וליל התאונה לא עוזב אותו מה גם שהוא היה מטופל זמן מה בטיפול פסיכולוגי בגלל מקרה מחריד שכזה. במשפט שנמשך זמן ארוך בסופו יצא זכאי. אגב אחיו מתנדב איתי והא שסיפר לי את הסיפור אני לא הייתי במשמרת בזמן התאונה. ככה להשכלה כללית . לכן כל מי שרץ או מכיר רצים תמליצו להם להיות זוהרים בלילה לילה טוב עזרא סליחה על סיפור הזוועה .

asaforon

New member
כנ"ל לגבי רכיבה על אופנים בכבישים בן עירוניים

בין עירוניים. קיימים מקרים רבים לצערנו בהם נהגים סוטים לפתע לשוליים וגורמים למותו של רוכב האופניים. הרי גם כאשר הנהג הוא הרשלן גורם לתאונה - רוכב האופניים חסר סיכוי, ואני הייתי ממליץ לרוכבים להמנע מהרכיבה בכבישים בין עירוניים - המדובר בלקיחת סיכון ממשית ובאיום על חייהם !!! עו"ד א.אורון מנהל הפורום

למעלה